IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Не 600 К а милион....
    Ама какво са за теб 400 К....
    :
    РАВНОВЕСИЕ..
    Или са му откраднали паролата или работата е лоша

Коментар

Кой са те....
      На теб не може да ти се затвори устата а сега вадя думите с ченгел...
      Е как кои - най-добрите То няма нужда да се пита. Може да не спечелят - но пак са си най-добрите - просто ще са недооценени най-добри. Което пак е по-добре от надценени лоши

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Много ясно за кой - за най-добрите
        Кой са те....
        На теб не може да ти се затвори устата а сега вадя думите с ченгел...

Коментар

• Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнение
          Не виждам нищо забавно в положението на пенсионерите. Е заради такива измети на които подобни неща са им смешни трябва да се леят реки от кръв в тази държава докато се очисти от изроди.
          И като не виждаш нищо забавно защо единственото което им предлагате са гранати по парламента.

Коментар

Не 600 К а милион....
            Не ми отговори за кой ще гласуваш на евроизборите....
            А в Киев ,Турчинов иска да бъде подменени всички правоохранители на юг...
            А не се сеща да почне от себе си....
            Ако си полицай във Харков и прочетеш за уволнението си ,заради това че не си стрелял срещу хората ,ще вигнеш щита и ще го търсиш....марионеткага..
            Та за кОй ще гласуваш...
            РАВНОВЕСИЕ..
            Много ясно за кой - за най-добрите

Коментар

Чекай малко - Бареков вече обеща че ще им оправя зъбите. Волен за сега им обещава че ще ходят да се стрелят по площадите
              Не виждам нищо забавно в положението на пенсионерите. Е заради такива измети на които подобни неща са им смешни трябва да се леят реки от кръв в тази държава докато се очисти от изроди.

Коментар

Ми от 2 милиона на 600000 за 20 години - на мен ми изглежда че намаляват с по няколко стотин хиляди на всеки 4 години.
                Не 600 К а милион....
                Не ми отговори за кой ще гласуваш на евроизборите....
                А в Киев ,Турчинов иска да бъде подменени всички правоохранители на юг...
                А не се сеща да почне от себе си....
                Ако си полицай във Харков и прочетеш за уволнението си ,заради това че не си стрелял срещу хората ,ще вигнеш щита и ще го търсиш....марионеткага..
                Та за кОй ще гласуваш...
                РАВНОВЕСИЕ..

Коментар

Не знам какво са слагали в Русия, но тук на пенсионерите слагаха златни зъби (не че е много естетическо, но показва много неща). Сега златни зъби могат да имат не повече от 1% от пенсионерите.
                  Чекай малко - Бареков вече обеща че ще им оправя зъбите. Волен за сега им обещава че ще ходят да се стрелят по площадите

Коментар

Ми в Русия слагаха стоманени - ама не ми се вярва да си ходил в Русия преди 90та че да знаеш.

Не знам какво са слагали в Русия, но тук на пенсионерите слагаха златни зъби (не че е много естетическо, но показва много неща). Сега златни зъби могат да имат не повече от 1% от пенсионерите.

Коментар

Питай дядо си дали са стоманени или от 20+ карата злато.
                      Ми в Русия слагаха стоманени - ама не ми се вярва да си ходил в Русия преди 90та че да знаеш.

Коментар

Ъхъ - стоманени

Волен да побърза че скоро електората му няма да може да намери електоралната секция - губят се постоянно като излезат от вкъщи.

Питай дядо си дали са стоманени или от 20+ карата злато.

Коментар

А ако са 3000 с автомат на фона на 500 000 събрани подписи за ставане на Руска автономна република България какво ще стане?
                          да бе да - Волен плащаше на селски пръчки дето го пазеха при протестите - да не мислиш че някой от тях ще рискува кожата си за 50 лева и безплатно парче пица. За волен гласуват старци по на 70-80 години. Тях ги е страх от хлъзгави улици тръгнали са да стават пушечно месо.

Коментар

ми като застанеш с пушка в центъра на София какво мислиш че щи те се случи В добрия случай ще те вкарат за 10 години в затвора, в лошия - е в лошия ще загинеш като герой за Волен.
                            Ох,
                            Пожелавам лека нощ на всички,утре имам работа,а не ми плащат от атака или Русия.
                            Поздрави !

Коментар

Еми американска демокрация. По Руско време безплатно и златни зъби са се правели.
                              Ъхъ - стоманени

Волен да побърза че скоро електората му няма да може да намери електоралната секция - губят се постоянно като излезат от вкъщи.

Коментар

ми като застанеш с пушка в центъра на София какво мислиш че щи те се случи В добрия случай ще те вкарат за 10 години в затвора, в лошия - е в лошия ще загинеш като герой за Волен.

А ако са 3000 с автомат на фона на 500 000 събрани подписи за ставане на Руска автономна република България какво ще стане?

Коментар

Working...
                                X