IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Аман от предатели като Стамболов..
    Ти кудкудякаше в подкрепа на Путин още при инвазията в Грузия. Стар комунист си ми ти...

Винаги съм се чудел какви ли примитиви са хората, които предпочитат мизерията и тиранията на Русия пред свободата и благоденствието на Европейския съюз. Но стар комунист като теб ми доказва, че за русофилите мизерията и тиранията са хранителна среда, без която не могат да живеят....

И затова предпочитат да предават родината си - предлагайки на два пъти България да стане член на СССР, създавайки македонска нация, играейки кючек под зурлите и тъпаните на партията на Пеевски, подкрепящи анксията на Путин срещу Украйна и т.н. предателства. Националният предател комунистът русофил не може да измени на природата си...

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Ти продължаваш позицията си на враг на България...

Това, че виновните за противозаконната анексия на Крим ще се въздържат да пътуват както до България, така и десетки други страни, мен може само да ме радва. Те действително заслужават да бъдат съдени...

Очевидно ти, Марков, нямаш право да се наричаш българин...

И за да те зарадвам, Расмусен потвърди, че е възможно разполагането на допълнителни войски на НАТО в България. Това е първия резултат от подкрепата на комунистите русофили за анексията в Крим...

И кога сме имали сериозен бизнес с Русия
      Ако това стане ,не знам с колко ще се увеличат русофилите ,но тези който ще мразят американците ,ще се удвоят...
      Такива ,като тебе само правят необходимото в случая...
      Милиарди левове в Ирак ,милиарди в Афганистан ,милиарди в Косово....
      милиарди за чиновниците на Нато и нови сгради...
      Милиони за разни американофили да учат как да крадат държавата в чужбина и щабовете на НАТО..
      А техниката е руска.....
      Нищо не сме получили от НАТО и няма да получим освен убитите ,ранени и милиарди евра ...за мисии...в края на света.. а и да загуба на сунеринитет и загуба на национални интереси...
      Аман от предатели като Стамболов..

Коментар

• Чехия: Ако Русия премине границата на Украйна, ще бъде изправена пред икономическа война
        http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_..._ukraina_shte/

Ето достойна позиция на една страна, която уважава себе си...

Коментар

• [QUOTE=Стамболов;1059614171]Ти продължаваш позицията си на враг на България...

Остави България да реши, кой и е враг и кой не!
          Малко се надценяваш, не мислиш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Предател е този които заема позиция против националните интереси на България в случая ТИ !!!
            В случая подкрепата на някакви санкции които няма да останат без отговор от Русия е точно това ........ предаваш интересите на БГ заставаики зад американската позиция. САЩ никога не са имали и няма да имат сериозен бизнес с нас че да си струва да им вървим по гаидата .....
            Ти продължаваш позицията си на враг на България...

Това, че виновните за противозаконната анексия на Крим ще се въздържат да пътуват както до България, така и десетки други страни, мен може само да ме радва. Те действително заслужават да бъдат съдени...

Очевидно ти, Марков, нямаш право да се наричаш българин...

И за да те зарадвам, Расмусен потвърди, че е възможно разполагането на допълнителни войски на НАТО в България. Това е първия резултат от подкрепата на комунистите русофили за анексията в Крим...

И кога сме имали сериозен бизнес с Русия

Коментар

Това твърдение е доказателство, че комунистите русофили са национални предатели...

Те автоматично заемат позицията на Русия срещу България, без дори да се заинтересуват за валидността на мотивите...
              Предател е този които заема позиция против националните интереси на България в случая ТИ !!!
              В случая подкрепата на някакви санкции които няма да останат без отговор от Русия е точно това ........ предаваш интересите на БГ заставаики зад американската позиция. САЩ никога не са имали и няма да имат сериозен бизнес с нас че да си струва да им вървим по гаидата .....
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• И гугъла се оказаха комунисти-рубладжии

Google включил Крым в состав России на своих картах

http://russian.rt.com/article/27363
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Напротив ясно доказателство че вървящите по свирката на САЩ и целуващи задниците им са против националния интерес.
                  Аи сега САЩ да ни компенсира .....
                  Това твърдение е доказателство, че комунистите русофили са национални предатели...

Те автоматично заемат позицията на Русия срещу България, без дори да се заинтересуват за валидността на мотивите...

Коментар

Русия предупреди гражданите си за пътувания до България

http://www.vesti.bg/rusiia-predupred...gariia-6009605

Ясно доказателство, че защитниците на Русия са национални предатели...
                    Напротив ясно доказателство че вървящите по свирката на САЩ и целуващи задниците им са против националния интерес.
                    Аи сега САЩ да ни компенсира .....

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                      Бойцы спецподразделения «Альфа» отказались штурмовать административные здания в Донецке и Луганске

Руководители украинского спецподразделения «Альфа» приняли решение не выполнять приказы киевских властей по штурму административных зданий в Донецке и Луганске.

11 апреля 2014, 13:19
                      «Мы будем работать исключительно в рамках закона. Наши подразделения созданы для освобождения заложников и борьбы с терроризмом», - приводят местные СМИ слова одного из руководителей спецподразделения.
                      На данный момент известно, что офицеры заявили о соответствующем решении в ходе совещания силовиков в Донецке и Луганске в ответ на требования назначенного Верховной радой первого вице-премьера страны Виталия Яремы и исполняющего обязанности секретаря Совета национальной безопасности и обороны (СНБО) Андрея Парубия.

Оригинал статьи: http://russian.rt.com/article/27352#ixzz2yZKgUUjV
                      Да не мземат да минат на страната на протестиращите че тогава ще стане стращно за самоназначилите се управляващи в Киев....

Коментар

• АНТИБЪЛГАРСКА ПОЗИЦИЯ НА РУСИЯ

Русия предупреди гражданите си за пътувания до България

http://www.vesti.bg/rusiia-predupred...gariia-6009605

Ясно доказателство, че защитниците на Русия са национални предатели...

Коментар

• gigow

Никаква стена не е паднала още, ще падне когато емитрантите се завърнат.Никой не е хранил илюзии че ще се промени БКП ако ще 1001 пъти да клонира.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                            Този същия модел е 1:1 с руския за периода, почти перфектна корелация в развитието , така че си прав- нищо добро не чака Русия и нас...
                            Прав си така е, но не беше ли този модел вкаран и в двете(и не само) страни от САЩ.
                            До идването на Путин и Русия и България бяха еднакви и двете държави бяха от страната на загубилите войната(помисли коя война). Сега обаче Русия се съвзема и надига глава не случайно Путин обяви съвсем наскоро, че Русия вече не е страна в която САЩ може да казва какво да се случва.
                            Аз нито съм русофил нито съм комунист, но когато видя колко е било населението на българия през 89-та година и колко е сега, тук трябва да се вземе под внимание тоталната циганизация, някакси ми се струва, че предишния режим не е бил чак толкова репресивен колкото се опитват да го изкарат.

Коментар

• [QUOTE=ludakrava;1059614081]само трябва да ви спрем помощите [/QU
                              Ми спри ги -майка ти и бащати ще стоят гладни

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Следва да наритаме и сикаджийската дружинка ГРОБ. Скоро.
                                Досега винаги си губил от мен избори и като гледам постовете ти е сигулно че тази славна традиция ще се запази...

На 25 май ще те разгромя пак и след това ще изискам от теб да паднеш на колене и да молиш за милост...

И този път твоите началници, сикаджиите Димитър Дъбов и Иван Иванов от Шумен няма да те спасят...

Коментар

Working...
                                X