IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да им се спрат стипендиите и заплатите на стачкуващите

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И богословите подстрекават: Часът удари! Да излезем от затворените бетонни пространства

http://www.blitz.bg/news/article/230416

Айдеее, щом и Бог с нами, работата на комунистите е спукана

Коментар

• Гледайте го на живо, как феодалното старче се потИ и фърга пепел и жупел

http://www.ustream.tv/channel/offnews-live

Коментар

• На мен ми е интересно с какъв успех са окупиращите и особено двамата брадати

Коментар

• На четете тука за кво става въпрос

Декларация на Реаниматорски блог

(Грозни субчовеци да не четат!)

Ние сме красивите, качествените, умните, успелите. Ние окупираме университетите, защото вас ви мързи. Вие сте позор за нацията, несъвместими сте с европейските ни ценности и заръките на трансевроатлантическите партньори.

Вие сте против окупацията, защото сте тъпи ретроградни комунисти и мястото ви е в лагери. Ние искаме властта да бъде в ръцете на правилните. Ние искаме морал, който можем да получим само с избори, на които да възпроизведем същите резултати. Ние искаме всичко да ни е all right (всичко вдясно).

Настояваме за реанимация на говоренето от 90-те! По този начин ще спестим средствата на НПО-та и пиари за нова приказка и ще разкажем старата. Ние не искаме държавата да пречи на бизнеса ни. Настояваме за продължаване на политиката на прехода до пълна победа на демокрацията.

Политиката на всички правителства досега беше провал (с изключение на това на Костов). Искаме правова държава с независими институции и нова приватизация, която да обхване и тях. Искаме частен съд, парламент и министерски съвет - трябва да има пазарна конкуренция на всички нива.

Свобода, пазар и европейски ценности! Смърт на СССР, Северна Корея и БНР!

Коментар

• темата да се затвори

Самата тема си е абсолютен нонсенс ( сори Адаш,ама си е факт). Стипендията се дава за успех или по социални причини. КАК може да се отнема поради факта че си отстояваш мнението???? Комунизма (слава богу) си отиде, но мисленето остава. Има правила за отпускане на стипендии и правила за отнемането им.
            Заплатата се дава за положен труд, оценен по определени критерии. КАК може да се отнема ако участваш в стачка????? Чрез стачката ти защитаваш правата си нарушени от работодателя ИЛИ от правителството. И искаш тези права да се възстановят. ВСИЧКИ искаме прозрачно и некорумпирано управление. Ама сегашното е отвратително.
            И за накрая: след като БСП и ДПС са убедени че хората са зад тях,защо не предизвикат нови избори? ГЕРБ ги предизвикаха и спечелиха изборите, но поради факта че националистите (уж) се обединиха с турците (уж), останаха в опозиция.
            Аз съм за Светлозар Витков и чакам момента когато най-после ще влезе някой, който не става депутат за да стане милионер. Апропо, президента май е единствения който е бил милионер ПРЕДИ да стане политик

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Не съм съгласен с тези обидни думи. Пеевски е човек като всички нас. Някой е пълен, друг слаб, трети и четвърти с някакви други кусури. Това не трябва да е повод за обидни подмятания. Пеевски е може би единствения собственик на медия, който успя да устои на натиска на Боко и Цвъко по време на тяхното управление. Запознат е много добре с техните методи. Може би това изкуши тези които го назначиха в ДАНС като най-пряк път за саморазправа срещу Боко и Цвъко...А и много добре знаем, на какъв натиск бяха подложени други други личности с амбиции в печатните и електронни медии по време на предното правителство!

Пеевски на мен лично нищо не ми е направил. Доколко зная не е бил осъждан. Няма съдебно дело срещу него. Не разбирам, защо е всичката тази злоба срещу един обикновен човек. Тя е повече от обикновената злоба на нямащите спрямо един млад човек с много пари. За мен тази истерия е нов феномен в нашето общество.
              Адаш,прекаляваш със защитата на нагли новобогаташи. пеевски беше успял още на 19г, когато като студент 3-и курс в ЮЗУ, стана член на борда на Варненското пристанище и веднага поиска служебен джип. Само няколко въпроса:
              - как студент става член на УС на държавна фирма?
              - как учи в Благоевград и работи във Варна, на 6 часа път?
              - с какво помага във борда: знания, опит, наглост?
              Да продължавам ли с 'успехите' му, с уволнения и съдебни дела, с назначения.... То ако му гледаш биографията, сина на Рокфелер няма такива успехи.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                докато не по4нат да увесват 4ервената
                сган по дърветата, няма управия
                за бегетовицата, 4илийският вариант
                е най-добър
                Така е, така е Още Буров го е казал на времето, че на демокрация могат да си играят само богатите държави.

