IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
    Аз не съм ходил във Венецуела, но на теб горещо ти препоръчвам да следиш събитията от там ежедневно ! В упадъчния империалистически Интернет има доста информация. Благодаря за вниманието.
    Ами упадачния интернет е мястот където най много се манипулира...
    Ти си пример за това..
    без грам наблюдение за действителноста в Канада и Австралия ти ни ги даваш за пример....
    Само въз основа ,че някой ,някъде пише и твойте виждания се припокриват с неговите писания...който може да са откровенни лъжи.....

На 25 ще се види какви са вижданията на хората за реда в ЕС... и то на малка част от тях....

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Щото Джуджо май напълни гащите и даде заден, снощи Шойгу започна изтегляне на воиските от западната граница....

Да видим кога ще върне Крим (щото и това ще стане рано или късно)....
      Приятелю Кандид, целта е Русия да демонстрира пред целия свят, кой е агресора в Украйна. А именно дошлите на власт с кървав преврат маймуни от Десен сектор. Ако има нещо, което руснаците и голяма част от украйнците мразят най-много, то това са фашизоидите, с които воюваха през ВСВ. "Джуджето" прекрасно разбира това, както и факта, че скоро действията на хунтата ще настроят дори самите украинци срещу тях.

Затова и не влизат въпреки постоянните провокации. Мъдра, далновидна и печелеща уважение политика. Никой на Изток не иска конфликт и гражданска война. Искат го хората, на които им изчезнаха 20 демократа от Блекуотър. Знам, че звучи трудно за теб кандид, но те, както и хвърлените на вятъра 5 милиарда са реални факти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
        Благодаря и на теб за вниманието и стига сте спамили темата. Тя е Украйна. В тази връзка искам да се обърне внимание на следния факт. Защо Русия не вкарва войски въпреки постоянните провокации?
        Щото Джуджо май напълни гащите и даде заден, снощи Шойгу започна изтегляне на воиските от западната граница....

Да видим кога ще върне Крим (щото и това ще стане рано или късно)....

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
          Важното е, че се разбрахме
          Поздрави "Сините камъни", Гигов и Марков - нека са щастливи,
          и в Англия, и във Франция ... "гроздето е кисело"

Пак ме свалихте на вашето ниво, радвайте се - изчезвам
          Не знам за какво грозде говориш че е кисело , ноето лично грозде е по доста по-сладко от на средния европеец което не ми пречи да съм реалист и да не блея влюбено като теб в посока САЩ.

Ако можеш да кажеш нещо смислено даваи, иначе по добре мълчи ....
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Аз не съм ходил във Венецуела, но на теб горещо ти препоръчвам да следиш събитията от там ежедневно ! В упадъчния империалистически Интернет има доста информация. Благодаря за вниманието.
            Индианец, в неопадъчните западни медии на дълго и на широко е описано кой спонсорира превръщането на Венецуела в таралеж от сонди за петрол, кой източи същия и превърна страната от развиваща се в нещо като гето на латинския континент.

Същите в момента бясно ДУХАТ въглените за да разпалят конфликт и там по обясними причини. Сещаш ли се за какво ти говоря? Ама е видно, че ТОЗИ път няма да мине номера и заместник на МВФ ще има.

Благодаря и на теб за вниманието и стига сте спамили темата. Тя е Украйна. В тази връзка искам да се обърне внимание на следния факт. Защо Русия не вкарва войски въпреки постоянните провокации?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение

Да де, ама и Венецуела и Сибир имат реални ресурси, с които могат да обезпечат едно по-щастливо бъдеще, за разлика от Австралия и Канада, където бая ще се изпотят да подържат същия стандарт в близките десетилетия.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                Нищо не твърдя, освен - абсурдността на твърденията на пишещите
                p.s. За коя Канада говориш - за Северозападните територии и Нунавут?
                За пустиня Виктория, Голямата пясъчна пустиня, пустинята Гибсън, пустинята Танами, пустинята Симпсън?
                Говори по принцип човека. Такива обичат да правят сравнения между Швейцария и Нигерия и да се наслаждават на нюансите и собственото си остроумие.

