Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеЕй, дебелогъз тилов плъх, за деморализиране на състава, призиви за излизане от законен военен съюз и предателство на Родината знайш ли какво се полага, А? Ти си СРАМ за българската армия, която в не една битка е побеждавала руснаци, но такива герои от армейските столови като тебе не желаят да говорят за това, защото сте научени да слагате СССР и партията пред Родината и затова докарахте нашата велика армия до това дередже!
Ей на!
Призовавам България да излезе от НАТО и да сключи договор за военна помощ с Руската федерация.
Призовавам всички български офицери и войници да не изпълняват заповеди, които ще доведат до война с Русия.
И какво ми се полага бе минетчия американски?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеСтига с тоя народ бе, това не са няколко малограмотни селянина с циганско и турско самосъзнание или пък бивши членове на бесепе напуснали само за да не свързват партията им с измами, нито продажни бивши военни.
Руските агенти в столетницата дълго стояха в мимикрия поради сравнително разумното поведение на руснаците. Но понеже шило в торба не седи, си показаха пак рогите.
Но нищо де, плямпайте си. Обръча се затяга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеБъди себе си... Имам първи братовчеди, братя, една майка и един баща. Единия твърди че е македонец, другия твърди, че е българин... На мен ми дреме, аз съм православен, аз съм славянин. ТОВА Е МОЯТА КАМБАНАРИЯ!.. Обичам българи, сърби, македонци, руснаци.
Да не са се отказали от теб? Или ти от тях?
Мчи това е характерно за т.нар. русофили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеБъди себе си... Имам първи братовчеди, братя, една майка и един баща. Единия твърди че е македонец, другия твърди, че е българин... На мен ми дреме, аз съм православен, аз съм славянин. ТОВА Е МОЯТА КАМБАНАРИЯ!.. Обичам българи, сърби, македонци, руснаци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеФаки в живота няма ако.Ако баба му на кандитко беше нагоре с краката щеше да е спестовна каса.Нека се направи референдум ама не смеят щото знаят че народа не иска МАТО.
Руските агенти в столетницата дълго стояха в мимикрия поради сравнително разумното поведение на руснаците. Но понеже шило в торба не седи, си показаха пак рогите.
Но нищо де, плямпайте си. Обръча се затяга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеМене не ме интересува какъв съм, затова ви казвам: какъвто кажете - такъв съм.
Аз питах дали сме славяни или българи, защото Бате Пешо каза, че сме били славяни и затова нямало да воюват нашите летци на изтребители с руските. Щото ако произлизаме от българите (които не са били славянски племена) значи ще се бием с руснаците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеЕй, дебелогъз тилов плъх, за деморализиране на състава, призиви за излизане от законен военен съюз и предателство на Родината знайш ли какво се полага, А? Ти си СРАМ за българската армия, която в не една битка е побеждавала руснаци, но такива герои от армейските столови като тебе не желаят да говорят за това, защото сте научени да слагате СССР и партията пред Родината и затова докарахте нашата велика армия до това дередже!
Коментар
-
Считам че НАТО е камуфлаж, една от целите, на който е да ни прави съучастници на престъпленията на Америка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе е ли ясно? Някой който може да казва "НЕ" на някои заповеди от Брюксел или Вашингтон, когато противоречат на националните ни! А не да е част от йес-мените, каквото ни е прозвището в тези столици.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМастере мен ме питаха.
Очевидно са питали по-благонадеждните хора. Тези с интелект над средното.
Ама то и така трябва де,
ПП
Ся теб са те пропуснали, но резултата пак щеше да е в полза на ЕС и НАТО, и против
евроазиатския съюз. Ама пък 'баси как звучи евро-азиатски съюз...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеТебе па какво те интересува какъв си... Нашия народ е заспал дълбок сън, упоен от НПО пропаганда на БатШорошоиди, като кандид, стамба и тем подобная ... Народа ни умира в съня си, без надежда да се събуди!
Налице е етно и гено цид... Подмяна на генетичната банка, етническата банка със циганска, турска, арабска. Писна ми на дедовия от толерастия и педер@ия!
Понеже вече България е географско понятие, аз се идентифицирам със славянството, кирилицата, православието. Традиционните ценности, християнски и семейни...
Аз питах дали сме славяни или българи, защото Бате Пешо каза, че сме били славяни и затова нямало да воюват нашите летци на изтребители с руските. Щото ако произлизаме от българите (които не са били славянски племена) значи ще се бием с руснаците.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАми ще излезем от НАТО, бе смотньо!
То и Югославия беше влязла в Тристранния хитлеристки пакт, ама военните набързо направиха преврат и излязоха. След което Германия ги нападна и окупира. Сега пак ли ще ни нападне?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАми следя украински медии, не путлеровски...
Коментар
Коментар