Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКой са те....
На теб не може да ти се затвори устата а сега вадя думите с ченгел...То няма нужда да се пита. Може да не спечелят - но пак са си най-добрите - просто ще са недооценени най-добри. Което пак е по-добре от надценени лоши
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМного ясно за кой - за най-добрите
На теб не може да ти се затвори устата а сега вадя думите с ченгел...
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнениеНе виждам нищо забавно в положението на пенсионерите. Е заради такива измети на които подобни неща са им смешни трябва да се леят реки от кръв в тази държава докато се очисти от изроди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе 600 К а милион....
Ама какво са за теб 400 К....
Не ми отговори за кой ще гласуваш на евроизборите....
А в Киев ,Турчинов иска да бъде подменени всички правоохранители на юг...
А не се сеща да почне от себе си....
Ако си полицай във Харков и прочетеш за уволнението си ,заради това че не си стрелял срещу хората ,ще вигнеш щита и ще го търсиш....марионеткага..
Та за кОй ще гласуваш...
РАВНОВЕСИЕ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧекай малко - Бареков вече обеща че ще им оправя зъбите. Волен за сега им обещава че ще ходят да се стрелят по площадите
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи от 2 милиона на 600000 за 20 години - на мен ми изглежда че намаляват с по няколко стотин хиляди на всеки 4 години.
Ама какво са за теб 400 К....
Не ми отговори за кой ще гласуваш на евроизборите....
А в Киев ,Турчинов иска да бъде подменени всички правоохранители на юг...
А не се сеща да почне от себе си....
Ако си полицай във Харков и прочетеш за уволнението си ,заради това че не си стрелял срещу хората ,ще вигнеш щита и ще го търсиш....марионеткага..
Та за кОй ще гласуваш...
РАВНОВЕСИЕ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнениеНе знам какво са слагали в Русия, но тук на пенсионерите слагаха златни зъби (не че е много естетическо, но показва много неща). Сега златни зъби могат да имат не повече от 1% от пенсионерите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи в Русия слагаха стоманени - ама не ми се вярва да си ходил в Русия преди 90та че да знаеш.
Не знам какво са слагали в Русия, но тук на пенсионерите слагаха златни зъби (не че е много естетическо, но показва много неща). Сега златни зъби могат да имат не повече от 1% от пенсионерите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнениеПитай дядо си дали са стоманени или от 20+ карата злато.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЪхъ - стоманени
Волен да побърза че скоро електората му няма да може да намери електоралната секция - губят се постоянно като излезат от вкъщи.
Питай дядо си дали са стоманени или от 20+ карата злато.
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнениеА ако са 3000 с автомат на фона на 500 000 събрани подписи за ставане на Руска автономна република България какво ще стане?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеми като застанеш с пушка в центъра на София какво мислиш че щи те се случиВ добрия случай ще те вкарат за 10 години в затвора, в лошия - е в лошия ще загинеш като герой за Волен.
Пожелавам лека нощ на всички,утре имам работа,а не ми плащат от атака или Русия.
Поздрави !
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнениеЕми американска демокрация. По Руско време безплатно и златни зъби са се правели.
Волен да побърза че скоро електората му няма да може да намери електоралната секция - губят се постоянно като излезат от вкъщи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеми като застанеш с пушка в центъра на София какво мислиш че щи те се случиВ добрия случай ще те вкарат за 10 години в затвора, в лошия - е в лошия ще загинеш като герой за Волен.
А ако са 3000 с автомат на фона на 500 000 събрани подписи за ставане на Руска автономна република България какво ще стане?
Коментар
Коментар