Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТой орела май се оказа кокошка. Щом го е страх от Иран, какво остава от Россия, Россия е Птеродактил
И другото което ме вълнува е дали са им дали и памперси към стандартното снаряжение за бъдещи подвизи....Last edited by markov; 29.04.2014, 21:52.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЩе видим....
Едно е да те настъпват по пръстите , друго е да те ритнат по ташаците....
пп По спомен - Русия е намалила резерва от долари , за сметка на евра с около 10 млрд.....
Засега ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнениеТо и Иран оттичаше в канала 10 години а нищо му няма глупавия страхлив орел се засрами имлъкна накрая
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеРаботата е лоша по други причини
Раша оттича в канала, а заедно с нея и вся асталная сволач
То и Иран оттичаше в канала 10 години а нищо му няма глупавия страхлив орел се засрами имлъкна накрая
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСорос ме кефи определено - за съжаление не е кандидат иначе бих гласувал за него с двете ръце
И мен мекефи да гледам в последно време бай ти сорос как яде пи*ки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеИли са му откраднали паролата или работата е лоша
Раша оттича в канала, а заедно с нея и вся асталная сволач
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЧовека плаща... ти вече си гласувал за него....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСорос ме кефи определено - за съжаление не е кандидат иначе бих гласувал за него с двете ръце
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Един художник трябва да умре за да стане известен...
Знаеш ли защо....нищо общо с това което пишеш....
Най малкото ,защото може да бълва хиляди картини на ден....за писателите е същото....
Та въпроса беше за кой ще гласуваш.... все пак са европийски избори ...
Цивилизациония избор който защищаваш вече три месеца....сиреч чичко Сорос...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВан Гог не е продал една картина приживе. Христос са го разпънали на кръста, Сократ са го осъдили на смърт. Няма много общо между успех и качества.
Един художник трябва да умре за да стане известен...
Знаеш ли защо....нищо общо с това което пишеш....
Най малкото ,защото може да бълва хиляди картини на ден....за писателите е същото....
Та въпроса беше за кой ще гласуваш.... все пак са европийски избори ...
Цивилизациония избор който защищаваш вече три месеца....сиреч чичко Сорос...
Коментар
-
Равновесие,
защо ме караш да квалифицирам думата малоумие....
Най добрите печелят ,защота са най добрите,ако не печелят значи не са най добрите.....ако не влезат изобщо значи са аутсайдери ...
Та кой са...
Мисля,че е така!!!
Коментар
-
Равновесие,
Най добрите печелят ,защота са най добрите,ако не печелят значи не са най добрите.....ако не влезат изобщо значи са аутсайдери ...
Та кой са...
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнениеНе знам какво са слагали в Русия, но тук на пенсионерите слагаха златни зъби (не че е много естетическо, но показва много неща). Сега златни зъби могат да имат не повече от 1% от пенсионерите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ как кои - най-добритеТо няма нужда да се пита. Може да не спечелят - но пак са си най-добрите - просто ще са недооценени най-добри. Което пак е по-добре от надценени лоши
Равновесие,
Та кой са...
Коментар
Коментар