IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    По принцип метана е енергийното бъдеще, но не и този който се купува от през 50 държави и не си заслужава транспорта.Енергоизточниците са равномерно разпределени и ги има почти навсякъде. Има обаче болни мозъци, които искат да се внасят защото са подкупни клептомани.
    Бе, не знам за метана, ама Джуджи кат' си направи селската изцепка в 2009 година да се прави на босс-а на кранчето и как цяла Юръп е луда по него.

Нещо се пръкна веднага фракинг-а веднага - ха, ся кажи Джуджи кога ще си види налятите кинти в остаряла технология за добив?

П.П. Добре, че е ЕС и скоро ще ви задължи да си пуснете колекторите към Гърция, Турция и Румъния.

Родните БГ матрьошки е ясно, че още 5 правителства да се сменят ще дрънкат кат' зомбита, че без Джуджи не могат, щот' са ги платили всичките - от Боко Тиквоча до Гей 007 Сергей.

Ся шъ ви хлопнат и мераците за Южен пАток - дет' щяха да вкарат в дългове за още 30 години населението, щот' Белене ни беше малко да'е ...

Коментар

• Водорода е неизчерпаемото гориво,което ще спаси света.Един българин първи
      измисли технологията.Вкарва вода в резервоара на колата,водорода гори
      кислорода се изхвърля в атмосверата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Kaзваш, това е бъдещето на руската армия?
        Аз па си мислех, че през Втората Световна война - целият Свят воювал срещу Русия и тя ги победила всичките.

Така пишеше в букварите по История на БКП(йе) и съ чествахъ едни гойеми тържества Ден Победьй.

П.П. Шапката да не вкарва еретичната мислА, че е имало и други, бря? Шъ му фрасна 2 дни непоряд да'е ...

Коментар

• marandi

По принцип метана е енергийното бъдеще, но не и този който се купува от през 50 държави и не си заслужава транспорта.Енергоизточниците са равномерно разпределени и ги има почти навсякъде. Има обаче болни мозъци, които искат да се внасят защото са подкупни клептомани.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Нищо смешно няма. Това си е нормална практика, използвана много пъти във военната история. Ето ти един пример: http://www.theatlantic.com/technolog...hitler/276137/
            Kaзваш, това е бъдещето на руската армия?

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
              Нищо смешно няма. Това си е нормална практика, използвана много пъти във военната история. Ето ти един пример: http://www.theatlantic.com/technolog...hitler/276137/
              Точно такава "гумена армия" е командвал прочутият американски генерал Патън в полята на Шотландия, месеци преди провеждането на операция "Овърлорд". Англичаните и американците са успели да заблудят немското въздушно разузнаване, че на север, в Шотландия се съсредоточава армия за нахлуване, а десантът е извършен в Нормандия. И в действителност войските са били съсредоточени в южна Англия.
              Сега не е толкова лесно да се излъже противника, защото разузнаването не е само аерофотоснимки във видимия спектър, ами и във инфрачервения и в доста други. Ама и способите за маскировка се усъвършенстват.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                хаха....аз в прадината зад къщата до цетята на жената си слагам по 40-50 кола за лична консумация знам .....фен съм на розавия и червения гигант
                Маркуфф ..,

подово отопление на газ си им сложил на колците с доматки, налЕ?

П.П. Аз кат' ви чета тук - като пуснете душа в банята и газ излиза да'е ...

Ъъ .. ти газ имаш ли, ако не е тайна?

П.П.П. Не те базикам, щото тук я прекараха още 2007 г. и ми виси пред блокчето, ама все стои на "тапа".

Що тъй и аз не знам - вече 7 години - никой комшо не сака да я ползва да'е ....

Та, ми е любопитно - от колко години ползваш газ и за какво, че са тия фритеснения? Сподели, личен опит, ако не те затруднявам?
                Last edited by marandi; 10.04.2014, 17:44.

Коментар

За БГ матрьошките Русия е като въздуха и водата за всяко живо същество на Планетата, а скоро и в Космоса.

П.П. Без смешната държавичка на няма и 300 години - Живот нямаше да има.

Справка: на Гиговица глупостите, дет' сутрин става с газ и вечер си ляга с газ.

Ха, ся питай колко БГ матрьошки ползват газ, че е тази олелия?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    Селата обезлюдяха.Циганите се навъдиха като скакалци.Всичко се краде и
                    обира,какви домати,какви краставици?Властта работи за циганите,абългарите
                    роби в Европейските плантации за домати,ягоди,малини,грозде.
                    Това е едно много добро оправдание.

Коментар

Ваенная тайна рассии

https://www.youtube.com/watch?v=1z0CPe3KLEA

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Ваенная тайна рассии

https://www.youtube.com/watch?v=1z0CPe3KLEA

Коментар

• 15:35. Русия се отказа от санкции срещу Запада съобщава Риа Новости

Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха!
                          Хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи!
                          Хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо!
                          засмял се графа на развален испански!
                          Когато се научите да ядете танкове, тогава ще можете да слагате санкции, иначе сами си ги вкарвате още по-дълбоко, та чак до сливиците.