Коментар

• Първоначално изпратено от pernik Разгледай мнение
                  kefal, грешиш, в СУ се обучават 22000 студентина. Така пише на страницата им.
                  Реално, окупаторите нямат никакъв значим дял от тези 22000 студенти, и 100 човека да са, това прави под 0.5% подкрепа за протеста. За каква подкрепа и какъв окупаторски съвет става дума изобщо?
                  През 90-те години беше различно, тогава студентите протестираха масово и заедно. Под масово разбирайте около 2/3 от студентите, т.е. 60-70%, а не 0. и нещо си процента.
                  Насила хубост не става. Не че останалите студенти живеят добре и са доволни, хич дори. Обаче, още повече искат да не се връща ГЕРБ и да ръфат още един мандат постни пици, докато някой друг там отзад ръфа месцето.
                  Аз вече за друго започвам да се съмнявам. Прекалено плоско започна да изглежда всичко. По-скоро смятам, че сегашните управляващи не искат да сърбат попарата на Бойко и Цвък Цвък, защото то реално и попара не остана след тях. Каквото имаше те си го прибраха и изхарчиха: и резерва, и предприятията си взеха, като Кремиковци, и т.н. Ясно е, че положението е яко оцвъкано. Обаче как да кажеш директно че не искаш властта? Те затова мисля че се скалъпват протести от по 50 човека, за оправдание един вид.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Мислих те за млад. А излиза, че си взел-дал като мен
                    Абе имам ученик 10кл в смг... За мен, акъл и мензис, ако не ти дойдат навреме, да не ги чекаш... та затова

Коментар

• е, форка, тук вече се оля - ще ме прошаваш. като човек занимваш се доста отблизо и с медии и медийно право, мога да ти кажа, че Пеевски не е харесван само поради една причина - той беше най-големият лизач на Гей, после, когато Дмитриевич загуби властта, само за 24 часа стана най-придоврния слуга на Тиквата, докато изведнъж не обърна пак на 180 градуса палачинката и сега отново е най-големия му противник. Плюс, че никой не знае откъде са му парите (малко като онова 26-годишното момчурляче, дето "закупи" Кремиковци). Плюс, че имаме уникално преяждане с медии, което странно заюо комисиите в Бг благосклонно подминават. Плюс, че е етнически българин избран от етнически небългарска (като изборатели) партия (принципна ненавист в нашето общество). Плюс, че има разни и различни връзки с фоказани мафиоти. Плюс, че няма необходимната квалификация за шеВ на данс (е, освен на хартия, но на хартия всички в Бг са чисти като момина сълзица) - дипломата му за юрист е от "реномирания" ЮЗУ (където е лафа, че влака има престой от 15 минути в Благоевград, за да могат студентите да си вземат дипломата от ЮЗУ-то). И само за финал идва външния му вид, който е просто черешката на тортата.

Пеевски беше уникален гаф, но никой от управляващите няма смелостта да си го признае, а трябваше, но нямаше как - просто едни вестници и медии няма да са вече близки към властта, освен ако не са готови да жертват бушона Пеевски, а явно все още му е рано да го жертват....

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Не съм съгласен с тези обидни думи. Пеевски е човек като всички нас. Някой е пълен, друг слаб, трети и четвърти с някакви други кусури. Това не трябва да е повод за обидни подмятания. Пеевски е може би единствения собственик на медия, който успя да устои на натиска на Боко и Цвъко по време на тяхното управление. Запознат е много добре с техните методи. Може би това изкуши тези които го назначиха в ДАНС като най-пряк път за саморазправа срещу Боко и Цвъко...А и много добре знаем, на какъв натиск бяха подложени други други личности с амбиции в печатните и електронни медии по време на предното правителство!

Пеевски на мен лично нищо не ми е направил. Доколко зная не е бил осъждан. Няма съдебно дело срещу него. Не разбирам, защо е всичката тази злоба срещу един обикновен човек. Тя е повече от обикновената злоба на нямащите спрямо един млад човек с много пари. За мен тази истерия е нов феномен в нашето общество.
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• докато не по4нат да увесват 4ервената
                        сган по дърветата, няма управия
                        за бегетовицата, 4илийският вариант
                        е най-добър

Коментар

• kefal, грешиш, в СУ се обучават 22000 студентина. Така пише на страницата им.
                          Реално, окупаторите нямат никакъв значим дял от тези 22000 студенти, и 100 човека да са, това прави под 0.5% подкрепа за протеста. За каква подкрепа и какъв окупаторски съвет става дума изобщо?
                          През 90-те години беше различно, тогава студентите протестираха масово и заедно. Под масово разбирайте около 2/3 от студентите, т.е. 60-70%, а не 0. и нещо си процента.
                          Насила хубост не става. Не че останалите студенти живеят добре и са доволни, хич дори. Обаче, още повече искат да не се връща ГЕРБ и да ръфат още един мандат постни пици, докато някой друг там отзад ръфа месцето.

