Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Назрява най-големият ВЕИ скандал за последните двеста години, хиляди хора ще фалират!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеБъркаш . Обикновения човек не може да си сложи на покрива панел и да продава на преференциална цена .
За разлика от белите държави !
Напълно подкрепям Бай Пешо. Като са толкова изгодни и е такава инвестиция, да излязат на пазара. И да се конкурират с ТЕЦа и АЕЦа. Ако могат.
Лошото е че държавата не бива да постъпва по този начин. Да сключва договори, да гарантира с тях някакви цени, а после самоволно да нарушава договора.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Назрява най-големият ВЕИ скандал за последните двеста години,
"Назрява най-големият ВЕИ скандал за последните двеста години"
А бе Черкезов,
защо си се ограничил само за последните 200 години?
Можеше спокойно да го кажеш за последните 2000г, или последните 200 хиляди години. А що не и последните 200 милиона години? Тъй де! От палеозоя насам такъв ВЕИ скандал не е имало.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТи имаш същото право, Пинко. Слагай и ти.
За разлика от белите държави !
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеСЛОЖИЛИМИ ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА ПЕРКИ И ПАНЕЛИ----КАТО КЪРЛЕЖИ. САМО С ТАКИВА И ПО СТРОГИ МЕРКИ КЪРЛЕЖА СЕ ОТЛЕПЯ ИЛИ УМИРАШ ОТ НЕГО
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениекъде в пазарната икономика държавата да определя твърда печалба.ама моля няма заради тяхния гъз ние да страдаме.браво на бсп и дпс.айде който разчита на държавна гаранция да ходи в северна кореа
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениекъде в пазарната икономика държавата да определя твърда печалба.ама моля няма заради тяхния гъз ние да страдаме.браво на бсп и дпс.айде който разчита на държавна гаранция да ходи в северна кореа
Не може да отидеш на ресторант и да ти кажат пържолата струва 20лв., и след 1 час да ти кажат слагаме данък, струва 30лв.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеТази непазарна схме се практикува от целия свят, за да може в един момент технологиите да се подобрят и да станат общодостъпни за цялото човечество.
Без да платиш, не можеш да ползваш евтина енергия.
Пръв е започнал да развива ВЕИ Никола Тесла, не е успял, но за сметка на това 100г. по късно се сбъдват мечтите му, ВЕИ става общо достъпна. Няма вече да умират малки деца от ракови заболявания вследствие на изгаряните уранови въглища.
Но за подобно несретници като вас здравото е на последно място, на първо както винаги е ракията и салата, омерзен съм изцяло
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеАз че съм невежо , невежо съм
Обаче не съм заложил името , бизнеса си , живота си за да се набутам в непазарна схема на мошеници
Хапче взехте ли днес Черкезов ?
Без да платиш, не можеш да ползваш евтина енергия.
Пръв е започнал да развива ВЕИ Никола Тесла, не е успял, но за сметка на това 100г. по късно се сбъдват мечтите му, ВЕИ става общо достъпна. Няма вече да умират малки деца от ракови заболявания вследствие на изгаряните уранови въглища.
Но за подобно несретници като вас здравото е на последно място, на първо както винаги е ракията и салата, омерзен съм изцялоДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеТи си рядко невежо парче.Като са си заложили името , бизнеса и живота да вземат кредит и да се набълбукат тука заради несретници като нас, какви да са?
Не заслужаваме да имаме чист въздух и това си е.
Обаче не съм заложил името , бизнеса си , живота си за да се набутам в непазарна схема на мошеници
Хапче взехте ли днес Черкезов ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеТи си рядко невежо парче.Като са си заложили името , бизнеса и живота да вземат кредит и да се набълбукат тука заради несретници като нас, какви да са?
Не заслужаваме да имаме чист въздух и това си е.
Иначе си принципен, налЭ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеТая работа е малко като поговорката на зло куче , зъл прът !
За посланието съм съгласен .
Помощи вероятно ще получат хора които имат нужда от социално подпомагане .
Като професионалист вероятно си чувал за регулиращата функция на държавата .
А по въпроса за инвеститорите - може ли да не споменаваме думичката " инвеститор " в конкретния случай ?!
Не заслужаваме да имаме чист въздух и това си е.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
Коментар