IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Никой не ме е питал дали искам или не искам държавата ми да бъде член на нато... Тези въпроси се решават с референдуми, не с подкупи от хамериканското посолство!
    Учудвам се, че не са те питали. В лудницата не ви ли правят референдуми с терапевтична цел?

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
      Ей, дебелогъз тилов плъх, за деморализиране на състава, призиви за излизане от законен военен съюз и предателство на Родината знайш ли какво се полага, А? Ти си СРАМ за българската армия, която в не една битка е побеждавала руснаци, но такива герои от армейските столови като тебе не желаят да говорят за това, защото сте научени да слагате СССР и партията пред Родината и затова докарахте нашата велика армия до това дередже!
      Ами иди и се оплачи в прокуратурата бе американски лигльо.
      Ей на!

Призовавам България да излезе от НАТО и да сключи договор за военна помощ с Руската федерация.
      Призовавам всички български офицери и войници да не изпълняват заповеди, които ще доведат до война с Русия.

И какво ми се полага бе минетчия американски?
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Стига с тоя народ бе, това не са няколко малограмотни селянина с циганско и турско самосъзнание или пък бивши членове на бесепе напуснали само за да не свързват партията им с измами, нито продажни бивши военни.
        Руските агенти в столетницата дълго стояха в мимикрия поради сравнително разумното поведение на руснаците. Но понеже шило в торба не седи, си показаха пак рогите.
        Но нищо де, плямпайте си. Обръча се затяга.
        Тия които си описал членуват в деформаторския блок и герп

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Бъди себе си... Имам първи братовчеди, братя, една майка и един баща. Единия твърди че е македонец, другия твърди, че е българин... На мен ми дреме, аз съм православен, аз съм славянин. ТОВА Е МОЯТА КАМБАНАРИЯ!.. Обичам българи, сърби, македонци, руснаци.
          Е как може да си славянин като и баща ти и майка ти са Българи?
          Да не са се отказали от теб? Или ти от тях?
          Мчи това е характерно за т.нар. русофили.

Коментар

Бъди себе си... Имам първи братовчеди, братя, една майка и един баща. Единия твърди че е македонец, другия твърди, че е българин... На мен ми дреме, аз съм православен, аз съм славянин. ТОВА Е МОЯТА КАМБАНАРИЯ!.. Обичам българи, сърби, македонци, руснаци.
            Сърбите и особено македонците също особено много те обичат. Ако има начин, с радост биха изконсумирали любовта между вас. А руснаците, от много дълго консумиране, вече даже няма да ти обърнат внимание дори да искаш да им направиш духова музика в добрите червени БГ традиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Факи в живота няма ако.Ако баба му на кандитко беше нагоре с краката щеше да е спестовна каса.Нека се направи референдум ама не смеят щото знаят че народа не иска МАТО.
              Стига с тоя народ бе, това не са няколко малограмотни селянина с циганско и турско самосъзнание или пък бивши членове на бесепе напуснали само за да не свързват партията им с измами, нито продажни бивши военни.
              Руските агенти в столетницата дълго стояха в мимикрия поради сравнително разумното поведение на руснаците. Но понеже шило в торба не седи, си показаха пак рогите.
              Но нищо де, плямпайте си. Обръча се затяга.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                Мене не ме интересува какъв съм, затова ви казвам: какъвто кажете - такъв съм.

Аз питах дали сме славяни или българи, защото Бате Пешо каза, че сме били славяни и затова нямало да воюват нашите летци на изтребители с руските. Щото ако произлизаме от българите (които не са били славянски племена) значи ще се бием с руснаците.

Коментар

Ей, дебелогъз тилов плъх, за деморализиране на състава, призиви за излизане от законен военен съюз и предателство на Родината знайш ли какво се полага, А? Ти си СРАМ за българската армия, която в не една битка е побеждавала руснаци, но такива герои от армейските столови като тебе не желаят да говорят за това, защото сте научени да слагате СССР и партията пред Родината и затова докарахте нашата велика армия до това дередже!
                  Успокой са бе ша земи да получиш инфаркт.Предателство срещу Родината са нашите войници в Ирак и Афганистан.Най големите предатели и разсипници на България са сините боклуци

Коментар

Управляващите елити отдавна са се откъснали от реалността, провеждат политика, която не представлява общественото мнение и интерес. Аз не съм съгласен от нашите бази да се напада Русия...

Считам че НАТО е камуфлаж, една от целите, на който е да ни прави съучастници на престъпленията на Америка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Не е ли ясно? Някой който може да казва "НЕ" на някои заповеди от Брюксел или Вашингтон, когато противоречат на националните ни! А не да е част от йес-мените, каквото ни е прозвището в тези столици.
                      Предполагам и да може да казва ДА на к'вото каже масква?

Коментар

Ами не им обръщай внимание, такива са болни и тъпи. И НИ ПРЕЧАТ,вече сериозно.Може ли такива типажи, като тия тука да направят нещо добро някога?Едва ли не всичките в куп са зомбирани и болни, вече и престъпници ще почнат да стават.Ужас.До кога ще пречат пред развитието на България. Не видяха ли 23 години какви глупости направиха.Ще ни унищожат още малко.....пълен червен цирк. Заради такива малоумници сме на това дередже.. Тоталитаризъм и геноцид... до кога...стигат вече 65 години. болни зомбита..

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          Мастере мен ме питаха.
                          Очевидно са питали по-благонадеждните хора. Тези с интелект над средното.
                          Ама то и така трябва де,

ПП
                          Ся теб са те пропуснали, но резултата пак щеше да е в полза на ЕС и НАТО, и против
                          евроазиатския съюз. Ама пък 'баси как звучи евро-азиатски съюз...
                          Факи в живота няма ако.Ако баба му на кандитко беше нагоре с краката щеше да е спестовна каса.Нека се направи референдум ама не смеят щото знаят че народа не иска МАТО.

Коментар

Тебе па какво те интересува какъв си... Нашия народ е заспал дълбок сън, упоен от НПО пропаганда на БатШорошоиди, като кандид, стамба и тем подобная ... Народа ни умира в съня си, без надежда да се събуди!

Налице е етно и гено цид... Подмяна на генетичната банка, етническата банка със циганска, турска, арабска. Писна ми на дедовия от толерастия и педер@ия!

Понеже вече България е географско понятие, аз се идентифицирам със славянството, кирилицата, православието. Традиционните ценности, християнски и семейни...
                            Мене не ме интересува какъв съм, затова ви казвам: какъвто кажете - такъв съм.

Аз питах дали сме славяни или българи, защото Бате Пешо каза, че сме били славяни и затова нямало да воюват нашите летци на изтребители с руските. Щото ако произлизаме от българите (които не са били славянски племена) значи ще се бием с руснаците.
                            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Ами ще излезем от НАТО, бе смотньо!
                              То и Югославия беше влязла в Тристранния хитлеристки пакт, ама военните набързо направиха преврат и излязоха. След което Германия ги нападна и окупира. Сега пак ли ще ни нападне?

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Ами следя украински медии, не путлеровски...
                                БатШорошко момченце ти не си даваш сметка за престъплението, което извършваш...

Коментар

Working...
                                X