IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Grosss

Дори не си го и помислям - повече от сигурно е че нямат технологии. Всичко което имат е останало от СССР.За да имат такива технологии им трябва желязна завеса и тези които ги правят да нямат възможност да избягат на Запад.Сега технологиите са изключително при западняците. СССР изостана с поне 20 години, и сега още 25 години - с 40 години са назад и ясно какво имат - железария.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Днес 13.04.2014 г. започна гражданската война в Украйна.?

Среди штурмующих Славянск абсолютно все подразделения с Западной Украины », - цитирует свой источник РИА Новости.

Оригинал статьи: http://russian.rt.com/article/27576#ixzz2yl15d36w

На своей странице в Facebook Арсен Аваков написал, что в ходе проведения силовой операции есть убитые и раненые с обеих сторон. Их точное число неустановлено.

Оригинал статьи: http://russian.rt.com/article/27577#ixzz2yl1PPtSl

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        И аз не виждам причина, но няколко индивида в форума явно си вярват че са повече ......за тях иде реч
        Остави ги хората, нека си живеят живота. Аз се чудя, защо модератора допуска подобно поведение тук...

Коментар

• И аз не виждам причина, но няколко индивида в форума явно си вярват че са повече ......за тях иде реч
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

И и сестра ми и много мои приятели живеят по чужбината включително и в Русия , но не забелязвам такива промени в мисленето.
            Но явно има някаква категория която миеики чинии за 1000 евро месечно в странство си мисли че е направила страшна кариера и прогрес в живота си и боготвори чичко САМ за дадения им шанс да изоставят страната си и да станат гастербаитери в чужбина.

Не виждам причина да се имаш за нещо повече, защото си емигрирал някъде или си останал у нас. Бедни и богати хора има навсякъде. Да, САЩ са огромна държава, с огромни възможности, но не на всеки му харесва. Има хора, които с радост останаха или отидоха там, има и такива, които на третия месец им липсваше всичко тук. И те така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
              Първо, не виждам причина това да е довод. Все още имам приятели, които останаха в САЩ, още като студенти, или пък такива, които отидоха в Канада. Не са се променили в насоката за която говориш.
              Второ, много е неприятно да ти пишат колко са велики хора, които доказват откровените си простотии с неща от сорта на "аз така казах", "тия са смешници", "ние сме прави", "еди си кво е така, щото така ми се иска" и т.н.
              Трето, наистина не разбирам модерацията тук. Допускането на откровени обиди и насърчаване на простащината...
              И и сестра ми и много мои приятели живеят по чужбината включително и в Русия , но не забелязвам такива промени в мисленето.
              Но явно има някаква категория която миеики чинии за 1000 евро месечно в странство си мисли че е направила страшна кариера и прогрес в живота си и боготвори чичко САМ за дадения им шанс да изоставят страната си и да станат гастербаитери в чужбина.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Прав си, от твоите глупости за реактивния двигател на самолетите също ми се додрайфа.

П.П. Ами, ако ти направя реактивен "двигател" на пара - какво правим тогава, който е открит от преди хиляди години?

Та, затова те поправих - има реактивно движение и реактивен движител, моето момче.

Ограмоти се преди да пишеш простотии. Реактивен "двигател" - нищо не значи! Мога да ти го задвижвам поне по 3-4 начина без керосин, ама самольотчетата не лятат с пара.
                Защо не ни лишиш от присъствието си...
                Днес е православен празник и твойте хвалебствия на САЩ ни идват малко в повече..
                Да не говорим ,за огромната лъжа ,че Сърбия е бомбардирана с рещение на ООН...

Коментар

Не ти ли прави впечатление че повечето пишещи идиотизми са изостави държавата си , емигрирали са някъде на запад , промили са си мозъците и сега ни четат морал по нета.
                  Първо, не виждам причина това да е довод. Все още имам приятели, които останаха в САЩ, още като студенти, или пък такива, които отидоха в Канада. Не са се променили в насоката за която говориш.
                  Второ, много е неприятно да ти пишат колко са велики хора, които доказват откровените си простотии с неща от сорта на "аз така казах", "тия са смешници", "ние сме прави", "еди си кво е така, щото така ми се иска" и т.н.
                  Трето, наистина не разбирам модерацията тук. Допускането на откровени обиди и насърчаване на простащината...

Коментар

Идея си немаш колко си прав, бате Пешо. Толкова глупости на ангро, от хора с голямо его и комплекси...
                    Прав си, от твоите глупости за реактивния двигател на самолетите също ми се додрайфа.

П.П. Ами, ако ти направя реактивен "двигател" на пара - какво правим тогава, който е открит от преди хиляди години?

Та, затова те поправих - има реактивно движение и реактивен движител, моето момче.

Ограмоти се преди да пишеш простотии. Реактивен "двигател" - нищо не значи! Мога да ти го задвижвам поне по 3-4 начина без керосин, ама самольотчетата не лятат с пара.

Коментар

Идея си немаш колко си прав, бате Пешо. Толкова глупости на ангро, от хора с голямо его и комплекси...
                      Не ти ли прави впечатление че повечето пишещи идиотизми са изостави държавата си , емигрирали са някъде на запад , промили са си мозъците и сега ни четат морал по нета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Руските подводници ще минат на страната на САЩ и ще ударят Русия изненадващо.В този форум има много болни хора.Не им обръщай внимание.Мразят Русия ама защо не знаят.И все я нападат и громят а тя расте и пет пари не дава за надеждите на форумните идиоти

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          От кога има балистични ракети и термоядрено оръжие ! Това оръжие като технология вече е железария , скрап. Много са слаби във военно отношение. НАТО ги устройваше да не са наясно с този факт.Така водеха войни без жертви от страна на пакта, а руснаците зарибяваха разни диктатори и ги снабдяваха с железария.
                          Те сърбите не смееха да си пуснат ПВО-то и стоеше изключено със седмици и месеци.

Щот' докато цъкне някъде нещо и пада веднага доле.

П.П. Ей, т'ва ти е великото руско ПВО. За 2 часа и матрьошките са без ПВО, което е доста по-прилично от сръбското.

Стелт го свалиха, защото им дадоха координати откъде ще мине полет и го нацелиха на харабия.

И голямо бауцане после - ама ние свалихме стелт - ми браус - па ония колко месеца ви попиляха не се брои и че Милошевич влезна в панделата.

П.П.П. Като четеш БГ матрьошките Сърбия размазала НАТО - ръиш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            От кога има балистични ракети и термоядрено оръжие ! Това оръжие като технология вече е железария , скрап. Много са слаби във военно отношение. НАТО ги устройваше да не са наясно с този факт.Така водеха войни без жертви от страна на пакта, а руснаците зарибяваха разни диктатори и ги снабдяваха с железария.
                            Нима си мислиш че руснаците нямат харп и всякакви други нови измишльотини.
                            Трябва да сме големи тъпаци да ги поощряваме към сблъсък,а добре е светът
                            да е многополюсен.

Коментар

• И братя Галеви,те ще продължат рода на бугарите.

Коментар

• Grosss

D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X