Първоначално изпратено от Pavlik Morozov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеЗа да се направят яки кинти първо трябва да е много зле за да хапнеме големия марж
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОчевидно не знаеш как работи схемата щом не можеш да правиш пари от нея
Не ми се прави на интересен бомш. Изкарвам повече пари на месец от колкото ти за година на борсата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markovсоросоидчетата
Та какво, някакви, които според те са соросоиди, губели нещо? Я раздуй."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТака е, но преди да стане добре ще стане много по-зле. Пък аз обичам да влизам дълъг когато нещата вече почнат да стават по-добре. То някъде там често се намира и дъното, защото психологическата инерция на хората продължава да вижда лошо дори и когато лошото вече намалява.
Коментар
-
AFP: Украинските полицаи напускат регионалната щабквартира на полицията в източния град Луганск
29 Април 2014 | 23:05 | Агенция "Фокус"
Луганск. Украинските полицаи напускат регионалната щабквартира на полицията в източния град Луганск, оставяйки сградата под контрола на обсадилите я проруските протестиращи. Журналист на AFP е видял офицерите, някои от тях видимо изплашени, да напускат зданието, носейки шлемове, но невъоръжени. Те са се качили в автобусите, които са били изпратени за тях, докато разгневената тълпа скандира: „Идете си в къщи”.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеСпирала му се вика , но .... и тя има начало и край .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова ще означава инфлация и бедност едновременно. Износът им няма да дръпне много в доларово изражение тъй като изнасят ресурси, в същото време екстра печалбите от износа просто ще отидат в олигарсите, а на местното население ще се плаща с прясно прясно напечатани рубли, които за да не могат да бъдат обръщани в долари и допълнително да подхранват срива и ще сложат ограничения и за това
Т.е. въпреки девалвацията рублата ще продължи да пада и то ускорено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеНе играя, защото съм умен приятелю и знам как точно работи схемата. Да не говорим, че имам няколко приятели, които са все стари кучета и ги видях как свършиха. Като пияници, разведени, кой с инфаркт, удар и т.н. Така, че не ме мисли мене, а мисли как то може да правиш нещо повече от стотинки по борсата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе играеш на борсата защото не можеш. Просто ще си загубиш парите защото са ти скапани прогнозите, защото ти липсват 5-7 години образование по темата и десетина години опит. Иначе съм убеден че и на теб би ти харесало да печелиш от нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеНе вярвам да пропуснат да направят яки социални мерки с увеличение на заплатите и пенсиите , разбира се след девалвация на рублата
Т.е. въпреки девалвацията рублата ще продължи да пада и то ускорено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАдминистративните лостове са капиталов контрол - и това не съм убеден че означава бай, по скоро беж и не се обръщай назад.
По време на руската криза от 97 Русия прибягна до единственото в света решение да фалира по дълга си и в същото време си девалвира рублата. Нищо не им пречи пак да натоварят хем чуждите кредитори, хем собственото си население, само за да бъдат олигарсите малко по-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОна си му оди.
http://www.auto-press.net/a:%D0%A8%D...B4%D0%B5%D0%BE
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеОбезценката сега си е в реда на нещата , но ако се смарангясат нещата с административни лостове ще я стабилизират на ниско ниво и тогава ще бъде интересна за бай .
По време на руската криза от 97 Русия прибягна до единственото в света решение да фалира по дълга си и в същото време си девалвира рублата. Нищо не им пречи пак да натоварят хем чуждите кредитори, хем собственото си население, само за да бъдат олигарсите малко по-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи не съм убеден, защото обезценката на рублата така и така ще ги прати в гъзъ, а рублата няма как да не се обезценява, дори само защото петрола не расте, което ограничава възможностите на растеж на Русия и оказва натиск върху бюджета и дори и без санкции.
Не вярвам да пропуснат да направят яки социални мерки с увеличение на заплатите и пенсиите , разбира се след девалвация на рублатаLast edited by vinkel; 29.04.2014, 23:21.
Коментар
Коментар