IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да им се спрат стипендиите и заплатите на стачкуващите

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Объркал си се. Никой не праща никакви "уроди". Безработицата в държавата е страшна и хора, които се чудят какво да правят със себе си има бол. Нормално е когато някой излезе и привлече вниманието към себе си, да излезе някой друг с обратната теза за да открадне част от това внимание в своя полза.
    Да бе, петнистият е искал да стане актьор като малък и сега копнее за сцена и изява

Вярваш ли на тия глупости дето пишеш?

Ето как аз си представям нещата (може и да не съм прав, но най-вероятно съм...):
    1. Някъде се появяват протестиращи.
    2. ПР-ката на БСП звъни на депутат от БСП, който звъни на този боклук.
    3. Боклукът се спазарява за 200 кинта, минава, обира другите говеда и отива да контра протестира, за да отблъсне нормалните хора.
    4. Нормалните хора му гледат бичия поглед и си казват "абе за какво да се бутам и аз там... този дивак сигурно ще направи проблем и аз ще го отнеса".
    5. Броят на протестиращите спада...

Коментар

• Мастъре, до тук имаше много добри попадения, но не и с това изказване - то е типично за тиквата: къде бяхте, когато крадоха държавата (макар че принципно си прав, не звучи особено хубаво). Факт е, че свинята пеевски се преекспонира до степен на сатанизиране, в която е на ръба да ми стане симпатичен (пази Боже). И да, протестите трябваше да спрат с оставката на въпросото прасе, кято беше безумна грешка на управляващите и за нея нямат оправдания и съответно си носят кръста. Сега грешката е на протестиращите и те реално нямат полезен ход - ако спрат протестите, ще значи, че са се предали и всичко е било нахалост, ако ги продължат - вече са супер смешни. Просто нямат полезен ход и тъпото е, че май не го осъзнават.
      Колкото до студентите - те са само маша, за да се създаде искра, която уж да подпали пак пожара. Само дето студентите не са това, което са били миналия век, когато са освиркали Фердинанд, не са дори и тези от зората на промените, а просто млади хора, които не са наясно със себе си и не търсят отговорите вътре, в съзнанието си, а търсят публичност навън, чрез фейсбук и туитър, защото така е много по-лесно, а и единственият начин да се почувстват значи в посредствената си невзрачност.

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Нормално е за младите хора, особено ако са студенти, да бъдат недоволни и да искат да променят държавата към по-добро. Аз лично бих се притеснявал повече от една инертна студенция отколкото от от протестираща. Но тези които протестират в момента са малцинство! Къде бяха същите тези мили дечица да протестират, когато криката на Боко и Цвъко опразниха държавната хазна и прихватизираха всеки печеливш бизнес в държавата докато бяха на власт? Защо тогава не протстираха? Къде бяха преподавателите им тогава? Същите онези преподаватели завършили със стипендии от Соросовите фондации?
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
        Само, че не си прав, че няма натрупано богатство - има и то много. И не казваш, кои са "имащите".
        Един такъв "имащ" е Президента Плевнелиев, станал такъв с помощта на олигарси ама от онези, които в момента са в сянка и срещу които "протестиращите" не обелват и дума...

Става въпрос за обществено богатство, а не за богатство което е по частни джобове. Работа на всяко правителство е да преразпределя именно това богатство на държавата, независимо дали е ляво или дясно.
        Last edited by Forex Master; 29.10.2013, 11:32.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от VP Разгледай мнение
          Да, пред медиите заявяват, че всеки има право да протестира, а в същото време им пращат разни петна, лекета и други подобни уроди... Супер ПР лицемерие...
          Объркал си се. Никой не праща никакви "уроди". Безработицата в държавата е страшна и хора, които се чудят какво да правят със себе си има бол. Нормално е когато някой излезе и привлече вниманието към себе си, да излезе някой друг с обратната теза за да открадне част от това внимание в своя полза.

Няма протестиращи и контрапротестиращи. Има само протестиращи. Едни протестират срещу други протестиращи. Едните протестиращи искат ревизия на провелите се избори, незнайно с какви доводи. А другите протестиращи не виждат основания за такава ревизия.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• "....Няма натрупано богатство. Правителството трябва да събере от имащите за да даде на нямащите! Всяко правителство, което и да е то!...."

