IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнение
    Много ме кефят руснаците как си развяват коня и ги боли оная работа за мнението на черната маймунка обама. Америка между другото е слаба и страхлива вече от известно време само може беззъбо да лае като срещу Иран Сирия а сега и по Русия. Бъдещия господар на света са китайците де не е нито Америка нито Русия а бъдещия господстващ съюз се казва БРИКС.
    Мааалиии, така ли казаха по Алфата...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Чета, пия, мисля, пак чета.....
      Имам усещането , че във форума пишат кукловодите на света....
      Това всички тайни и явни помисли на политиците за Украйна са разгадани....
      Евала....
      Вече само ще си поркам....
      Така ще ми е по-лесно да възприема, че има форумци , които искат най-голямата по територия и най-богатата на суровини държава в света да бъде наш враг.....( пардон, ние да сме и врагове....)
      Къде ни е интереса...?
      Чиче не се притеснявай.Идиоти и психари бол.Лудниците са ги разпуснали и веселбата е пълна.И да знаеш Путин трепери от стамби факи чунчи и още няколко идиота

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Всъщност Вселената има край
        След като се разширява, значи трябва да има. Но виж другото си е безкрайно, пък вече се е научило и да използва интернет. Това новите технологии са супер демократични

Коментар

Много ме кефят руснаците как си развяват коня и ги боли оная работа за мнението на черната маймунка обама. Америка между другото е слаба и страхлива вече от известно време само може беззъбо да лае като срещу Иран Сирия а сега и по Русия. Бъдещия господар на света са китайците де не е нито Америка нито Русия а бъдещия господстващ съюз се казва БРИКС.
          Викаш Гейм ъф тронс, само където джуджето е лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Сигурен съм, то има две безкрайни неща, но за вселената няма как човек да е сигурен
            Всъщност Вселената има край

Коментар

• русия

Коментар

Блазе им на тези които сега се присъединиха към Русия. Ако тук има един референдум аз ще гласувам да станем част от Русия защото се е видяло че нищо не става и всичките малоумници и Бойко и Станишев и другите само крадат и са некадърни и няма управия. Русия трябва да направи една руска партия в България и за нея бих гласувал също.
                Сигурен съм, то има две безкрайни неща, но за вселената няма как човек да е сигурен

Коментар

Блазе им на тези които сега се присъединиха към Русия. Ако тук има един референдум аз ще гласувам да станем част от Русия защото се е видяло че нищо не става и всичките малоумници и Бойко и Станишев и другите само крадат и са некадърни и няма управия. Русия трябва да направи една руска партия в България и за нея бих гласувал също.
                  Наша Маша заболела,захотела молоко.Не попала под корову ,а попала под бика!!!
                  Я не мамина ,я не папина,я на улица расла,меня курица снесла/2/!!!

Коментар

• Ха-хааа!
                    Нивото на новите форумци е потресаващо!

Коментар

• супер

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        Сам ли си поркаш или си поканил и лордчето!!!
                        Лорда има много лошо пиянство....Ако поркам с него ще трябва да го шамаросам....

пп Колко ми са малки амбициите - само на един пиян Лорд да набия канчето...
                        Тука са се развихрили - на Путин, на Москва, на Русия... пляскат ли пляскат...

Коментар

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
                          Тук вече се изложи. Какво си го пляснал този Иво Инджев. Най некадърния поръчкаджия. Никой не го пита откъде се взе в началните години.

Гледайте отзивите на Китай и си правете изводите.
                          И още нещо,, понеже всички са познавачи (и аз в това число) ще ви запитам нещо (очаквам отговор от всички драскачи):
                          Какво преобладава във военния арсенал на Русия (без ядреното) - предимно ПВО и сухопътна техника - защитни оръжия.
                          Вижте американците - самолетоносачи, самолети - все оръжия за първа атака.

А сега анализирайте.
                          Ти си направил супер анализ,кво има да анализираме!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Чета, пия, мисля, пак чета.....
                            Евала....
                            Така ще ми е по-лесно да възприема, че има форумци , които искат най-голямата по територия и най-богатата на суровини държава в света да бъде наш враг.....( пардон, ние да сме и врагове....)
                            Къде ни е интереса...?
                            Сам ли си поркаш или си поканил и лордчето!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Крим не бе анексиран от Русия, а се обедини с Русия. Да се твърди, че Русия е анексирала Крим е все едно да се твърди, че ГФР е анексирала ГДР.

Скоро и други територии в днешна Украйна ще се обединят с Русия! Това е неминуемо. Никой руснак не ще да живее в държава, която празнува годишнини от SS дивизии.

Neo-Nazis march in Lvov 'in honor' of Ukrainian Waffen SS division
                              http://rt.com/news/155364-ukraine-nazi-division-march/
                              Номера е не какво мисли пропагандния отдел на масковское информбюро, а тея които ще врътнат кранчето.

Коментар

• Чета, пия, мисля, пак чета.....
                                Евала....
                                Къде ни е интереса...?

Коментар

Working...
                                X