IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
    ЩОТО СМЕ В НАТО и подкрепяме демокрацията по света бе, мозък ! Колко пъти трябва да ти го повторя за да го разбереш. Лично съм бил свидетел как след разговор от американското посолство (да, ПОСОЛСТВО, на колониите и това им стига) са се прекратявали сделки за милиони за близкия Изток. За да не правим сечено на американския пазар. Щото такива мърши като теб първи тичаха да рапортуват и да въртят опашка пред западните си господари.

С часове мога да говоря. Нагледал съм се на предателство, мизери и еничарство. Десетки мои колеги се принудиха също като мен да напуснат България, след като марионетките на Запада ни съсипаха и малкото останало производство. Нищо не остана тука. НИЩО.
    Ми те и западните компании постоянно си подливат вода една на друга - това е част от конкуренцията в която оцелява най-добрия. Ако не си пръв си никой - е да де ама нашите родни велики инженери си мислят че могат да си кютат удобно нейде в посрдествеността и някой да им дава пари. Ами няма такъв филм - щото тези пари идват от джоба на данъкполатците - като са некадърни да ходят на пазара на труда да правят за каквото там са кадърни. Ако са кадърни съм сигурен че са успели да се реализират.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      И какво - то иновациите са постоянен процес. След като не си на върха на вълната си на опашката - няма средно положение - а ние определено никога не сме били на вълната.

Ми като няма световен аналог що не се продава ? Кой е виновен за това - запада ли - или нашата велика инжерерна и мениджърска мисъл.
      ЩОТО СМЕ В НАТО и подкрепяме демокрацията по света бе, мозък ! Колко пъти трябва да ти го повторя за да го разбереш. Лично съм бил свидетел как след разговор от американското посолство (да, ПОСОЛСТВО, на колониите и това им стига) са се прекратявали сделки за милиони за близкия Изток. За да не правим сечено на американския пазар. Щото такива мърши като теб първи тичаха да рапортуват и да въртят опашка пред западните си господари.

С часове мога да говоря. Нагледал съм се на предателство, мизери и еничарство. Десетки мои колеги се принудиха също като мен да напуснат България, след като марионетките на Запада ни съсипаха и малкото останало производство. Нищо не остана тука. НИЩО.

Коментар

И какво - то иновациите са постоянен процес. След като не си на върха на вълната си на опашката - няма средно положение - а ние определено никога не сме били на вълната.

Ми като няма световен аналог що не се продава ? Кой е виновен за това - запада ли - или нашата велика инжерерна и мениджърска мисъл.
        Помня ясно, че същите тия хора през комунизма (инженерите иноватори) имаха съвсем ясна представа за това, че цялото соц производство е пълен боклук и го казваха абсолютно открито. Българските и съветски машини се псуваха безогледно, докато на всяка западна стока се гледаше с възхищение и дори страхопочитание (напр. японската аудио техника висок клас беше някакъв култ за инженерите). Да не говорим с каква алчност се гледаше на западните коли и какви епитети се използваха по адрес на вечно развалените джугани.

Сега същите тези хора ни убеждават какви велики стоки се изобретявали и произвеждали в НРБ и как западняците крадяли технологии от нас. Да се смееш ли, да плачеш ли, жалка история... Щом така ви харесва, карайте си москвичите и не ни занимавайте с ракиени брътвежи за отминалото величие на Правец 8....

Коментар

Средства за развитие на демокарцията ????

Факи, факи......

Дано поне ти плащат добре.
          Послушай чичето

Коментар

Факи, факи......

Бай Факи за пари не работи.....Има кой да го храни....
            Той е идеалист-"демократ"....

Коментар

Неуравновесен, написах, че помияри от запад идваха да крадат от нас, а ти ми говориш, че сме имали некъдърно производство. Четеш ли изобщо или само тролиш и разводняваш темата ?