Браво! Истински комунист.
            Само, че не си прав, че няма натрупано богатство - има и то много. И не казваш, кои са "имащите". Да не би тези дето ги пращат да работят по кол центровете за 1000 или хайде 2000 лева? Ако е така, разбирам желанието ти да им се вземе "огромното" богатство и да се раздаде на манго и баба пена.
            Хората, обаче виждат и едни други "имащи", почти без изключение сегашни или бивши членове на ВС и ИП на БкП, тъй де бсп и ДС/ДпС. а
            Но ако мислиш да вземеш частния самолет на черепчето примерно и да нахраниш с него електората на "столетницат" ми се струва, че ще срещнеш лееееека съпротива у "най-левата партия у нас" . Да не кажа, че може да срещнеш и олово.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              Е 3 годинки, тогава съм бил студент, като цяло се отнасям с презрение към масови каузи, спуснати лозунги.... понеже в тълпата виждаш хора без индивидуалност, папагали... Може би е така, защото не съм бил никога от кукловодите, които да употребяват масовката
              Мислих те за млад. А излиза, че си взел-дал като мен

Коментар

Никой не си е поставил за цел да затваря устите на когото и да било. Напротив. Дори Орешарски сам заяви, че всеки има право да протестира. Зяави го и Ректора на СУ.

.
                Да, пред медиите заявяват, че всеки има право да протестира, а в същото време им пращат разни петна, лекета и други подобни уроди... Супер ПР лицемерие...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Сегашните "студенти" са просто банда клакьори, които искат публичност, ащото това е модерното в момента.
                  Нормално е за младите хора, особено ако са студенти, да бъдат недоволни и да искат да променят държавата към по-добро. Аз лично бих се притеснявал повече от една инертна студенция отколкото от от протестираща. Но тези които протестират в момента са малцинство! Къде бяха същите тези мили дечица да протестират, когато криката на Боко и Цвъко опразниха държавната хазна и прихватизираха всеки печеливш бизнес в държавата докато бяха на власт? Защо тогава не протстираха? Къде бяха преподавателите им тогава? Същите онези преподаватели завършили със стипендии от Соросовите фондации?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    .. помня ги съшите тези хора, когато нямаха и една риза на гърба си. някои дори стигнаха до изпълнителната власт. Помня и недоволствата от тази зима - също платени. ...
                    По-хубави времена не са били - и правителство, и опозиция - с антикризисни мерки

Само на един трябва да му се вземе стипендията: bylgarin-s-nai-dobra-diplomna-rabota-po-ikonomika-2013.204152
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Преди 23. Ти на колко беше тогава?
                      Е 3 годинки, тогава съм бил студент, като цяло се отнасям с презрение към масови каузи, спуснати лозунги.... понеже в тълпата виждаш хора без индивидуалност, папагали... Може би е така, защото не съм бил никога от кукловодите, които да употребяват масовката

Коментар

Съгласен съм с теб, но до някъде. Съгласен съм, ако наистина става въпрос за сини и пембени. Колкото и да съм десен, ще им тегля една майна, ако са ги навели партийно.
                        От друга страна, те са във възрастта в която от деца, стават мъже и жени.
                        И ако сега им затворим устите и не ги чуем, нека не очакваме мнение на по-късен етап от тях.
                        Имат пълната ми подкрепа, ако се борят за цялостна промяна. Червени, сини и пембени, наистина прекалиха през последните месеци. Показаха, че нямат никаква връзка с действителността.
                        Наивник, ти наистина си наивник, понякога Аз също съм много десен като мислене, дори понякога крайно десен, но всички протести, повтарям ВСИЧКИ протести са малко или много платени. Всички. Много хора забравят платената пропаганда през 97-ма, а аз я помня. Дори и в монента знам колко много се нагушиха едни мои приятели и вече имат по 3 апаратмента, а други изведнъж станаха собственици на апетитни градинки или цели заведения в Студентски град. помня ги съшите тези хора, когато нямаха и една риза на гърба си. някои дори стигнаха до изпълнителната власт. Помня и недоволствата от тази зима - също платени. Виждам и тези сега. не казвам, че всички участници са платени - о, не, разбира се, винаги има и вярващи, искрено вярващи в това, което вършат, но те винаги са единици.
                        Сегашните "студенти" са просто банда клакьори, които искат публичност, ащото това е модерното в момента.
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

И ако сега им затворим устите и не ги чуем, нека не очакваме мнение на по-късен етап от тях.
                          Никой не си е поставил за цел да затваря устите на когото и да било. Напротив. Дори Орешарски сам заяви, че всеки има право да протестира. Зяави го и Ректора на СУ.

