IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
    Аз съм фен на България. Ние сме членове на ЕС и НАТО, затова съм и техен фен. Ти фен ли си на България и нейните съюзници или си фен на техните противници?
    Я бе фенче на територията България обесни защо генетичната банка става все по кафява.
    Last edited by chronos; 30.04.2014, 15:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
      Слушай, признах те за Принца на борсата и там не ти се меша. Не ми разтягай и ти локуми за зловредното влияние на Москва или Марс над България, тъй като руснаците още преди 15 г. ни теглиха една майна затова, че предадохме общите ни интереси в областта на отбраната и ни оставиха за разграбване на лешоядите от САЩ и ЕС.

Кажи ми като си такъв голям спец, в кои точно сектор и отрасъл руснаците изпускат отровни газове и ни задушават икономически? ТЕ ли приватизираха всичко читаво в тази държава и ни източват, чрез банки и квалифицирана работна ръка ? ТЕ ли изнасят злато за жълти стотинки и искат да дупчат за шистов газ ? ТЕ ли съсипаха оръжейните ни пазара и електрониката със специално предназначение ?
      Ами всъщност отговора на всичките ти въпроси е ДА

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Нищо подобно, цялото зловредно влияние и в българската политика и в българската икономика идва от Москва. Ако Москва е в икономически руини ние ще цъфтим.
        Слушай, признах те за Принца на борсата и там не ти се меша. Не ми разтягай и ти локуми за зловредното влияние на Москва или Марс над България, тъй като руснаците още преди 15 г. ни теглиха една майна затова, че предадохме общите ни интереси в областта на отбраната и ни оставиха за разграбване на лешоядите от САЩ и ЕС.

Кажи ми като си такъв голям спец, в кои точно сектор и отрасъл руснаците изпускат отровни газове и ни задушават икономически? ТЕ ли приватизираха всичко читаво в тази държава и ни източват, чрез банки и квалифицирана работна ръка ? ТЕ ли изнасят злато за жълти стотинки и искат да дупчат за шистов газ ? ТЕ ли съсипаха оръжейните ни пазара и електрониката със специално предназначение ?

Коментар

• Чакам отговор за разликите между православие и католицизъм

Коментар

• Отворих само първите две.
            В едното е постнато заглавие да се коментира. Даже и не коментират това.
            Второто е 100% пропаганда - сергей лавров я промотира.

По-надоле не четох, преполагам е същото като горните две.

Коментар

Тъжно ми е за такива като теб, но всеки сам прави избора си (кой каквото сам си напрай, нали така се казва ).

Мислил ли си да емигрираш в Русия, за да си по-близо до братята славяни и да не се мъчиш в този надменен ЕС?
              Ами ако забелязваш тук оставаме такива като мен а такива като теб Отиват да служат на задокеанските си господари.... да им носят пици...
              Защото ти служиш на сегашните си господари а аз нямам такива.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Разбира се че е руска пропаганда. Шепа хора облечени като американци се движат в Донецк и какво от това - всеки КГБ офицер може да облече своите хора в подобни дрехи и да накара други свои хора да викат по тях че са от Блекоутър. Да има някой заловен случайно - така някой да са му снимали лицето поне и да е разпознат - няма - няма и да има щото това което ще излезе на яве е че са руснаци
                1. Гари Пауерс 01.05.1960г, ако не бъркам. Цъфнаха ли тогава наср@ните пиндоски задници

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Бонес57, кажи откъде е тази новина? Дай линкче, иначе както обикновенно става около раша всичко е пропаганда.

ПП
                  Ако вобще има да не е от расийско сайтче.
                  http://investmentwatchblog.com/cia-d...naries-vanish/

http://www.voltairenet.org/article183269.html

http://ww.whatreallyhappened.net/ja/...enaries-vanish

http://www.worldtruth.org/video/2061...naries-vanish/

http://www.realistnews.net/Thread-ci...enaries-vanish

Всичко е пропаганда !

Коментар

Ако беше фен на България нямаше да ни тикаш в санкции, от които сме само губещи и евентуална война, която тотално ще ни ликвидира политически и икономически. Иска се достойнство да признаеш, че лайната, които Щатите забъркаха в Украйна ще донесат само загуби на страната ни и на целия ЕС.
                    Нищо подобно, цялото зловредно влияние и в българската политика и в българската икономика идва от Москва. Ако Москва е в икономически руини ние ще цъфтим.

Коментар

Не искам да те обиждам, но се изложи много. Явно си ми доста под нивото и не искам повече да се занимавам с теб. Бъди здрав.
                      Бягайте, бягайте мушици. Истината може да се потули, омърси и представи като пропаганда, но тя рано или късно винаги изплува. Колкото до кой се е изложил, мога ли да ти цитирам бисера, който написа по-долу.

"Аз съм фен на България. Ние сме членове на ЕС и НАТО, затова съм и техен фен. Ти фен ли си на България и нейните съюзници или си фен на техните противници? "

Ти си фен само на себе си Дидко. Защото написаното по-горе е слогана, мотото и бойната песен на всеки един трол в тоя форум. Ако беше фен на България нямаше да ни тикаш в санкции, от които сме само губещи и евентуална война, която тотално ще ни ликвидира политически и икономически. Иска се достойнство да признаеш, че лайната, които Щатите забъркаха в Украйна ще донесат само загуби на страната ни и на целия ЕС.

Коментар

Тъжно ми е за такива като теб, но всеки сам прави избора си (кой каквото сам си напрай, нали така се казва ).

Мислил ли си да емигрираш в Русия, за да си по-близо до братята славяни и да не се мъчиш в този надменен ЕС?
                        И да живее със 100 долара на месец - да не е луд.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Клетва съм давал на НРБ и Живков....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ти мислиш ,че някой трябва да мисли вместо теб........ и ти да ни вкарваш в този филм...
                            Аз съм източно православен и пиша на кирилица .. сърбите , руснаците са по близко до моя мироглед от католиците и протестантите ... надменни американо говорящи малоумници подкрепящи турците и еврейте....

Така че спести си речитатива....за НАТО и ЕС...където никой не ме е питал....
                            Какво разбират комунисти от източноправославие - обзалагам се че не можете да кажете никакво основно различие между източното православие и католицизма и съм почти сигурен че си нямаш идея каква е разликата на протестанството с тях.
                            Last edited by chronos; 30.04.2014, 14:55.

Коментар

За ОНЕЗИ от ансамбъл БЛЕКУОТЪР, дето специално шефа на ЦРУ ходи да си ги търси. Или си пропуснал и тази новина ?
                              Бонес57, кажи откъде е тази новина? Дай линкче, иначе както обикновенно става около раша всичко е пропаганда.

ПП
                              Ако вобще има да не е от расийско сайтче.

Коментар

Аз съм фен на България. Ние сме членове на ЕС и НАТО, затова съм и техен фен. Ти фен ли си на България и нейните съюзници или си фен на техните противници?

Ти мислиш ,че някой трябва да мисли вместо теб........ и ти да ни вкарваш в този филм...
                                Аз съм източно православен и пиша на кирилица .. сърбите , руснаците са по близко до моя мироглед от католиците и протестантите ... надменни американо говорящи малоумници подкрепящи турците и еврейте....

Така че спести си речитатива....за НАТО и ЕС...където никой не ме е питал....
                                Last edited by chronos; 30.04.2014, 14:55.

Коментар

Working...
                                X