Дори в момента "Стършел" 2 няма световен аналог. А ти плюеш. От къде се нароихте все такива мърши не мога да разбера.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                Поредният гнусен мит - имало добри специалисти. Ако повярва човек, ще си рече, че имаме милиони патенти за изобретения, развиваме супер технологии и надминаваме Южна Корея по иновации. Истината разбира се е направо жалка - единственото нещо, за което професорите не ги е срам да говорят е прословутата ЕЛКА, която наистина е била иновация за времето си (80 и някоя година). Само че естествено след като е изобретена и пусната на пазара по нея е работено по комунистически (демек колкото да не е без хич) и в рамките на година западните аналози са я надминали технологично и ЕЛКА е останала за ползване на соц-пазарите. Толкоз за кадрите, че сега ще зачекнат и великата индустрия на 80-те
                Дидко. Продължаваш да ачкаш из форума момче. В главицата ти няма дори бегла идея какво се произвеждаше между 70 - 90' в БГ преди да се прегърнем с хората на Мики Маус. Сега дори радиостанциите на полицията ни са чужди.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Нормално е човек да се съмнява във всичко казано от руски агенти.
                  Айде сега след като е истина, дай някакъв източник но не този на бонес57.
                  Там се твърди, че са дадени средства за развитие на демокрацията от 1991 досега (по спомен). Мисля че се споменава на кой и за какво - не съм му чел линка, но съм запознат горе-доле със съдържанието.
                  Та дай да видим къде пише че ЦРУ е финансирало майдана?

Факи, факи......

Коментар

Да бе да, някой друг е виновен за некадърно производство. Типично комунистическо оправдание.
                    Поредният гнусен мит - имало добри специалисти. Ако повярва човек, ще си рече, че имаме милиони патенти за изобретения, развиваме супер технологии и надминаваме Южна Корея по иновации. Истината разбира се е направо жалка - единственото нещо, за което професорите не ги е срам да говорят е прословутата ЕЛКА, която наистина е била иновация за времето си (80 и някоя година). Само че естествено след като е изобретена и пусната на пазара по нея е работено по комунистически (демек колкото да не е без хич) и в рамките на година западните аналози са я надминали технологично и ЕЛКА е останала за ползване на соц-пазарите. Толкоз за кадрите, че сега ще зачекнат и великата индустрия на 80-те

Коментар

Да бе да, някой друг е виновен за некадърно производство. Типично комунистическо оправдание.
                      Неуравновесен, написах, че помияри от запад идваха да крадат от нас, а ти ми говориш, че сме имали некъдърно производство. Четеш ли изобщо или само тролиш и разводняваш темата ?

Дори в момента "Стършел" 2 няма световен аналог. А ти плюеш. От къде се нароихте все такива мърши не мога да разбера.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                        Сектанта е сляп и глух за всичко различно от това, в което вярва... Ти сериозно ли това го пишеш
                        Нормално е човек да се съмнява във всичко казано от руски агенти.
                        Айде сега след като е истина, дай някакъв източник но не този на бонес57.
                        Там се твърди, че са дадени средства за развитие на демокрацията от 1991 досега (по спомен). Мисля че се споменава на кой и за какво - не съм му чел линка, но съм запознат горе-доле със съдържанието.
                        Та дай да видим къде пише че ЦРУ е финансирало майдана?

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                          Сектанта е сляп и глух за всичко различно от това, в което вярва... Ти сериозно ли това го пишеш
                          Гледай сега отново реакция на линковете дето додах. Не приемат ни руски, ни английски, ни суахили. Имат си хората заложени параметри в кутията и това е. Вече разбрахме, че хора от Черните водоноски в Украйна няма, макар същите да са били охрана години наред на местни олигарси като оня дето плащал хилядарки за глави на руснаци.

Коментар

в специална електроника имахме разработки, на които дори западните "експерти" лакомо се облизваха. По заповед на английски лобисти беше унищожен екипа на съдателите на радиосмутители "Стършел", а образци от него бяха пратени за "изследаване" на Запад. Чест прави на хората по проекта, че преглътнаха това предателство и продъжиха да се развиват самостоятелно ВЪПРЕКИ лайната, които изсипаха новите ни приятели.

Коментар

Защо смятате, че ЦРУ организира евромайдана?
                              Дидко. Ето ти директно потвърждение от устата на Нуланд.

Victoria Nuland Admits: US Has Invested $5 Billion In The Development of Ukrainian, "Democratic Institutions"

http://www.informationclearinghouse....ticle37599.htm

http://www.globalresearch.ca/america...kraine/5367782

http://www.politifact.com/punditfact...-anti-governm/

Коментар

Аха, а може ли да подкрепите твърденията си с някакви факти? Тук сме сериозни хора все пак. Защо смятате, че ЦРУ организира евромайдана? Защо смятате, че мащабни учения на Русия по границата не се броят за дрънкане на оръжия?

Коментар

Working...
                                X