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                            Да, всички знаем че газ има само в Русия и никъде другаде. Тази опорна точка се поизтърка малко. От цялата тази врътка Русия ще е големият губещ в момента в който ЕУ започне да договаря доставки на централно ниво, а това ще стане много скоро - и това е и големия страх на Путин.
                            30% от газ/нефт за ЕУ идва от Русия. това представлява грубо 60% от експорта на Русия. в същото време ЕУ в момента се пренасочва към алтернативни източници:
                            http://blogs.reuters.com/hugo-dixon/...f-russian-gas/
                            ха сега червените тролове да си преценят сами кой повече го боли - ЕУ ли, с 30% руски газ, или Путин чийто основен клиент е Европа. и къде точно путин ще си пробутва газа след това - може би на Либия и Сирия, че нещо и китайците му обърнаха гръб в последно време Ако червените тролове успеят да си отговорят, ще им светне и защо нямало санкции за Русия - ми те санкциите си текат от 2009 година покрай случая с украйна като почнаха да режат зависимостта от Русия - за сравнение през 2007 година вноса от Русия е бил 38%, сега е десетина процента надолу и тепърва ще намалява здраво. а каква по-голяма санкция за един диктатор от това да му отрежеш лостовете за упражняване на политически контрол.
                            Най-сериозната грешка на Путин е, че не се учи от историята. Миналия век Русия се опитваше да се съревновава политически/икономически с Европа/САЩ и логично катастрофира в дълбока криза:

и на САЩ за сравнение:

сега опитва същото. а простата математика показва 28блн БВП (САЩ/ЕУ) срещу 2 блн (Русия). Танкове не чакайте, те останаха в 19 век. Жалкото е че русия все още живее там....
                            +111111111111

Коментар

• Който се интересува от въпроса, а не е проста американска тротинетка, може да прочете тази статия.
                              Ефектът на полуострова
                              Преди близо един месец изглеждаше невероятно, че Крим ще стане руски. Е, стана. Днес напрежението обхваща Харков, Донецк и Луганск. И отново сценарият изглежда същият: проруските сили обявяват създаването на народна република, която иска присъединяване към Москва. Но с това приликите приключват.
                              .................................................. ..................
                              Нека само си припомним, че Западът категорично отказа да признае Крим за аналог на Косово, защото на полуострова е нямало насилие над етническите руснаци, което пък от своя страна лишавало от основания Кремъл да анексира областта. Путин обаче е диалогичен човек, явно е възприел тази критика и сега намесата му ще се случи само след като се пролее кръв в Луганск, Донецк и Харков. Въпросът е не дали и не кога, а какво количество кръв ще оправдае една нова агресия.

Защото, ако досега руските части не са навлезли на източноукраинска територия, това не се дължи на американските и европейските предупреждения, нито пък на някакъв респект от силите за сигурност и отбрана на Украйна, а просто не е извършен още оня психологически прелом в рускоговорещите райони, който да възприеме чуждата военна интервенция най-малкото като спасителна, а защо не и жадувана. Затова и информационната война в бъдеще ще добие ключово значение, именно тя ще предопредели дали ще бъде запазена целостта на Украйна.

В този смисъл, ако Крим бе акт, Донбас ще бъде процес. Подклаждането на напрежение, независимо дали ще идва под формата на проруски акции или пък като реакция на украинския национализъм, все ще убеждава мнозинството от населението там, че днешна Украйна не е мястото, което може да гарантира тяхната сигурност и просперитет. В допълнение, предстоящите тежки икономически реформи, ще направят перспективата за интеграция с Русия още по-приемлива. Ако в България сметките за ток доведоха до смяна на правителството, то сметките за газ в Украйна могат да доведат до смяна на държавата.
                              В общи линии авторът твърди това, с което и аз съм съгласен. Ще има няколко месеца напрежение докато населението усети "сладостта" на новата власт в Киев. Още нищо не е станало. Не са престанали да плащат заплати и пенсии, още хората не са платили новите сметки, още няма стотици хиляди нови безработни. Но ще има. До няколко месеца. А Путин ще се постарае да направи Крим ВИТРИНА. Ще им увеличи доходите, ще им налее 1-2 милиарда долара, ще излъска Крим така, че и украинците ще пожелаят да са кримски руснаци.
                              И тогава колко време ще се задържи превратаджийската хунта?
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                хаха....аз в прадината зад къщата до цетята на жената си слагам по 40-50 кола за лична консумация знам .....фен съм на розавия и червения гигант

Или ядеш като слон, или пиеш като пор....
                                И аз съм на гиганти, но слагам и 5-6 корена черита - дават над 200 домадета и бързо зреят.....

пп Ако си експериментатор, мога да ти пиша моята технология за отглеждане...Само на лични....

Коментар

Working...
                                X