Да де, ама и Венецуела и Сибир имат реални ресурси, с които могат да обезпечат едно по-щастливо бъдеще, за разлика от Австралия и Канада, където бая ще се изпотят да подържат същия стандарт в близките десетилетия.

Така и не разбраха някои хора, че т.нар. западна мечта беше просто един живот на заем и обиране на ресурси от по-слабите икономики. Е, сега точни тези икономики боксуват и изнасят дългове във всички посоки. Разбира се, има идиоти които твърдят, че това е съвсем нормално и след още някоя годинка всичко ще се върне по старому. Да, ама НЕ. Затова в момента е тоя натиск в Украйна. Искаше им се на западните демократи прясно месо и още овце, на които МВФ да раздава хартийки срещу реални придобивки, НООООО.....историята обича да се шегува.

Коментар

Май откровено твърдиш, че в Канада и Австаралия се живее много по-зле, отколкото във Венецуела и Сибир ?!
                  Да не смяташ ,че си критерии за взимане на решения...
                  Ходил ли си в Сибир или Канада.....
                  Ами дали си дървосекач там няма особенно значение....
                  Или гледаш офци .....там....
                  Имам познати и на двете места....
                  Беше много модно през 90 години да се имигрира в Канада а през 80 в Австралия.....

Коментар

Май откровено твърдиш, че в Канада и Австаралия се живее много по-зле, отколкото във Венецуела и Сибир ?!
                    Нищо не твърдя, освен - абсурдността на твърденията на пишещите
                    p.s. За коя Канада говориш - за Северозападните територии и Нунавут?
                    За пустиня Виктория, Голямата пясъчна пустиня, пустинята Гибсън, пустинята Танами, пустинята Симпсън?
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Не твърдя, че хората са различни - изследвам логиката на пишещия. Ти наистина ли мислиш, че само 3 човека, променят такива огромни територии и толкова хора. Да не би да притежават нещо повече от другите?
                      Кажи ми, тогава, кой е по-велик - Английската кралица в Австралия или Нурсултан Назарбаев

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Хората са еднакви навсякъде, разликата се състои в само трима души - фюрера Путлер, Мадурото и Назър Бей...
                        Не твърдя, че хората са различни - изследвам логиката на пишещия. Ти наистина ли мислиш, че само 3 човека, променят такива огромни територии и толкова хора. Да не би да притежават нещо повече от другите?
                        Кажи ми, тогава, кой е по-велик - Английската кралица в Австралия или Нурсултан Назарбаев

Коментар

Няма как да бъде скрито тесногръдието! - то извира във всяко изречение, пълно с противоречия
                          С какво Канада, Австралия и др. са по-добри от Сибир, Казахстан и Венецуела
                          Сигурно, с хората, които живеят там, които се различават от тези, които ги влече на там - по пътя на логиката
                          Хората са еднакви навсякъде, разликата се състои в само трима души - фюрера Путлер, Мадурото и Назър Бей...

A иначе кримчаните вече се сблъскват със суровата реалност на Путлеровия рай...
                          митингите вече са забранени, защото в царството на Путя всички трябва да са доволни и щастливи ...

https://www.youtube.com/watch?v=97ko...&feature=share
                          Last edited by kandid; 29.04.2014, 09:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                            Е значи 99% от населението по света е промити мозъци, щото искат да живечт в Запада (САЩ, ЕВРОПА, КАНАДА, АВСТРАЛИЯ..). Но пък ти си от единия процент мъдреци, дето ги влече към Сибир, Казахстан и Венецуела.....ама само на думи
                            Няма как да бъде скрито тесногръдието! - то извира във всяко изречение, пълно с противоречия
                            С какво Канада, Австралия и др. са по-добри от Сибир, Казахстан и Венецуела
                            Сигурно, с хората, които живеят там, които се различават от тези, които ги влече на там - по пътя на логиката

Коментар

• Добро утро от православен Славянск!

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                                Коломойски е известен и с това, че е от финансиралите Майдана, преврата и правия сектор.
                                Какъв е тоя прав сектор, бре неграмотници? Като спускат опорни точки от Москва, не ги ли превеждат?

Коментар

Working...
                                X