IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Турчинов трябва да започне усърдни тренировки по дъвкане на вратовръзки

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
      Глупи, заминах 1982, като инж., мат., д-р м.н., ст.н.с, с 50 публикации на международни конференции ..., и създадох "нещо", внедрено в повече от 100 банки на 4 континента
      Не лъжи, Барабонков! Зная кога си заминал, какво си направил и къде живееш. Нали ми го каза, когато ми благодари, че те съм ти отворил очите за Биткойн?
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Цената на нефта продължава да расте? Какво става? Нали уж САЩ отвориха нефтения си резерв за да "санкционират" Русия? Май нефтеният им резерв е като златният им резерв?... Фалшименто.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Това, другарю посланик, е най-страшното оръжие на СССР - съветските икономисти...
          хаха... Това удивително ми напомня за изказването на Бъфет преди няколко години... за хамериканските икономисти... Why Warren Buffett called Credit Default Swaps financial weapons of mass destruction.... хаха...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Звучи ми като годишната среща на нато.
            Абе Фори,що се напиняш зорлем,като лектор от "Георги Кирков",да те пита човек!!!
            Last edited by chronos; 24.04.2014, 19:23.

Коментар

Кандидкова, RT.com е най-бързо развиващата се телевизия в света. За 3-4 години постави абсолютен рекорд по темп на увеличение на аудиторията си. Не е е никак чудно. Една глътка свеж въздух от обективни новини сред задушаващата пропагандна тъпня на МакМедиите.
              Ми то с руплите на Путя не е трудно бе... Гледай си я кат те кефи, аз не мога да накарам някой да е по-малко прост ако сам не желае...

Коментар

Значи съм бил луд! Нищо не ми обещаха, нито ми дадоха лудите пари!
                Наложи се сам да си ги изработя
                Това е, защото когато замина бе след 1990 г. и България вече бе поробена и васална на САЩ държава. Победителите не обичат победените, Защо да им дават пари и престижна работа? Я там да мият чинии и тоалетни и да си натискат парцалките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                  В интерес на истината - не го знам. Иначе съм съгласен в случая с него, макар и никак да не го харесвам.
                  Москва, 1937, парад на Червения площад по повод 20 години победил социализъм.
                  На трибуната на мавзолея Сталин с Политбюро, маршали, генерали, посланици. Долу върволици танкове, бойна техника, колони войници...посланиците ахкат, Сталин глади мустак. Накрая минават група цайсати чичковци в шлифери, всеки стиснал пред гърди по едно куфарче...
                  Посланиците се чудят кво става, американския посланик се осмелил и пита: товарищ Сталин, всичко разбрахме, техника, блокове войници, но тези накрая какви бяха?
                  А Сталин: Това, другарю посланик, е най-страшното оръжие на СССР - съветските икономисти... За 5 години успяха да съсипят цяла една икономика и да избият над 10 милиона с глад и икономии, така че молете се да не ги използваме и срещу вас...

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                    "Мащабни икономически санкции срещу Русия са невъзможни!" - http://www.dnes.bg/world/2014/04/24/...yzmojni.223474

И това е според кой... Дянков!
                    Toй не плесна ли 2 шамара на Путин? ПОследно това се канеше да прави, не сме го чували оттогва..

Коментар

Това, драги, в тази "медия" е един непрекъснат процес...
                      Кандидкова, RT.com е най-бързо развиващата се телевизия в света. За 3-4 години постави абсолютен рекорд по темп на увеличение на аудиторията си. Не е е никак чудно. Една глътка свеж въздух от обективни новини сред задушаващата пропагандна тъпня на МакМедиите.

Коментар

И това, като как отговаря на въпроса който ти зададах? А имаш ли представа 2011 г. преди колко години беше? Ти изобщо знаеш ли, какво е това анкър в една телевизия?!
                        Това, драги, в тази "медия" е един непрекъснат процес...водещите журналисти на екран, които напуснаха от началото на кризата са двама, останалите са много повече...

А ти прочети, за кво иде реч в това путлерово недоносче РТ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          Ние се събрахме и аз реших!!!
                          Звучи ми като годишната среща на нато.

Коментар

Путин: "Кремъл иска да упражнява по-голям контрол в интернет, който руски опозиционни активисти, на които е забранен достъп до националната телевизия, използват, за да разпространяват идеите си и да организират протести."

Горкия, след като разбере, че е невъзможно да запуши устата на ИнтерНет, ще прекъсне всички връзки на Русия със световната мрежа и ще си създаде Всероссийская Сеть И Всероссийская Банковская Система (ВИЗА) ще си създаде

"Най-добре е да разрешат само един единствен сайт и всички проблеми ще се разрешат. А в този сайт, по най-демократична процедура, да пишат само държавни медии. Т.е. онези, на които избирателите са делегирали правата си. А текстовете предварително да се обсъждат и съгласуват в комисиите на Парламента.
                            Същото може да се приложи и за ТВ и радиото. Една телевизия - един Парламент - един сайт - един народ !"
                            Сифилистичния мозък е опасна работа!!!
                            Ние се събрахме и аз реших!!!

Коментар

Горкия, след като разбере, че е невъзможно да запуши устата на ИнтерНет
                              А бе, Барабонков, кой запушва устата на Интернет? Да не би Джулиан Асанж да се издирва от руската служба за сигурност или да се укрива в Еквадорското посолство в Москва?

Коментар

Той е агент под прикритие...... нали знаеш вица за съветските икономисти...

В интерес на истината - не го знам. Иначе съм съгласен в случая с него, макар и никак да не го харесвам.

Коментар

Working...
                                X