If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Морожчо ти видя че твоите губят и направо на амбразурата ли се хвърли бе
Кои са моите? Толкова различни версии има, че вече се налага да питам според теб аз от кои съм и кой ми плаща, кой ми е шеф и т.н.
Всеки, който не знае какво да отговори на въпросите ми, почва да ми говори за някакви мои, за някакви началници и поръчки, и затова вече питам, за да сме наясно.
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Отличен избор! За съжаление руския ми е лош и ми е трудно да се информирам от Източника - от медиите, които са на 148-мо място по свобода в класацията на "Репортери без граници". На 5 места пред иракските и на 11 зад либийските - това е сигурна гаранция за пълна достоверност. И да не пропуснеш да пожелаеш на мурзилките лека служба
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Нема да са далече от истината колега , щото ако не отидат в гъзъ ше се направят яки кинти от тях
Ми не съм убеден, защото обезценката на рублата така и така ще ги прати в гъзъ, а рублата няма как да не се обезценява, дори само защото петрола не расте, което ограничава възможностите на растеж на Русия и оказва натиск върху бюджета и дори и без санкции.
Приятелю, за разлика от тебе аз не си играйкам да правя налудничеви прогнози и стинки по борсите, а правя пари като създавам реален продукт. Ще пиша още ден, два, после пак ще изчезна за няколко месеца. Ама ти още ще си кесеш тука и ще шептиш с изтръпнал гласец как Русия фалира утре, вдруги ден, след месец и след година.
Проблемът ти е, че фалираш държава, която в момента е на върха на политическата си и икономическа сила, а лансираш като водач и победител държава, която се издържа само от кражби и печатане на пари. Ето ТОВА говори за сериозни проблеми.
Не играеш на борсата защото не можеш. Просто ще си загубиш парите защото са ти скапани прогнозите, защото ти липсват 5-7 години образование по темата и десетина години опит. Иначе съм убеден че и на теб би ти харесало да печелиш от нищо
По време на Втората световна щеше да твърди, че Хитлер е непобедим!
Всички знаем, че само Владолф Путлер е непобедим. След като (де)реформира СССРусия по модела "Един народ, една Партия, един Вожд" сега почна борбата за "жизнено пространство", която е неговата историческа Мисия и Право!
Сталин акбар!
Приятелю, за разлика от тебе аз не си играйкам да правя налудничеви прогнози и стинки по борсите, а правя пари като създавам реален продукт. Ще пиша още ден, два, после пак ще изчезна за няколко месеца. Ама ти още ще си кесеш тука и ще шептиш с изтръпнал гласец как Русия фалира утре, вдруги ден, след месец и след година.
Проблемът ти е, че фалираш държава, която в момента е на върха на политическата си и икономическа сила, а лансираш като водач и победител държава, която се издържа само от кражби и печатане на пари. Ето ТОВА говори за сериозни проблеми.
Наборе,сигурно си добър занаятчия и правиш пари,но това незначи ,че разбираш от други работи!!!
А защо не русофилите да имате проблеми - все пак месеци наред пишете колко велика е русия. С какво моето различно мнение говори за проблеми, а вашето не. Още повече че пазарите потвърждават моето мнение, а не вашето. И ако сте си играли според мнението вече да сте много яко на загуба - а аз като си играя по моето печеля.
Та кой точно е с проблемите - за мен е очевидно - този който губи когато следва собствените си мисли. това доказва че мислите му са грешни
Коментар