IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнение
    Кво ми се обясняваш като ученичка 2 часа бе мършо ама такова ама онакова ама комплекси аре млък
    Абе направо изкарвай бухалката, кво се церемониш тука с някакви либерасти я гледай как го дават твоите зелени човечета в Украйна.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      Да разбирам, че само с арийци, правовер...тъй де православни може да говорим?
      То рашизма бил по-стриктен и от фашизЪма бе! Ъъъ исках да кажа националсоциализЪма.
      Във връзка с националсоциализЪма : Знаеш ли как бяга евреин от концентрационен лагер? През кумина и дим да го няма

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
        Интересно тоя народ явно нищо не разбира. Щом 2 милиона от него се изнесе към загнилия гейски Запад.

Мани ми бачка там и праща пари тука, да не изпукат съвсем останалите от мизерия.

2 милиона в чужбина как се отнасят към 7 милиона в България от които 2.5 милиона пенсионери.

Много тъпи хора - не си знаят интереса.

Е така е 2 милиона ще са вън няма да има работа ниски заплати. Яко е да си колония на ес явно.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          То рашизма бил по-стриктен и от фашизЪма бе! Ъъъ исках да кажа националсоциализЪма.
          Русия има правото да говори с когото си поиска.С гейове и убийци няма какво да говори.Най много Путин да ги отпори по задниците

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Не държа да съм прав, просто ти не си никакво предизвикателство. Реално сам си казваш всичките ти проблеми и дори не го осъзнаваш.
            Кво ми се обясняваш като ученичка 2 часа бе мършо ама такова ама онакова ама комплекси аре млък

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
              Интересно тоя народ явно нищо не разбира. Щом 2 милиона от него се изнесе към загнилия гейски Запад.

Мани ми бачка там и праща пари тука, да не изпукат съвсем останалите от мизерия.

2 милиона в чужбина как се отнасят към 7 милиона в България от които 2.5 милиона пенсионери.

Ми нали вашите покровители ги натириха.Да берат ягоди да спят по кошари на къра да гледат стари и болни хора и да ги ебът за един комат хляб.Рано или късно тия хора и децата им ще ви потърсят сметка за това дето съсипахте България и ще си платите всичко с лихвите

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Вярваш на лъжи по отношение на Европа, кучетата и мангалите у нас ги въдят клептоманите ни - политици.Никъде в Европа няма бездомни кучета по улиците пломбирани ! Да плащат детски на циганите те са го измислили, никой не ги кара от Европа да го правят а те така си осигуряват електорат. Ще видиш когато емигрантите ни се върнат какво ще им се случи на клептоманите, сигурно ще има и бой да ядат.След няколко години се връщат и са свикнали на бездомни кучита по улиците и да живеят в цигански развъдник. Само от сега знам че всички клептомани наши ще се изпокрият и ще се чудим къде така отидоха тия хора.
                Европа е най чиста в цялата тази история - руснаците и американците са боклуци и само германците влачат Европа надолу щото са курви.

Боооже нямало бездомни кучета в европа. Излизал ли си от килера? Колкото няма дупки толкова и улични кучета няма. Дойчланд е по-закърпена по платното в малките градчета от на батко ти бойко боклуджавите магистрали.

Коментар

• Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнение
                  Аха. Е ако държиш да си прав ок нямам намерение да печеля някакви спорове с малоумни
                  Не държа да съм прав, просто ти не си никакво предизвикателство. Реално сам си казваш всичките ти проблеми и дори не го осъзнаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Е че руснаците какво има да говорят с тия маймуни и чернилки.Също така не разговарят и с гейове.Най добре е да им пратят за посланик някой педал обаче женен и с осиновени деца.Да видим в Русия колко бой ша отнесе

Коментар

Да бе да знам, то за теб компютрите са кутията, а смартфона е калъфа.
                      Явно идиотията е по рождение при тебе.

Коментар

Ма то е ясно народа не иска кръвосмешение инцести педерестия.Народа не иска еврогейски фалшив морал в който мангали педераси и боклуци могат да крадат и да убиват безнаказано а обикновения отруден човек да работи и плаща.Смърт за такива гейове.Обикновения и честен човек е натикан в ъгъла него го грабят рекетират убиват децата му а той не може да направи нищо що от Европа казват че не било хуманно.Ми като са се загрижили за правата на крадци изроди и убийци що не си ги приберат.Ей тоя наркоман в Джебел дето закла момиже на 24г и дете на 7 какво да го правим?Аз например бих го пуснал на цигани пандизчии да му скъсат задника да го изкормят бой и ебън докато умре като куче

Коментар

Ми такива комплексарски изказвания може да прави само човек с комплекси. Пък не си достатъчно умен че да имаш сложни комплекси, значи остават елементарните такива - нещо свързано с тялото.

Аха. Е ако държиш да си прав ок нямам намерение да печеля някакви спорове с малоумни

Коментар

• Първоначално изпратено от Hammer Разгледай мнение
                            Дано се размине сценария с реалната война и темата с консервите да бъде масово игнорирана Не че финансовата не може да нанесе достатъчно щети...
                            Част от действията на НАТО за мен са открито провокационни-например изпращането на символичен брой войници в балтийските страни и Полша. Реално ако Русия има намерения да влиза с танковете там (не че има такива намерения) "подкрепления" от 100 войника и два самолета нищо няма да променят. Едно от условията за деескалиране на ситуацията е Русия да върне Крим на Украйна. Русия няма да се съгласи на подобно условие и Вашингтон са били сигурни в това още преди да го поставят. Русия няма как да си подари морската база на НАТО, така че това условие също е по-скоро провокативно.
                            Не знам дали е вярно, но някъде четох, че Русия вече не приемала обаждания от високопоставени дипломати на САЩ. Това също не е добър знак, ако е вярно..
                            Е че руснаците какво има да говорят с тия маймуни и чернилки.Също така не разговарят и с гейове.Най добре е да им пратят за посланик някой педал обаче женен и с осиновени деца.Да видим в Русия колко бой ша отнесе

Коментар

Май ти не си ме разбрал.Имам много лош навик педерасите ги шамаросвам не ги еба.Да запомниш хубаво
                              Доообре падаш си по садо мазо с педерасти. Че то това пак си е хомосексуалност, само където е съвсем извратена

Коментар

• Бате Пешо

Вярваш на лъжи по отношение на Европа, кучетата и мангалите у нас ги въдят клептоманите ни - политици.Никъде в Европа няма бездомни кучета по улиците пломбирани ! Да плащат детски на циганите те са го измислили, никой не ги кара от Европа да го правят а те така си осигуряват електорат. Ще видиш когато емигрантите ни се върнат какво ще им се случи на клептоманите, сигурно ще има и бой да ядат.След няколко години се връщат и са свикнали на бездомни кучита по улиците и да живеят в цигански развъдник. Само от сега знам че всички клептомани наши ще се изпокрият и ще се чудим къде така отидоха тия хора.
                                Европа е най чиста в цялата тази история - руснаците и американците са боклуци и само германците влачат Европа надолу щото са курви.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X