IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Аз веднъж бях казал че фиксацията ти към гейовете може да се тълкува само и единствено като латентна хомосексуалност, ама очевидно тогава не си ме разбрал
    Май ти не си ме разбрал.Имам много лош навик педерасите ги шамаросвам не ги еба.Да запомниш хубаво

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Важното е да не бъдеш краен спрямо хората с които контактуваш! Можеш да правиш крайни изказвания безадресно или завоалирано както спорим културно аз и Равновесния. Та ние никога пряко не сме се обидили един друг с епитети и с конкретика. Това е интелигентен спор. На когото до когато му издържат нервите.
      Така е. Ама тоя стажантчето с многото цифри в ника дето сте го взели днес май е след 2000 година наборче и не му издържат нервите а?

Коментар

• Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнение
        Е радвам се че успя да ми видиш и фигурата през компютъра. Олигофрен
        Ми такива комплексарски изказвания може да прави само човек с комплекси. Пък не си достатъчно умен че да имаш сложни комплекси, значи остават елементарните такива - нещо свързано с тялото.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          Така е, така е.....пък и бият негрите.
          Или пък то май трябваше да ги бият?!? Не разбрах гейовете ли ще трепеш първо или тея дето убиват гейове?
          Абе как беше в оня виц - меструацияяяя, важното е кръв да се лее жалки човечета
          Не ме интересува кого бият.Ако искат и да ги ебът.Там в концлагера каквото искат това да правят.Не искам да се месят навсякъде по света и да ми налагат какво да правя.А най жалкото е че не дават визи на такива идиоти като сините талибани та да се отървем от продажници

Коментар

Грешка - и пет лева са ти много Освен ако не станеш хамалин, ама ме съмнява че с тази запусната фигура и това не можеш да правиш
            Е радвам се че успя да ми видиш и фигурата през компютъра. Олигофрен

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
              Недей Лорде. Аз преди 2 дни казах в темата за Украйна, че ще трупам консерви, а един от вашата агитка ми каза, че нямам мозък.

Ще каже и на тебе същото и ще те обиди - затова недей. Няма да понеса и теб да те обиждат.
              Важното е да не бъдеш краен спрямо хората с които контактуваш! Можеш да правиш крайни изказвания безадресно или завоалирано както спорим културно аз и Равновесния. Та ние никога пряко не сме се обидили един друг с епитети и с конкретика. Това е интелигентен спор. На когото до когато му издържат нервите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Е как така изкукал нали Италия ти е съюзник от прехваления Запад?Няма да въртиш дупарата ей мушморок.Ние сме направили своя избор аз съм избрал Русия и православието.Аз съм избрал педалите и престъпниците да бъдат изтребвани до крак.Ти си избрал да си с обратна резба избрал си безродниците и престъпниците.Твоя воля.
                Аз веднъж бях казал че фиксацията ти към гейовете може да се тълкува само и единствено като латентна хомосексуалност, ама очевидно тогава не си ме разбрал

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  Това е обезспокояващо! Означава, че световната икономическа война е започнала още преди половин година, а сега американците разиграват сценарий в който да почнат реална война заедно с ЕС срещу Евразия. Лошо. Ще си увелича запасите от консерви и дано моята стара тема за консервите не стане най-актуална
                  Дано се размине сценария с реалната война и темата с консервите да бъде масово игнорирана Не че финансовата не може да нанесе достатъчно щети...
                  Част от действията на НАТО за мен са открито провокационни-например изпращането на символичен брой войници в балтийските страни и Полша. Реално ако Русия има намерения да влиза с танковете там (не че има такива намерения) "подкрепления" от 100 войника и два самолета нищо няма да променят. Едно от условията за деескалиране на ситуацията е Русия да върне Крим на Украйна. Русия няма да се съгласи на подобно условие и Вашингтон са били сигурни в това още преди да го поставят. Русия няма как да си подари морската база на НАТО, така че това условие също е по-скоро провокативно.
                  Не знам дали е вярно, но някъде четох, че Русия вече не приемала обаждания от високопоставени дипломати на САЩ. Това също не е добър знак, ако е вярно..

Коментар

• "Хах лежал съм в арест известно време с цигани пандизчии "

Май си преживял катарзис ли беше? Споко сигурно няма да ти е за последен път да полежиш там, така че кротувай засега...поне докато дойдат руснаците до тук, после можеш да излизаш от землянката

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                      Така е, така е.....пък и бият негрите.
                      Или пък то май трябваше да ги бият?!? Не разбрах гейовете ли ще трепеш първо или тея дето убиват гейове?
                      Абе как беше в оня виц - меструацияяяя, важното е кръв да се лее жалки човечета
                      Според мен ша почне от такива кат теб
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Слънце грее дъжд вали яж ми х*я симитли. Аз си лягам.
                        Грешка - и пет лева са ти много Освен ако не станеш хамалин, ама ме съмнява че с тази запусната фигура и това не можеш да правиш

Коментар

Предполагам глупости, то изкукали политици бол. Берлускони поне е приятно изкукал прави любов, пък гледай Путя какво прави - ей това е кофти изкукване.
                          Е как така изкукал нали Италия ти е съюзник от прехваления Запад?Няма да въртиш дупарата ей мушморок.Ние сме направили своя избор аз съм избрал Русия и православието.Аз съм избрал педалите и престъпниците да бъдат изтребвани до крак.Ти си избрал да си с обратна резба избрал си безродниците и престъпниците.Твоя воля.

Коментар

Не щото аз го казвам, а щото ти толкова си можеш. Аз нямам нищо общо с твоите възможности - ти сам си си виновен.
                            Слънце грее дъжд вали яж ми х*я симитли. Аз си лягам.

Коментар

Е щом казваш. Стига да не ми беше толкова през у-я какво казваш бих си дал зор
                              Не щото аз го казвам, а щото ти толкова си можеш. Аз нямам нищо общо с твоите възможности - ти сам си си виновен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Не моа да разбера ти по рождение ли си идиот или се правиш на такъв за зелена тоалетна артия.Спри да налагаш на хората америнските боклуци.Колко пъти да ти обяснявам че у нас няма нищо американско.А долари ще си купя в някой друг живот не в тоя.Стига ми хвали тоя концлагер

Не просто е тъп на кокалче затова става само за ташаци да си правиш с него.

Коментар

Working...
                                X