Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеВажното е да не бъдеш краен спрямо хората с които контактуваш! Можеш да правиш крайни изказвания безадресно или завоалирано както спорим културно аз и Равновесния. Та ние никога пряко не сме се обидили един друг с епитети и с конкретика. Това е интелигентен спор. На когото до когато му издържат нервите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнениеЕ радвам се че успя да ми видиш и фигурата през компютъра. Олигофрен
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТака е, така е.....пък и бият негрите.
Или пък то май трябваше да ги бият?!? Не разбрах гейовете ли ще трепеш първо или тея дето убиват гейове?
Абе как беше в оня виц - меструацияяяя, важното е кръв да се леежалки човечета
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеГрешка - и пет лева са ти многоОсвен ако не станеш хамалин, ама ме съмнява че с тази запусната фигура и това не можеш да правиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеНедей Лорде. Аз преди 2 дни казах в темата за Украйна, че ще трупам консерви, а един от вашата агитка ми каза, че нямам мозък.
Ще каже и на тебе същото и ще те обиди - затова недей. Няма да понеса и теб да те обиждат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕ как така изкукал нали Италия ти е съюзник от прехваления Запад?Няма да въртиш дупарата ей мушморок.Ние сме направили своя избор аз съм избрал Русия и православието.Аз съм избрал педалите и престъпниците да бъдат изтребвани до крак.Ти си избрал да си с обратна резба избрал си безродниците и престъпниците.Твоя воля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТова е обезспокояващо! Означава, че световната икономическа война е започнала още преди половин година, а сега американците разиграват сценарий в който да почнат реална война заедно с ЕС срещу Евразия. Лошо. Ще си увелича запасите от консерви и дано моята стара тема за консервите не стане най-актуалнаНе че финансовата не може да нанесе достатъчно щети...
Част от действията на НАТО за мен са открито провокационни-например изпращането на символичен брой войници в балтийските страни и Полша. Реално ако Русия има намерения да влиза с танковете там (не че има такива намерения) "подкрепления" от 100 войника и два самолета нищо няма да променят. Едно от условията за деескалиране на ситуацията е Русия да върне Крим на Украйна. Русия няма да се съгласи на подобно условие и Вашингтон са били сигурни в това още преди да го поставят. Русия няма как да си подари морската база на НАТО, така че това условие също е по-скоро провокативно.
Не знам дали е вярно, но някъде четох, че Русия вече не приемала обаждания от високопоставени дипломати на САЩ. Това също не е добър знак, ако е вярно..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТака е, така е.....пък и бият негрите.
Или пък то май трябваше да ги бият?!? Не разбрах гейовете ли ще трепеш първо или тея дето убиват гейове?
Абе как беше в оня виц - меструацияяяя, важното е кръв да се леежалки човечета
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнениеСлънце грее дъжд вали яж ми х*я симитли. Аз си лягам.Освен ако не станеш хамалин, ама ме съмнява че с тази запусната фигура и това не можеш да правиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПредполагам глупости, то изкукали политици бол. Берлускони поне е приятно изкукал прави любов, пък гледай Путя какво прави - ей това е кофти изкукване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе щото аз го казвам, а щото ти толкова си можеш. Аз нямам нищо общо с твоите възможности - ти сам си си виновен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнениеЕ щом казваш. Стига да не ми беше толкова през у-я какво казваш бих си дал зор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе моа да разбера ти по рождение ли си идиот или се правиш на такъв за зелена тоалетна артия.Спри да налагаш на хората америнските боклуци.Колко пъти да ти обяснявам че у нас няма нищо американско.А долари ще си купя в някой друг живот не в тоя.Стига ми хвали тоя концлагер
Не просто е тъп на кокалче затова става само за ташаци да си правиш с него.
Коментар
Коментар