Първоначално изпратено от marin1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да им се спрат стипендиите и заплатите на стачкуващите
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение"Феодалните старчета" от БАН нямат нищо общо с протежетата на хамерикано-соросовите фондациики. Добре, че са тези "феодални старчета" за да имаме все още някаква историческа памет като народ. Иначе без тях да пишем вече на маймуница и да сме построили паметник на Сюлейман паша на Шипка...
Напоследък работя по 24 часа на денонощието... Така работят хората, които работят за себе си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
Напоследък работя по 24 часа на денонощието... Така работят хората, които работят за себе си!
Няма друг начин на работа - ако искаш да си УСПЯЛ!!!remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕдна малка група преподаватели соросоиди в СУ и насърчавани от тях групичка студенти пречат на останалите да работят и учат нормално. Разбира се, всеки има право да протестира и да стачкува. Няма право обаче да пречи на останалите.
Освен това, в цял свят на всички стачкуващи им се спират заплатите! В нашия случай на всичкото отгоре става въпрос за парите на данъкоплатците. Трябва незабавно да се спрат заплатите и стипендиите на самозабравилите се индивиди.
Това очевидно са хора, които пет пари не дават за демокрацията. За тях резултатите от едни демократично проведени избори са едно нищо. Те смятат, че малцинството трябва да управлява мнозинството. Те смятат, че са по-красиви, по-умни и по-знаещи и кое е по-добро за останалите не толкова красиви, умни и знаещи... Смешни аргументи се леят по екраните на казионните телевизии.
Незабавно спиране на финансирането на всеки, който не работи! Готованци-многознайковци не са ни нужни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеЕ аз и в политическата тема го написах - да им спрат заплатите на феодалните старчета, аз съм с 2 ръце за.
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМастъре, ти работиш ли интензивно - имам предвид всеки ден да ходиш на работа по 8 ч.?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКаква ти демокрация, като говорят за окупации ,смърт на червени боклуци и други опасни заигравания. С комунистическите методи и сталинова репресия се борят за демокрация. Жена ми вчера са я съпровождали разни напикаващи се дядковци, които се водят охрана! Пълен абсурд, нямаме ли власти вече да озаптят и изгонят тези узурпатори от Алма Матер?
Коментар
-
Каква ти демокрация, като говорят за окупации ,смърт на червени боклуци и други опасни заигравания. С комунистическите методи и сталинова репресия се борят за демокрация. Жена ми вчера са я съпровождали разни напикаващи се дядковци, които се водят охрана! Пълен абсурд, нямаме ли власти вече да озаптят и изгонят тези узурпатори от Алма Матер?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
Незабавно спиране на финансирането на всеки, който не работи! Готованци-многознайковци не са ни нужни!
Осребри ли биткойните, там наистина направи удар, казвам го без ирония!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Да им се спрат стипендиите и заплатите на стачкуващите
Една малка група преподаватели соросоиди в СУ и насърчавани от тях групичка студенти пречат на останалите да работят и учат нормално. Разбира се, всеки има право да протестира и да стачкува. Няма право обаче да пречи на останалите.
Освен това, в цял свят на всички стачкуващи им се спират заплатите! В нашия случай на всичкото отгоре става въпрос за парите на данъкоплатците. Трябва незабавно да се спрат заплатите и стипендиите на самозабравилите се индивиди.
Това очевидно са хора, които пет пари не дават за демокрацията. За тях резултатите от едни демократично проведени избори са едно нищо. Те смятат, че малцинството трябва да управлява мнозинството. Те смятат, че са по-красиви, по-умни и по-знаещи и кое е по-добро за останалите не толкова красиви, умни и знаещи... Смешни аргументи се леят по екраните на казионните телевизии.
Незабавно спиране на финансирането на всеки, който не работи! Готованци-многознайковци не са ни нужни!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар