If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да разбирам, че само с арийци, правовер...тъй де православни може да говорим?
То рашизма бил по-стриктен и от фашизЪма бе! Ъъъ исках да кажа националсоциализЪма.
Във връзка с националсоциализЪма : Знаеш ли как бяга евреин от концентрационен лагер? През кумина и дим да го няма
То рашизма бил по-стриктен и от фашизЪма бе! Ъъъ исках да кажа националсоциализЪма.
Русия има правото да говори с когото си поиска.С гейове и убийци няма какво да говори.Най много Путин да ги отпори по задниците
Интересно тоя народ явно нищо не разбира. Щом 2 милиона от него се изнесе към загнилия гейски Запад.
Мани ми бачка там и праща пари тука, да не изпукат съвсем останалите от мизерия.
2 милиона в чужбина как се отнасят към 7 милиона в България от които 2.5 милиона пенсионери.
Много тъпи хора - не си знаят интереса.
Ми нали вашите покровители ги натириха.Да берат ягоди да спят по кошари на къра да гледат стари и болни хора и да ги ебът за един комат хляб.Рано или късно тия хора и децата им ще ви потърсят сметка за това дето съсипахте България и ще си платите всичко с лихвите
Вярваш на лъжи по отношение на Европа, кучетата и мангалите у нас ги въдят клептоманите ни - политици.Никъде в Европа няма бездомни кучета по улиците пломбирани ! Да плащат детски на циганите те са го измислили, никой не ги кара от Европа да го правят а те така си осигуряват електорат. Ще видиш когато емигрантите ни се върнат какво ще им се случи на клептоманите, сигурно ще има и бой да ядат.След няколко години се връщат и са свикнали на бездомни кучита по улиците и да живеят в цигански развъдник. Само от сега знам че всички клептомани наши ще се изпокрият и ще се чудим къде така отидоха тия хора.
Европа е най чиста в цялата тази история - руснаците и американците са боклуци и само германците влачат Европа надолу щото са курви.
Боооже нямало бездомни кучета в европа. Излизал ли си от килера? Колкото няма дупки толкова и улични кучета няма. Дойчланд е по-закърпена по платното в малките градчета от на батко ти бойко боклуджавите магистрали.
Е че руснаците какво има да говорят с тия маймуни и чернилки.Също така не разговарят и с гейове.Най добре е да им пратят за посланик някой педал обаче женен и с осиновени деца.Да видим в Русия колко бой ша отнесе
Ма то е ясно народа не иска кръвосмешение инцести педерестия.Народа не иска еврогейски фалшив морал в който мангали педераси и боклуци могат да крадат и да убиват безнаказано а обикновения отруден човек да работи и плаща.Смърт за такива гейове.Обикновения и честен човек е натикан в ъгъла него го грабят рекетират убиват децата му а той не може да направи нищо що от Европа казват че не било хуманно.Ми като са се загрижили за правата на крадци изроди и убийци що не си ги приберат.Ей тоя наркоман в Джебел дето закла момиже на 24г и дете на 7 какво да го правим?Аз например бих го пуснал на цигани пандизчии да му скъсат задника да го изкормят бой и ебън докато умре като куче
Интересно тоя народ явно нищо не разбира. Щом 2 милиона от него се изнесе към загнилия гейски Запад.
Мани ми бачка там и праща пари тука, да не изпукат съвсем останалите от мизерия.
2 милиона в чужбина как се отнасят към 7 милиона в България от които 2.5 милиона пенсионери.
Ми такива комплексарски изказвания може да прави само човек с комплекси. Пък не си достатъчно умен че да имаш сложни комплекси, значи остават елементарните такива - нещо свързано с тялото.
Аха. Е ако държиш да си прав ок нямам намерение да печеля някакви спорове с малоумни
Дано се размине сценария с реалната война и темата с консервите да бъде масово игнорирана Не че финансовата не може да нанесе достатъчно щети...
Част от действията на НАТО за мен са открито провокационни-например изпращането на символичен брой войници в балтийските страни и Полша. Реално ако Русия има намерения да влиза с танковете там (не че има такива намерения) "подкрепления" от 100 войника и два самолета нищо няма да променят. Едно от условията за деескалиране на ситуацията е Русия да върне Крим на Украйна. Русия няма да се съгласи на подобно условие и Вашингтон са били сигурни в това още преди да го поставят. Русия няма как да си подари морската база на НАТО, така че това условие също е по-скоро провокативно.
Не знам дали е вярно, но някъде четох, че Русия вече не приемала обаждания от високопоставени дипломати на САЩ. Това също не е добър знак, ако е вярно..
Е че руснаците какво има да говорят с тия маймуни и чернилки.Също така не разговарят и с гейове.Най добре е да им пратят за посланик някой педал обаче женен и с осиновени деца.Да видим в Русия колко бой ша отнесе
Вярваш на лъжи по отношение на Европа, кучетата и мангалите у нас ги въдят клептоманите ни - политици.Никъде в Европа няма бездомни кучета по улиците пломбирани ! Да плащат детски на циганите те са го измислили, никой не ги кара от Европа да го правят а те така си осигуряват електорат. Ще видиш когато емигрантите ни се върнат какво ще им се случи на клептоманите, сигурно ще има и бой да ядат.След няколко години се връщат и са свикнали на бездомни кучита по улиците и да живеят в цигански развъдник. Само от сега знам че всички клептомани наши ще се изпокрият и ще се чудим къде така отидоха тия хора.
Европа е най чиста в цялата тази история - руснаците и американците са боклуци и само германците влачат Европа надолу щото са курви.
Коментар