IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да им се спрат стипендиите и заплатите на стачкуващите

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
    Колкото повече хора разберат това - толкова по-бързо "ше се опраим"
    Няма друг начин на работа - ако искаш да си УСПЯЛ!!!
    Бааа нема. Я питай го пелян дебелеевски как е успял, не вервам да се бъхта по 24 часа

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      "Феодалните старчета" от БАН нямат нищо общо с протежетата на хамерикано-соросовите фондациики. Добре, че са тези "феодални старчета" за да имаме все още някаква историческа памет като народ. Иначе без тях да пишем вече на маймуница и да сме построили паметник на Сюлейман паша на Шипка...

Напоследък работя по 24 часа на денонощието... Така работят хората, които работят за себе си!
      Феодални старчета са тоже и преподавателите по разните му там държавни университети . Не се притеснявай за историческата памет на народа, все пак сме оцелели като такъв 1300+ години, и то без феодални старчета. И са нема да се затриеме

Коментар

Напоследък работя по 24 часа на денонощието... Така работят хората, които работят за себе си!
        Колкото повече хора разберат това - толкова по-бързо "ше се опраим"
        Няма друг начин на работа - ако искаш да си УСПЯЛ!!!
        remember remember the fifth of november

Коментар

Една малка група преподаватели соросоиди в СУ и насърчавани от тях групичка студенти пречат на останалите да работят и учат нормално. Разбира се, всеки има право да протестира и да стачкува. Няма право обаче да пречи на останалите.

Освен това, в цял свят на всички стачкуващи им се спират заплатите! В нашия случай на всичкото отгоре става въпрос за парите на данъкоплатците. Трябва незабавно да се спрат заплатите и стипендиите на самозабравилите се индивиди.

Това очевидно са хора, които пет пари не дават за демокрацията. За тях резултатите от едни демократично проведени избори са едно нищо. Те смятат, че малцинството трябва да управлява мнозинството. Те смятат, че са по-красиви, по-умни и по-знаещи и кое е по-добро за останалите не толкова красиви, умни и знаещи... Смешни аргументи се леят по екраните на казионните телевизии.

Незабавно спиране на финансирането на всеки, който не работи! Готованци-многознайковци не са ни нужни!
          А ,ей го и Че бре.Възкръснал е!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
            Е аз и в политическата тема го написах - да им спрат заплатите на феодалните старчета, аз съм с 2 ръце за.
            "Феодалните старчета" от БАН нямат нищо общо с протежетата на хамерикано-соросовите фондациики. Добре, че са тези "феодални старчета" за да имаме все още някаква историческа памет като народ. Иначе без тях да пишем вече на маймуница и да сме построили паметник на Сюлейман паша на Шипка...

Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
            Мастъре, ти работиш ли интензивно - имам предвид всеки ден да ходиш на работа по 8 ч.?
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              Каква ти демокрация, като говорят за окупации ,смърт на червени боклуци и други опасни заигравания. С комунистическите методи и сталинова репресия се борят за демокрация. Жена ми вчера са я съпровождали разни напикаващи се дядковци, които се водят охрана! Пълен абсурд, нямаме ли власти вече да озаптят и изгонят тези узурпатори от Алма Матер?
              Няма, нямаааааааааааааааа, изгореха ти имотчетата .

Коментар

• Каква ти демокрация, като говорят за окупации ,смърт на червени боклуци и други опасни заигравания. С комунистическите методи и сталинова репресия се борят за демокрация. Жена ми вчера са я съпровождали разни напикаващи се дядковци, които се водят охрана! Пълен абсурд, нямаме ли власти вече да озаптят и изгонят тези узурпатори от Алма Матер?

Коментар

Незабавно спиране на финансирането на всеки, който не работи! Готованци-многознайковци не са ни нужни!
                  Мастъре, ти работиш ли интензивно - имам предвид всеки ден да ходиш на работа по 8 ч.?

Осребри ли биткойните, там наистина направи удар, казвам го без ирония!
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Лудия се завърна!

Коментар

• Е аз и в политическата тема го написах - да им спрат заплатите на феодалните старчета, аз съм с 2 ръце за. Стипендиите като ги спрат ... то пък големите стипендии нали - една нощ в чалготеката,даже и за толко не стигат

Коментар

• Да им се спрат стипендиите и заплатите на стачкуващите

Една малка група преподаватели соросоиди в СУ и насърчавани от тях групичка студенти пречат на останалите да работят и учат нормално. Разбира се, всеки има право да протестира и да стачкува. Няма право обаче да пречи на останалите.

Освен това, в цял свят на всички стачкуващи им се спират заплатите! В нашия случай на всичкото отгоре става въпрос за парите на данъкоплатците. Трябва незабавно да се спрат заплатите и стипендиите на самозабравилите се индивиди.

Това очевидно са хора, които пет пари не дават за демокрацията. За тях резултатите от едни демократично проведени избори са едно нищо. Те смятат, че малцинството трябва да управлява мнозинството. Те смятат, че са по-красиви, по-умни и по-знаещи и кое е по-добро за останалите не толкова красиви, умни и знаещи... Смешни аргументи се леят по екраните на казионните телевизии.

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
                      Working...
                      X