Първоначално изпратено от Bones57
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеЗаповядай Дидко.
https://www.google.bg/?gfe_rd=cr&ei=...ter+in+ukraine
И за да не бъда обявен за рубладжия ти давам резултатите от Гугъл на английски. Чети, попивай и после ела да обявиш на всеослушание, че всичко това е долена руска пропаганда.
КЪДЕ Е НОВИНАТА ЗА ЗАЛОВЕНИ 20 НАЕМНИКА ОТ БЛЕКУОТЪР КАКТО ПИСА ПО-ДОЛУ????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеЗаповядай Дидко.
И за да не бъда обявен за рубладжия ти давам резултатите от Гугъл на английски. Чети, попивай и после ела да обявиш на всеослушание, че всичко това е долена руска пропаганда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеРуска пропаганда - пускат новини с въпросителни. Опитват се да намалят силно отрицателното мнение на Запада към наличието на руски специални части в Украйна. Ама за разлика от тъпите руснаци които се връзват на руска пропаганда никой на запад не ги взима на сериозно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи на кой си фен....защото мязаш на трол....
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеИзвинявай, може ли да дадеш линк за новината за задържането, явно наистина съм я пропуснал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеИзвинявай, може ли да дадеш линк за новината за задържането, явно наистина съм я пропуснал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеГледането на руска телевизия еднозначно освежава. Дават за спецназ (ония, дето убиха някостотин заложници с газ, за да докопат умрели няколко екстремисти, пълен професионализъм), дават също компютърни картинки на нови самолети, които след 5000 години ще влязат в производство и даже има планове за нова Лада - формула 1 (първата ми кола беше Лада, та не разбрах дали тия хора от филма не се майтапеха всъщност).
Мм .. мъчиш се да остроумничиш ???
Браво Динев...
Фактологията малко Ви куца, но нищо.
Поне се опитвате...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеГледането на руска телевизия еднозначно освежава. Дават за спецназ (ония, дето убиха някостотин заложници с газ, за да докопат умрели няколко екстремисти, пълен професионализъм), дават също компютърни картинки на нови самолети, които след 5000 години ще влязат в производство и даже има планове за нова Лада - формула 1 (първата ми кола беше Лада, та не разбрах дали тия хора от филма не се майтапеха всъщност).Last edited by chronos; 30.04.2014, 14:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеИзчерпа аргументите и почваш с лични нападки и бясно дрънкане на балалайката ли? Как пък всчиките все едно по калъп са ви правили.
ТЕЛЕВИЗИЯ не гледам. На избори не ходя и се чудя за какви изобщо глупости ми плещиш. В Украйна заловиха 20 души от Блекуотър. Това е факт и новината обиколи медиите по целия свят. Това, че ти Дидко биеш на най-малкото барабанче, мен изобщо не ме засяга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениетрадер, МНОГО телевизия гледате ...
много ...
Коментар
-
Росен Плевнелиев пред L’Express: България се чувства застрашена от кризата в Украйна
30 Април 2014 | 14:14 | Агенция "Фокус"
Росен Плевнелиев пред L’Express: България се чувства застрашена от кризата в УкрайнаСнимка: www.president.bg
Париж. България се чувства застрашена от кризата в Украйна. Това заяви българският държавен глава Росен Плевнелиев в интервю за френския вестник L’Express.
България се чувства застрашена и положението щеше да бъде още по-сериозно, ако не се бяхме присъединили към НАТО през 2004 година и към ЕС през 2009 година, заяви президентът в отговор на въпрос дали страната му чувства заплаха от украинската криза.
„Кремъл промени методите си – свидетели сме на една нова, по-националистична и агресивна политика в зоната, която по време на съветската епоха се наричаше „близката чужбина”. Това е преднамерена стратегия за дестабилизация – в началото бе Крим, след това, по същия сценарий – Източна Украйна. Кой ще бъде следващият? Молдова? Балканите? Знаете ли, че от началото на украинската криза не минава и една нощ, през която български изтребители да не излитат, за да прехванат руски самолети, които извършват враждебни полети над Черно море? За два месеца нашите изтребители, които действат в рамките на програмата за въздушно патрулиране на НАТО, са извършили толкова извънредни полета, колкото за последните 20 години. Това ли е новото „нормално”. Това ли е Европа, която толкова искахме?”, казва държавният глава пред вестника.
Това подобие на президент ,няма ли най после някой да го сложи на мястото му , преди да ни вкара във война с някой....
С чехли и под полата на жена му....
Президент с 18 % доверие...това е уникум..
Всеки друг щеше да абдикира.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеКокали57 (посочете изрично, ако правилното произнасяне е 57 кокала, не бях сигурен за подредбата, не искам да Ви засегна) това, което сте гледал по телевизия Алфа е интригуващо, но е в сферата на научната фантастика и не може да се квалифицира като новина. Възможно е да се касае по-скоро за четата на дебелия Чернев, но тях дали ги търси шефа на ЦРУ не е сигурно, даже аз апориорно бих го изключил.
П.С. Къде гледате ТВ Алфа в Германия, носите антенка на Булстаком от родината ли?
ТЕЛЕВИЗИЯ не гледам. На избори не ходя и се чудя за какви изобщо глупости ми плещиш. В Украйна заловиха 20 души от Блекуотър. Това е факт и новината обиколи медиите по целия свят. Това, че ти Дидко биеш на най-малкото барабанче, мен изобщо не ме засяга.Last edited by chronos; 30.04.2014, 14:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТи вярваш ли янките да търсят някой и да не могат да го намерят, нали се досещаш какви технологии има за тази работа и да са хукнали с крака да го търсят.Не се връзва.
много ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар