IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
    Що бе Лорде, тъкмо ще станем република в Русия и ще можеш да изпълниш реално подписа си.

Ще слушиш на Россия. Нали това искаш. Лошо ли ще е?

Не разбирам обясни ми. Аз затова пиша за да се науча от вас, иначе знам, че нямам мозък и че съм неграмотен. Казахте ми го.

Прости ми сега, че не мога повече да пиша. Отивам да чета книгите.

Кажи поне кои?
    Разбирам ти иронията , но ти бъркаш страни от ЕС, такива от Прибалтика и Балканите с такива като Молдова дето нямат нищо общо като политическо и икономическо положение. Ти сравняваш круши и ягоди както се казва в икономиката.........помисли добре преди да плещиш глупости.....

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      По-неграмотен човек от теб не бях чел скоро. Препоръчвам ти горещо да прочетеш поне една 100-на от вагона книги които ни дели и след това да напишеш първото мнение тук по темата за предпочитане едносрично.
      Що бе Лорде, тъкмо ще станем република в Русия и ще можеш да изпълниш реално подписа си.

Ще служиш на Россия. Нали това искаш. Лошо ли ще е?

Не разбирам обясни ми. Аз затова пиша за да се науча от вас, иначе знам, че нямам мозък и че съм неграмотен. Казахте ми го.

Прости ми сега, че не мога повече да пиша. Отивам да чета книгите.

Кажи поне кои?
      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Вместо да отговориш нещо смислено за пореден път даваш воля на извиращата си вродена простотия ......
        Ми що се занимаваш с американския факъншит? До сега нещо свястно да е казал? Освен обиди и простотии той друго не знае. Хакнал съм го и него в игнора.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Е, що да не може. Ако и там има проруско настроено цивилно население, което реши да се отцепи и присъедини към Русия, може и там да стане.

Ако про-руски настроените граждани в тези държави, включително и нашата решат да последват примера на Украйна, може и тука да стане патаклама.

Тогава ще дойде и нашия ред, ще ни присъединят и всичко ще си е по старому както в добрите стари времена.

Що, лошо ли ще е?
          По-неграмотен човек от теб не бях чел скоро. Препоръчвам ти горещо да прочетеш поне една 100-на от вагона книги които ни дели и след това да напишеш първото мнение тук по темата за предпочитане едносрично.

Коментар

Ае пичове, Украйна е ясна, ама след това Молдова ще поиска да се присъедини в Русия, след това ще накараат Беларус да поиска, след това Литва, Латвия, Естония и след това идва нашия ред. И нас ще ни присъединят накрая.
            Пишеш глупости, а после искаш да не те обиждат. От всичките държави само в Молдова има някакви такива настроения. И то само в отдавна отцепилата се т.нар "Приднестровска република". Там не признават молдовската (румънска) власт. Останалата част иска в Румъния, а Приднестровието иска в Русия. И интересното е че там живеят болшинството руснаци и украинци. Както сами се определят. И самоопределящите се като украинци действат заедно с руснаците за присъединяване към Русия. Което ясно показва, че се чувстват руси.
            Всъщност да делиш руснаци от украинци и белоруси е все едно да делиш шопи и добруджанци от българи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              Да, така е, подарена е възможност света да не изгори в ядрена война,
              Не бих определил това, като подарена възможност.
              По-скоро беше край на идеологическото противопоставяне и желание за многостранно икономическо и политическо сътрудничество, основано на зачитане на суверенитета и жизнените интереси на страните. Което изключваше от страна на Русия враждебно отношение. Русия искаше да се присъедини към клуба на развитите държави с които да си сътрудничи, а не да воюва. Нито в топла, нито в студена война.
              Само че САЩ приеха миролюбието на декомунизираната държава за слабост и се опитват да я държат настрана от Европа и да я изолират политически и икономически. Постоянно затягаха възела на военното присъствие около Русия.
              Русия съвсем доброволно се изтегли от Германия, Полша, , балтийските държави като с това си миролюбиво действие показа искреното си желание за сътрудничество.
              А какво направи САЩ и НАТО? Присъедини всички посткомунистически държави от бившия Варшавски договор към НАТО. С несъмнена насоченост СРЕЩУ Русия.
              Ако натовския противоракетен шит беше насочен за защита от Иран, както твърдят с очевидна насмешка американците, то те щаха да го разположат в Турция или в краен случай в Гърция и България, а не в Чехия и Полша.
              САЩ и НАТО ОЧЕВАДНО се държат като врагове на Русия. И това вече 25 години след падането на комунизма. Какво очакват да получат?