Протестите трябваше да спрат в момента в който управляващите отвениха решението си за назначението на Пеевски. Всички щяха да са наясно, че има доста политическа енергия останала извън Народното събрание. Това щеше да е огромен плюс за всички онези формации, които бяха на ръба на изборната бариера, но не успяха да я прескочат. Те обаче се полакомиха и решиха да продължат и това е тяхната огромна стратегическа грешка. Видя се, че шепа хора изгубили всяка връзка с действителността. Правителството получава все по-голяма тежест с всеки изминал ден. Това ще доведе до неминуемо размиване в тъй наречения реформаторски блок.

Протестите трябваше да спрат още преди 2-3 месеца. Продължаването им ВЕЧЕ е в ущърб на интересите на самите кукловоди, които ги ръководят!

Идват сложни икономически времена в световен мащаб. Най-лошият вариант за нас като народ е да ги посрещнем с безвластие в държавата! Това не бива да се допуска.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            Студентска стачка две... Тоа филм сме го гледали преди 20 годин, намазали голия си седерастко-герберски дирник с урда и тръгнали риба да ловят... Е нема да стане!
                            Преди 23. Ти на колко беше тогава?

Коментар

• Първоначално изпратено от VP Разгледай мнение
                              Не знам какъв човек трябва да си мислиш, че тия вътре са платени...

Сутринта гледах контра окупаторите по телевизията и щях да падна, каква сган има в БГ...

И някакви хора дето не са стъпвали на лекция да обясняват "ама те ни пречат на учебния процес, ние сме жадни за знания..."

Мн. долни и гнусни същества...
                              Студентска стачка две... Тоа филм сме го гледали преди 20 годин, намазали голия си седерастко-герберски дирник с урда и тръгнали риба да ловят... Е нема да стане!

Коментар

Нека да си протестират и стачкуват. Всеки има право на това независимо дали е прав или не. Само не трябва да пречат на тези, които не протестират и не стачкуват. Твоята свобода свършва там, където започва свободата на другия... Това е всеобщо правило в демократичните общества... Освен това се иска иска да имаш поне две гънки на мозъка за да разбереш, кога си в малцинство и да спреш със смешните си претенции, че си най-умен и най-красив пък не си прескочил 4-те % изборна бариера, щото народът е овце и не си знае интересите!?!?

Вместо 1000 човек да викат "Ааааа-Уууууу, Долуууу-Горееее, Смърт на червените, Да живеят Сините, Няма светлина, Тъмно еееее, Станете вие за да седнем ние"... по-добре един човек да запали една свещичка и да пръсне светлина на метър от себе си. Той ще е много по-полезен от викащите 1000!

Трябва да се работи. Това е, Няма вече нищо за крадене в тази опоскана държава. Всичко бе окрадено и разпарчетосано през последните 20 години. Няма натрупано богатство. Правителството трябва да събере от имащите за да даде на нямащите! Всяко правителство, което и да е то!

Това, което особено ме дразни е неприкрития непукизъм у тъй наречените протестиращи и разбирането им, че демокрацията е хубава само ако те са спечелили изборите. Ако не беше Пеевски щяха да си намерят друг повод за протести. Поводи има и ще има бол...По цял свят, не само у нас.
                                Съгласен съм с теб, но до някъде. Съгласен съм, ако наистина става въпрос за сини и пембени. Колкото и да съм десен, ще им тегля една майна, ако са ги навели партийно.
                                Имат пълната ми подкрепа, ако се борят за цялостна промяна. Червени, сини и пембени, наистина прекалиха през последните месеци. Показаха, че нямат никаква връзка с действителността.

Коментар

Working...
                                X