IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
    А, тия ли. Щото допреди година мутромилиционерите ми викаха, че съм позитанец, и че ми плащал Съсела.

Та какво, някакви, които според те са соросоиди, губели нещо? Я раздуй.
    Кво да раздумвам бе пич ..... стига му на човек да прочете кво си писал за да те види де си , ако преди година си бил на някаква друга страна още по зле за теб....издава краина неуравновесеност и честа промяна на мнението....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
      За да се направят яки кинти първо трябва да е много зле за да хапнеме големия марж
      или хипер инфлация или фалит или и двете. Преди нещо подобно да се случи никакви дълги руски активи - поне за мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Очевидно не знаеш как работи схемата щом не можеш да правиш пари от нея
        А ти знаеш ли как работят органични разтвори на базата на натриеви и магнезиеви йони в ролята на заместители на полупроводникови елементи за направата на гъвкави дисплеи и платки?

Не ми се прави на интересен бомш. Изкарвам повече пари на месец от колкото ти за година на борсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
          соросоидчетата
          А, тия ли. Щото допреди година мутромилиционерите ми викаха, че съм позитанец, и че ми плащал Съсела.

Та какво, някакви, които според те са соросоиди, губели нещо? Я раздуй.
          "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

Така е, но преди да стане добре ще стане много по-зле. Пък аз обичам да влизам дълъг когато нещата вече почнат да стават по-добре. То някъде там често се намира и дъното, защото психологическата инерция на хората продължава да вижда лошо дори и когато лошото вече намалява.
            За да се направят яки кинти първо трябва да е много зле за да хапнеме големия марж

Коментар

• AFP: Украинските полицаи напускат регионалната щабквартира на полицията в източния град Луганск
              29 Април 2014 | 23:05 | Агенция "Фокус"
              Луганск. Украинските полицаи напускат регионалната щабквартира на полицията в източния град Луганск, оставяйки сградата под контрола на обсадилите я проруските протестиращи. Журналист на AFP е видял офицерите, някои от тях видимо изплашени, да напускат зданието, носейки шлемове, но невъоръжени. Те са се качили в автобусите, които са били изпратени за тях, докато разгневената тълпа скандира: „Идете си в къщи”.
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Спирала му се вика , но .... и тя има начало и край .
                Така е, но преди да стане добре ще стане много по-зле. Пък аз обичам да влизам дълъг когато нещата вече почнат да стават по-добре. То някъде там често се намира и дъното, защото психологическата инерция на хората продължава да вижда лошо дори и когато лошото вече намалява.

Коментар

Това ще означава инфлация и бедност едновременно. Износът им няма да дръпне много в доларово изражение тъй като изнасят ресурси, в същото време екстра печалбите от износа просто ще отидат в олигарсите, а на местното население ще се плаща с прясно прясно напечатани рубли, които за да не могат да бъдат обръщани в долари и допълнително да подхранват срива и ще сложат ограничения и за това

Т.е. въпреки девалвацията рублата ще продължи да пада и то ускорено.
                  Спирала му се вика , но .... и тя има начало и край .

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                    Не играя, защото съм умен приятелю и знам как точно работи схемата. Да не говорим, че имам няколко приятели, които са все стари кучета и ги видях как свършиха. Като пияници, разведени, кой с инфаркт, удар и т.н. Така, че не ме мисли мене, а мисли как то може да правиш нещо повече от стотинки по борсата.
                    Очевидно не знаеш как работи схемата щом не можеш да правиш пари от нея

Коментар

Не играеш на борсата защото не можеш. Просто ще си загубиш парите защото са ти скапани прогнозите, защото ти липсват 5-7 години образование по темата и десетина години опит. Иначе съм убеден че и на теб би ти харесало да печелиш от нищо
                      Не играя, защото съм умен приятелю и знам как точно работи схемата. Да не говорим, че имам няколко приятели, които са все стари кучета и ги видях как свършиха. Като пияници, разведени, кой с инфаркт, удар и т.н. Така, че не ме мисли мене, а мисли как ти може да правиш нещо повече от стотинки по борсата.

Коментар

Не вярвам да пропуснат да направят яки социални мерки с увеличение на заплатите и пенсиите , разбира се след девалвация на рублата
                        Това ще означава инфлация и бедност едновременно. Износът им няма да дръпне много в доларово изражение тъй като изнасят ресурси, в същото време екстра печалбите от износа просто ще отидат в олигарсите, а на местното население ще се плаща с прясно прясно напечатани рубли, които за да не могат да бъдат обръщани в долари и допълнително да подхранват срива и ще сложат ограничения и за това

Т.е. въпреки девалвацията рублата ще продължи да пада и то ускорено.

Коментар

Административните лостове са капиталов контрол - и това не съм убеден че означава бай, по скоро беж и не се обръщай назад.

По време на руската криза от 97 Русия прибягна до единственото в света решение да фалира по дълга си и в същото време си девалвира рублата. Нищо не им пречи пак да натоварят хем чуждите кредитори, хем собственото си население, само за да бъдат олигарсите малко по-добре.
                          Долу съм допълнил поста си в същия дух. Но се очертава добър дисконт за дебелите спекуланти .

Коментар

Она си му оди.
                            Прощавайте,че ви се намесвам в дискусиите,но ми направи впечатление една малка неточност..Колата е Волво,а човекът монтирал печката на дърва е швейцарец....Не че ще се учудя ако я видя въпросната печка монтирана от руснак в Лада,ама все пак да се придържаме към фактите...

http://www.auto-press.net/a:%D0%A8%D...B4%D0%B5%D0%BE
                            Attached Files

Коментар

Обезценката сега си е в реда на нещата , но ако се смарангясат нещата с административни лостове ще я стабилизират на ниско ниво и тогава ще бъде интересна за бай .
                              Административните лостове са капиталов контрол - и това не съм убеден че означава бай, по скоро беж и не се обръщай назад.

По време на руската криза от 97 Русия прибягна до единственото в света решение да фалира по дълга си и в същото време си девалвира рублата. Нищо не им пречи пак да натоварят хем чуждите кредитори, хем собственото си население, само за да бъдат олигарсите малко по-добре.

Коментар

Ми не съм убеден, защото обезценката на рублата така и така ще ги прати в гъзъ, а рублата няма как да не се обезценява, дори само защото петрола не расте, което ограничава възможностите на растеж на Русия и оказва натиск върху бюджета и дори и без санкции.
                                Обезценката сега си е в реда на нещата , но ако се смарангясат нещата с административни лостове ще я стабилизират на ниско ниво и тогава ще бъде интересна за бай .
                                Не вярвам да пропуснат да направят яки социални мерки с увеличение на заплатите и пенсиите , разбира се след девалвация на рублата
                                Last edited by vinkel; 29.04.2014, 23:21.

Коментар

Working...
                                X