Първоначално изпратено от Bones57
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ какво - то иновациите са постоянен процес. След като не си на върха на вълната си на опашката - няма средно положение - а ние определено никога не сме били на вълната.
Ми като няма световен аналог що не се продава ? Кой е виновен за това - запада ли - или нашата велика инжерерна и мениджърска мисъл.
С часове мога да говоря. Нагледал съм се на предателство, мизери и еничарство. Десетки мои колеги се принудиха също като мен да напуснат България, след като марионетките на Запада ни съсипаха и малкото останало производство. Нищо не остана тука. НИЩО.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ какво - то иновациите са постоянен процес. След като не си на върха на вълната си на опашката - няма средно положение - а ние определено никога не сме били на вълната.
Ми като няма световен аналог що не се продава ? Кой е виновен за това - запада ли - или нашата велика инжерерна и мениджърска мисъл.
Сега същите тези хора ни убеждават какви велики стоки се изобретявали и произвеждали в НРБ и как западняците крадяли технологии от нас. Да се смееш ли, да плачеш ли, жалка история... Щом така ви харесва, карайте си москвичите и не ни занимавайте с ракиени брътвежи за отминалото величие на Правец 8....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеСредства за развитие на демокарцията ????
Факи, факи......
Дано поне ти плащат добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеСредства за развитие на демокарцията ????
Факи, факи......
Бай Факи за пари не работи.....Има кой да го храни....
Той е идеалист-"демократ"....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеНеуравновесен, написах, че помияри от запад идваха да крадат от нас, а ти ми говориш, че сме имали некъдърно производство. Четеш ли изобщо или само тролиш и разводняваш темата ?
Дори в момента "Стършел" 2 няма световен аналог. А ти плюеш. От къде се нароихте все такива мърши не мога да разбера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеПоредният гнусен мит - имало добри специалисти. Ако повярва човек, ще си рече, че имаме милиони патенти за изобретения, развиваме супер технологии и надминаваме Южна Корея по иновации. Истината разбира се е направо жалка - единственото нещо, за което професорите не ги е срам да говорят е прословутата ЕЛКА, която наистина е била иновация за времето си (80 и някоя година). Само че естествено след като е изобретена и пусната на пазара по нея е работено по комунистически (демек колкото да не е без хич) и в рамките на година западните аналози са я надминали технологично и ЕЛКА е останала за ползване на соц-пазарите. Толкоз за кадрите, че сега ще зачекнат и великата индустрия на 80-те
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеНормално е човек да се съмнява във всичко казано от руски агенти.
Айде сега след като е истина, дай някакъв източник но не този на бонес57.
Там се твърди, че са дадени средства за развитие на демокрацията от 1991 досега (по спомен). Мисля че се споменава на кой и за какво - не съм му чел линка, но съм запознат горе-доле със съдържанието.
Та дай да видим къде пише че ЦРУ е финансирало майдана?
Факи, факи......
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДа бе да, някой друг е виновен за некадърно производство. Типично комунистическо оправдание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДа бе да, някой друг е виновен за некадърно производство. Типично комунистическо оправдание.
Дори в момента "Стършел" 2 няма световен аналог. А ти плюеш. От къде се нароихте все такива мърши не мога да разбера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеСектанта е сляп и глух за всичко различно от това, в което вярва... Ти сериозно ли това го пишеш
Айде сега след като е истина, дай някакъв източник но не този на бонес57.
Там се твърди, че са дадени средства за развитие на демокрацията от 1991 досега (по спомен). Мисля че се споменава на кой и за какво - не съм му чел линка, но съм запознат горе-доле със съдържанието.
Та дай да видим къде пише че ЦРУ е финансирало майдана?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеСектанта е сляп и глух за всичко различно от това, в което вярва... Ти сериозно ли това го пишеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениев специална електроника имахме разработки, на които дори западните "експерти" лакомо се облизваха. По заповед на английски лобисти беше унищожен екипа на съдателите на радиосмутители "Стършел", а образци от него бяха пратени за "изследаване" на Запад. Чест прави на хората по проекта, че преглътнаха това предателство и продъжиха да се развиват самостоятелно ВЪПРЕКИ лайната, които изсипаха новите ни приятели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеЗащо смятате, че ЦРУ организира евромайдана?
Victoria Nuland Admits: US Has Invested $5 Billion In The Development of Ukrainian, "Democratic Institutions"
http://www.informationclearinghouse....ticle37599.htm
http://www.globalresearch.ca/america...kraine/5367782
http://www.politifact.com/punditfact...-anti-governm/
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеАха, а може ли да подкрепите твърденията си с някакви факти? Тук сме сериозни хора все пак. Защо смятате, че ЦРУ организира евромайдана? Защо смятате, че мащабни учения на Русия по границата не се броят за дрънкане на оръжия?
Коментар
Коментар