Коментар

• Първоначално изпратено от VP Разгледай мнение
                            Да бе, петнистият е искал да стане актьор като малък и сега копнее за сцена и изява

Вярваш ли на тия глупости дето пишеш?

Ето как аз си представям нещата (може и да не съм прав, но най-вероятно съм...):
                            1. Някъде се появяват протестиращи.
                            2. ПР-ката на БСП звъни на депутат от БСП, който звъни на този боклук.
                            3. Боклукът се спазарява за 200 кинта, минава, обира другите говеда и отива да контра протестира, за да отблъсне нормалните хора.
                            4. Нормалните хора му гледат бичия поглед и си казват "абе за какво да се бутам и аз там... този дивак сигурно ще направи проблем и аз ще го отнеса".
                            5. Броят на протестиращите спада...
                            позволи ми съвсем малко да не се съглася, защото нещата са малко извадени от контекста. Аз ги виждам нещата така:
                            1. Протестът явно затихва, ходят по 100-на човека, които са явно търпяни от останалите 1,5 млн в София, само защото вече не пречат толкова. Нужна е искра, за да стартира пак пожар. Къде да я търсим - нямаме достатъчно хора, за да блокираме парламента или важно кръстовище, затова най-лесно е със студентите - те са хем идеалисти, хем ги мързи да учат и лесно ще приемат блокадата, хем са и най-гладни и най-малко кинта ще трябва ,з а да се задействат.
                            2. Задействаме 20-30 парчета студенти - такива дал Господ - синове и дъщери на наши хора+някой и друг свободен електрон
                            3. Блокираме СУ - на никой не му дреме
                            4. Комуноидите, като пълни идиоти, не осъзнават смешността на "окупацията" и решават да правят контраокупация, тип Юлий Цезар срешу Версенженторикс в Галия.
                            5. Пр-ката, звънка на петното, той събира шпиц командата, раздава по някой леФ и се тръгва на щурм - нямат нито достатъчно хора, нито време, нито средства - средства сигурно има, ама са откраднати по веригата и не стигат до масовиците, т.е. няма маса
                            6. Става един тотален смях, пишат се разни смешни декалрацийки и т.н.
                            7. Нищо не се променя
                            8. Окупацията свършва от само себе си до 10-на дни (вероятно и по-кратко)
                            9. Финален резултат - едни пари сменят собствениците си и от двете политически крила. Всички са доволни и се обявят за победители и постигнали целите си.
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Факт е, че свинята пеевски се преекспонира до степен на сатанизиране

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Мастъре, до тук имаше много добри попадения, но не и с това изказване - то е типично за тиквата: къде бяхте, когато крадоха държавата (макар че принципно си прав, не звучи особено хубаво). Факт е, че свинята пеевски се преекспонира до степен на сатанизиране, в която е на ръба да ми стане симпатичен (пази Боже). И да, протестите трябваше да спрат с оставката на въпросото прасе, кято беше безумна грешка на управляващите и за нея нямат оправдания и съответно си носят кръста. Сега грешката е на протестиращите и те реално нямат полезен ход - ако спрат протестите, ще значи, че са се предали и всичко е било нахалост, ако ги продължат - вече са супер смешни. Просто нямат полезен ход и тъпото е, че май не го осъзнават.
                                Колкото до студентите - те са само маша, за да се създаде искра, която уж да подпали пак пожара. Само дето студентите не са това, което са били миналия век, когато са освиркали Фердинанд, не са дори и тези от зората на промените, а просто млади хора, които не са наясно със себе си и не търсят отговорите вътре, в съзнанието си, а търсят публичност навън, чрез фейсбук и туитър, защото така е много по-лесно, а и единственият начин да се почувстват значи в посредствената си невзрачност.
                                Въпросът е кои са студентите, които се опитаха да направят една уж масова окупация?
                                Ясно е, че има причини, и едва ли някой си мисли че тези причини са идеологически. Една част явно са си имали политически причини, друга част са рискували, един вид юруш да сме с първите, ако спечелим печеля и аз. Обаче, това което не са преценили е, че 50 човека ядро е много малко за СУ, където ако не се лъжа се обучават 18 000 студенти.
                                По-лошото е, че ако са искали наистина протест за промяна, защо не го направиха миналата есен? Това ги компрометира и за всички е ясна връзката с ГЕРБ.
                                Затова, ако искат наистина резултат, просто трябва да спрат протеста и да го подновят следващата есен,. Тогава поне няма да е очевидно в такава степен намесата на ГЕРБ, а ГЕРБ определено загуби подкрепата на народа.

Коментар

Working...
                                X