Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧета, пия, мисля, пак чета.....
Имам усещането , че във форума пишат кукловодите на света....
Това всички тайни и явни помисли на политиците за Украйна са разгадани....
Евала....
Вече само ще си поркам....
Така ще ми е по-лесно да възприема, че има форумци , които искат най-голямата по територия и най-богатата на суровини държава в света да бъде наш враг.....( пардон, ние да сме и врагове....)
Къде ни е интереса...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеВсъщност Вселената има край
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнениеМного ме кефят руснаците как си развяват коня и ги боли оная работа за мнението на черната маймунка обама. Америка между другото е слаба и страхлива вече от известно време само може беззъбо да лае като срещу Иран Сирия а сега и по Русия. Бъдещия господар на света са китайците де не е нито Америка нито Русия а бъдещия господстващ съюз се казва БРИКС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСигурен съм, то има две безкрайни неща, но за вселената няма как човек да е сигурен
Коментар
-
русия
Много ме кефят руснаците как си развяват коня и ги боли оная работа за мнението на черната маймунка обама. Америка между другото е слаба и страхлива вече от известно време само може беззъбо да лае като срещу Иран Сирия а сега и по Русия. Бъдещия господар на света са китайците де не е нито Америка нито Русия а бъдещия господстващ съюз се казва БРИКС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнениеБлазе им на тези които сега се присъединиха към Русия. Ако тук има един референдум аз ще гласувам да станем част от Русия защото се е видяло че нищо не става и всичките малоумници и Бойко и Станишев и другите само крадат и са некадърни и няма управия. Русия трябва да направи една руска партия в България и за нея бих гласувал също.
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнениеБлазе им на тези които сега се присъединиха към Русия. Ако тук има един референдум аз ще гласувам да станем част от Русия защото се е видяло че нищо не става и всичките малоумници и Бойко и Станишев и другите само крадат и са некадърни и няма управия. Русия трябва да направи една руска партия в България и за нея бих гласувал също.
Я не мамина ,я не папина,я на улица расла,меня курица снесла/2/!!!
Коментар
-
супер
Блазе им на тези които сега се присъединиха към Русия. Ако тук има един референдум аз ще гласувам да станем част от Русия защото се е видяло че нищо не става и всичките малоумници и Бойко и Станишев и другите само крадат и са некадърни и няма управия. Русия трябва да направи една руска партия в България и за нея бих гласувал също.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеСам ли си поркаш или си поканил и лордчето!!!
пп Колко ми са малки амбициите - само на един пиян Лорд да набия канчето...
Тука са се развихрили - на Путин, на Москва, на Русия... пляскат ли пляскат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнениеТук вече се изложи. Какво си го пляснал този Иво Инджев. Най некадърния поръчкаджия. Никой не го пита откъде се взе в началните години.
Гледайте отзивите на Китай и си правете изводите.
И още нещо,, понеже всички са познавачи (и аз в това число) ще ви запитам нещо (очаквам отговор от всички драскачи):
Какво преобладава във военния арсенал на Русия (без ядреното) - предимно ПВО и сухопътна техника - защитни оръжия.
Вижте американците - самолетоносачи, самолети - все оръжия за първа атака.
А сега анализирайте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧета, пия, мисля, пак чета.....
Евала....
Така ще ми е по-лесно да възприема, че има форумци , които искат най-голямата по територия и най-богатата на суровини държава в света да бъде наш враг.....( пардон, ние да сме и врагове....)
Къде ни е интереса...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКрим не бе анексиран от Русия, а се обедини с Русия. Да се твърди, че Русия е анексирала Крим е все едно да се твърди, че ГФР е анексирала ГДР.
Скоро и други територии в днешна Украйна ще се обединят с Русия! Това е неминуемо. Никой руснак не ще да живее в държава, която празнува годишнини от SS дивизии.
Neo-Nazis march in Lvov 'in honor' of Ukrainian Waffen SS division
http://rt.com/news/155364-ukraine-nazi-division-march/
Коментар
-
Чета, пия, мисля, пак чета.....
Евала....
Къде ни е интереса...?
Коментар
Коментар