Първоначално изпратено от DidoDinev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеАха, а може ли да подкрепите твърденията си с някакви факти? Тук сме сериозни хора все пак. Защо смятате, че ЦРУ организира евромайдана? Защо смятате, че мащабни учения на Русия по границата не се броят за дрънкане на оръжия?
П.С. Защо споменавате кораба, около който злополучното невъоръжено СУ се клатеше като миндил, след което руснаците обявиха пълно въздушно превъзходство, дезертация на врага и пълна капитулация на НАТО пред могъщото руско авиационно въоръжение? Не е ли леко гротексна цялата СУ-ситуация за една армия с истински традиции в печеленето на световни войни (казвам го сериозно)?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи ти що не избяга.Що стоиш тука
Гледам,че и на капитализма лошото време му пречи
(Reuters) - The U.S. economy barely grew in the first quarter as exports tumbled and businesses accumulated stocks at the slowest pace in nearly a year, but activity already appears to be bouncing back.
Gross domestic product expanded at a 0.1 percent annual rate, the slowest since the fourth quarter of 2012, the Commerce Department said on Wednesday.
That was a sharp pullback from the fourth quarter's 2.6 percent pace and was worse than economists' expectations for a slowdown to a 1.2 percent rate. The slowdown partly reflected an unusually cold and disruptive winter, marked by declines in sectors ranging from business spending to home building.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеБончо,спри се бе,спри се!!!В тази тема май няма родени след 89 !!!Така че, не разсмивай хората!!!Ние не ядем доматето с колците!!!
Ти сигурно не си виновен,но аз познавам доста некадърно производство!!!
А и ние не си поплювахме в краденето!!!
Кои конкретни изделия на ДСО "Електрон", "Респром", "Изот" и "Металхим" наричаш некадърно производство или крадени ? И ми кажи КОЛКО други страни в източния блок имаха специална електроника и стартираха от нулата като нас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЗа някои неща си прав.
Но няма как да не попитам, след като Запада ви е евал мамите, защо по дяволите емигрирахте ТАМ? Защо след като плюете по лошите не избягахте при добрите?
...айде, няма да раздавам квалификации. Сам се сещай.
Какво се оказа 20 г. по-късно обаче Факи ? Оказа се, че всичко това е една илюзия, която може да съществува само при нон - стоп икономически растеж, заграбване на ресурси и профилактични войни за завъртане на машината за печатане на пари и тази за струговането на цеви. Логично, в момента САЩ са тези, които се намират в началото на пътеката, която Русия вече извървя. Многократно съм споменавал. Историята обича да се шегува. Нещо повече. В световен мащаб няма константни сили, като и вечни врагове или приятели.
Та написах всичко това за да ти обясня моите разбирания по темата, както и факта, че всъщност не съм в САЩ, а работя и изкарвам пари в ЕВРОПА. А Европа и конкретно Германия не е част от т.нар. Запад. Скоро ще го осъзнаете.
Коментар
-
Но няма как да не попитам, след като Запада ви е евал мамите, защо по дяволите емигрирахте ТАМ? Защо след като плюете по лошите не избягахте при добрите?
Коментар
-
Господа, говорейки за Украйна никога не забравяйте, че сме българи и имаме наши собствени интереси и наша собствена позиция.
Ние сме членове на ЕС и НАТО, имаме договорни задължения спрямо останалите страни - членки и ще изпълним тези задължения, ако и както се наложи.
Оттам нататък кой е крив и кой прав в самия конфликт естествено е трудно да се каже, а и по същество не е наша (българска) работа. Аз например, колкото и да не одобрявам анексирането на Крим, не мога да си изкривя душата и да каже, че той изконно не е руски. Това си е мое лично мнение, но няма да го използвам, за да оправдая агресивната демонстрация на сила, която прави Русия в момента. Кому е нужно например изпълнението с невъоръженото СУ? На кого показва мускули руснака и защо се опитва да ни вкара в световен конфликт? Това добре ли е за България или не?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение...В тази тема май няма родени след 89 !!!.......Само родените преди 1975 г. имат право да говорят за комунизма!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеХем знаеш прекрасно отговора, хем се праиш на лут ...
не ти праи чес..
налЕ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеПроизводството не е било комунистическо, а - Българско!
Ти откъде беше?
Какво значи беше много добро ама някой си ни пречеше - че това е супер тъпо оправдание което показва или пълна самозаблуда или тотална некадърност и мързел. Все неща които се толерират само в руската сфера на влияние - за съжаление и в България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДа бе да, някой друг е виновен за некадърно производство. Типично комунистическо оправдание.
Ти откъде беше?Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
не ти праи чес..
налЕ..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеНеуравновесен, написах, че помияри от запад идваха да крадат от нас, а ти ми говориш, че сме имали некъдърно производство. Четеш ли изобщо или само тролиш и разводняваш темата ?
Дори в момента "Стършел" 2 няма световен аналог. А ти плюеш. От къде се нароихте все такива мърши не мога да разбера.
Ти сигурно не си виновен,но аз познавам доста некадърно производство!!!
А и ние не си поплювахме в краденето!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеЩОТО СМЕ В НАТО и подкрепяме демокрацията по света бе, мозък ! Колко пъти трябва да ти го повторя за да го разбереш. Лично съм бил свидетел как след разговор от американското посолство (да, ПОСОЛСТВО, на колониите и това им стига) са се прекратявали сделки за милиони за близкия Изток. За да не правим сечено на американския пазар. Щото такива мърши като теб първи тичаха да рапортуват и да въртят опашка пред западните си господари.
С часове мога да говоря. Нагледал съм се на предателство, мизери и еничарство. Десетки мои колеги се принудиха също като мен да напуснат България, след като марионетките на Запада ни съсипаха и малкото останало производство. Нищо не остана тука. НИЩО.
Коментар
Коментар