Първоначално изпратено от DidoDinev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеСлушай, признах те за Принца на борсата и там не ти се меша. Не ми разтягай и ти локуми за зловредното влияние на Москва или Марс над България, тъй като руснаците още преди 15 г. ни теглиха една майна затова, че предадохме общите ни интереси в областта на отбраната и ни оставиха за разграбване на лешоядите от САЩ и ЕС.
Кажи ми като си такъв голям спец, в кои точно сектор и отрасъл руснаците изпускат отровни газове и ни задушават икономически? ТЕ ли приватизираха всичко читаво в тази държава и ни източват, чрез банки и квалифицирана работна ръка ? ТЕ ли изнасят злато за жълти стотинки и искат да дупчат за шистов газ ? ТЕ ли съсипаха оръжейните ни пазара и електрониката със специално предназначение ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНищо подобно, цялото зловредно влияние и в българската политика и в българската икономика идва от Москва. Ако Москва е в икономически руини ние ще цъфтим.
Кажи ми като си такъв голям спец, в кои точно сектор и отрасъл руснаците изпускат отровни газове и ни задушават икономически? ТЕ ли приватизираха всичко читаво в тази държава и ни източват, чрез банки и квалифицирана работна ръка ? ТЕ ли изнасят злато за жълти стотинки и искат да дупчат за шистов газ ? ТЕ ли съсипаха оръжейните ни пазара и електрониката със специално предназначение ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
В едното е постнато заглавие да се коментира. Даже и не коментират това.
Второто е 100% пропаганда - сергей лавров я промотира.
По-надоле не четох, преполагам е същото като горните две.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеТъжно ми е за такива като теб, но всеки сам прави избора си (кой каквото сам си напрай, нали така се казва).
Мислил ли си да емигрираш в Русия, за да си по-близо до братята славяни и да не се мъчиш в този надменен ЕС?да им носят пици...
Защото ти служиш на сегашните си господари а аз нямам такива.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеРазбира се че е руска пропаганда. Шепа хора облечени като американци се движат в Донецк и какво от това - всеки КГБ офицер може да облече своите хора в подобни дрехи и да накара други свои хора да викат по тях че са от Блекоутър. Да има някой заловен случайно - така някой да са му снимали лицето поне и да е разпознат - няма - няма и да има щото това което ще излезе на яве е че са руснаци
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБонес57, кажи откъде е тази новина? Дай линкче, иначе както обикновенно става около раша всичко е пропаганда.
ПП
Ако вобще има да не е от расийско сайтче.
http://www.voltairenet.org/article183269.html
http://ww.whatreallyhappened.net/ja/...enaries-vanish
http://www.worldtruth.org/video/2061...naries-vanish/
http://www.realistnews.net/Thread-ci...enaries-vanish
Всичко е пропаганда !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеАко беше фен на България нямаше да ни тикаш в санкции, от които сме само губещи и евентуална война, която тотално ще ни ликвидира политически и икономически. Иска се достойнство да признаеш, че лайната, които Щатите забъркаха в Украйна ще донесат само загуби на страната ни и на целия ЕС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеНе искам да те обиждам, но се изложи много. Явно си ми доста под нивото и не искам повече да се занимавам с теб. Бъди здрав.
"Аз съм фен на България. Ние сме членове на ЕС и НАТО, затова съм и техен фен. Ти фен ли си на България и нейните съюзници или си фен на техните противници? "
Ти си фен само на себе си Дидко. Защото написаното по-горе е слогана, мотото и бойната песен на всеки един трол в тоя форум. Ако беше фен на България нямаше да ни тикаш в санкции, от които сме само губещи и евентуална война, която тотално ще ни ликвидира политически и икономически. Иска се достойнство да признаеш, че лайната, които Щатите забъркаха в Украйна ще донесат само загуби на страната ни и на целия ЕС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеТъжно ми е за такива като теб, но всеки сам прави избора си (кой каквото сам си напрай, нали така се казва).
Мислил ли си да емигрираш в Русия, за да си по-близо до братята славяни и да не се мъчиш в този надменен ЕС?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКлетва съм давал на НРБ и Живков....).
Мислил ли си да емигрираш в Русия, за да си по-близо до братята славяни и да не се мъчиш в този надменен ЕС?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ти мислиш ,че някой трябва да мисли вместо теб........
и ти да ни вкарваш в този филм...
Аз съм източно православен и пиша на кирилица .. сърбите , руснаците са по близко до моя мироглед от католиците и протестантите ... надменни американо говорящи малоумници подкрепящи турците и еврейте....
Клетва съм давал на НРБ и Живков....
Така че спести си речитатива....за НАТО и ЕС...където никой не ме е питал....Last edited by chronos; 30.04.2014, 14:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеЗа ОНЕЗИ от ансамбъл БЛЕКУОТЪР, дето специално шефа на ЦРУ ходи да си ги търси. Или си пропуснал и тази новина ?
ПП
Ако вобще има да не е от расийско сайтче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеАз съм фен на България. Ние сме членове на ЕС и НАТО, затова съм и техен фен. Ти фен ли си на България и нейните съюзници или си фен на техните противници?
Ти мислиш ,че някой трябва да мисли вместо теб........
и ти да ни вкарваш в този филм...
Аз съм източно православен и пиша на кирилица .. сърбите , руснаците са по близко до моя мироглед от католиците и протестантите ... надменни американо говорящи малоумници подкрепящи турците и еврейте....
Клетва съм давал на НРБ и Живков....
Така че спести си речитатива....за НАТО и ЕС...където никой не ме е питал....Last edited by chronos; 30.04.2014, 14:55.
Коментар
Коментар