Малко дългичко стана, за което се извинявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Не мислиш щот' няма с кво
                Вместо да отговориш нещо смислено за пореден път даваш воля на извиращата си вродена простотия ......
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Фарфараки ,

за война са нужни поне двама.
                  Тогава 1989 , на граница бяха едните срещу другите, Руснаците по едан или друга причина проявиха разум и се върнаха 1500 километра на изток.
                  За тези 20 години обаче дпугата страна САЩ бавно и полека се примести 1500 километра на след тях на изток и както се очертава пак ще са през границата без буфер .......в случая не мисля че виновни са Руснаците.......
                  Не мислиш щот' няма с кво

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Макс, ама не се спрехте да пишете щуротии.
                    Виж какво си постнал: Ние направихме подарък на света като не го унищожихме в ядрена война.
                    Това мислене е дивашко и варварско.
                    Ха още се чудете що никой не ви харесва вас, рушняците.
                    Фарфараки ,

за война са нужни поне двама.
                    Тогава 1989 , на граница бяха едните срещу другите, Руснаците по едан или друга причина проявиха разум и се върнаха 1500 километра на изток.
                    За тези 20 години обаче другата страна САЩ бавно и полека се примести 1500 километра на след тях на изток във освободените териториии както се очертава пак ще са през границата без буфер .......в случая не мисля че виновни са Руснаците.......по скоро САЩ наглеят до безкраиност.
                    Last edited by markov; 26.04.2014, 20:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                      В България единствените етнически руснаци са туристите.
                      Да бе вервай си, в България има стотици хиляди руснаци, украинци и полуруси от смесен брак. Това Коми, Това Архангелск, май сте ги забравили, ами къщичките дето строи Главбулгарстрой за завръщащите се руски войни от ГДР знаете ли колко рускини , руси, молдовци и прочее довлече тук. Между другото това е най-читавата диаспора в сравнение с мангалите и сините талибани, то много няма разлика между тях де....

Коментар

• Еон се бъзика в случая....няма етнически Руснаци тук в процент които да могат да са мнозинство нито в другите цитирани държави...затова казвам че това са празни приказки...ако ще си присъидиняват територии населени с етнически Руснаци ..има бая да се трудят из бившите СССР републики , където останаха големи маси тяхно население

Коментар

Ако про-руски настроените граждани в тези държави, включително и нашата решат да последват примера на Украйна, може и тука да стане патаклама.
                          В България единствените етнически руснаци са туристите.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                            За какво ти е да присъединяваш който и да било. А консерви си трупай като нямаш мозък
                            Защо ме обиждаш сега, аз обидих ли те?
                            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Е, що да не може. Ако и там има проруско настроено цивилно население, което реши да се отцепи и присъедини към Русия, може и там да стане.

Тогава ще дойде и нашия ред, ще ни присъединят и всичко ще си е по старому както в добрите стари времена.

Що, лошо ли ще е?
                              Last edited by Eon; 26.04.2014, 20:00.

Коментар

Ае пичове, Украйна е ясна, ама след това Молдова ще поиска да се присъедини в Русия, след това ще накараат Беларус да поиска, след това Литва, Латвия, Естония и след това идва нашия ред. И нас ще ни присъединят накрая.

Кво праим тогава, ще се радваме, ще бягаме или ще се бием?

Да знам дали да трупам консерви, трушия и ракия, не за друго.
                                За какво ти е да присъединяваш който и да било. А консерви си трупай като нямаш мозък

Коментар

Working...
                                X