IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Дали да не сравним намаляването на резерва на Русия с увеличаването на дълга на пиндосите
    Предлагам да го сравниш в рупли.
    :

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Той орела май се оказа кокошка. Щом го е страх от Иран, какво остава от Россия, Россия е Птеродактил
      Абе аз още се чудя кво правят ония нежни американски воиници от Доналд Кук , още ли са в пристанището Румънско и не смеят да излязат в открити води
      И другото което ме вълнува е дали са им дали и памперси към стандартното снаряжение за бъдещи подвизи....
      Last edited by markov; 29.04.2014, 21:52.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Ще видим....
        Едно е да те настъпват по пръстите , друго е да те ритнат по ташаците....

пп По спомен - Русия е намалила резерва от долари , за сметка на евра с около 10 млрд.....
        Засега ....
        Дали да не сравним намаляването на резерва на Русия с увеличаването на дълга на пиндосите

Коментар

• Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнение
          То и Иран оттичаше в канала 10 години а нищо му няма глупавия страхлив орел се засрами имлъкна накрая
          Той орела май се оказа кокошка. Щом го е страх от Иран, какво остава от Россия, Россия е Птеродактил

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Работата е лоша по други причини
            Раша оттича в канала, а заедно с нея и вся асталная сволач

То и Иран оттичаше в канала 10 години а нищо му няма глупавия страхлив орел се засрами имлъкна накрая

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Сорос ме кефи определено - за съжаление не е кандидат иначе бих гласувал за него с двете ръце

И мен мекефи да гледам в последно време бай ти сорос как яде пи*ки

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                Или са му откраднали паролата или работата е лоша
                Работата е лоша по други причини
                Раша оттича в канала, а заедно с нея и вся асталная сволач

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Човека плаща... ти вече си гласувал за него....
                  Човекът е мъдър и определено знае какво говори.

Коментар

Сорос ме кефи определено - за съжаление не е кандидат иначе бих гласувал за него с двете ръце
                    Човека плаща... ти вече си гласувал за него....

Коментар

Един художник трябва да умре за да стане известен...
                      Знаеш ли защо.... нищо общо с това което пишеш....
                      Най малкото ,защото може да бълва хиляди картини на ден.... за писателите е същото....
                      Та въпроса беше за кой ще гласуваш.... все пак са европийски избори ...
                      Цивилизациония избор който защищаваш вече три месеца.... сиреч чичко Сорос...

Коментар

Ван Гог не е продал една картина приживе. Христос са го разпънали на кръста, Сократ са го осъдили на смърт. Няма много общо между успех и качества.

Един художник трябва да умре за да стане известен...
                        Знаеш ли защо.... нищо общо с това което пишеш....
                        Най малкото ,защото може да бълва хиляди картини на ден.... за писателите е същото....
                        Та въпроса беше за кой ще гласуваш.... все пак са европийски избори ...
                        Цивилизациония избор който защищаваш вече три месеца.... сиреч чичко Сорос...

Коментар

Равновесие,
                          защо ме караш да квалифицирам думата малоумие....
                          Най добрите печелят ,защота са най добрите,ако не печелят значи не са най добрите.....ако не влезат изобщо значи са аутсайдери ...
                          Та кой са...
                          Кои са...???
                          Мисля,че е така!!!

Коментар

Равновесие,
                            Най добрите печелят ,защота са най добрите,ако не печелят значи не са най добрите.....ако не влезат изобщо значи са аутсайдери ...
                            Та кой са...
                            Ван Гог не е продал една картина приживе. Христос са го разпънали на кръста, Сократ са го осъдили на смърт. Няма много общо между успех и качества.

Коментар

• Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнение
                              Не знам какво са слагали в Русия, но тук на пенсионерите слагаха златни зъби (не че е много естетическо, но показва много неща). Сега златни зъби могат да имат не повече от 1% от пенсионерите.
                              Тии-ти-ти,криеш нещо от мен!!!Хиляда и една нощ ,а!!!

Коментар

Е как кои - най-добрите То няма нужда да се пита. Може да не спечелят - но пак са си най-добрите - просто ще са недооценени най-добри. Което пак е по-добре от надценени лоши

Равновесие,
                                Та кой са...

Коментар

Working...
                                X