Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение до полицията относно "протестиращите"
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЧудя се какво е това мислене дето демонстрираш.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПредполагам си в същото добро настроение, когато гледаш пропагандни филмчета по казионните телевизии за ЦРУ, МИ5, специални агенти, възможни и невъзможни мисии и тем подобни? Или не?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениестига с тея разузнавачи че ме напушва на смях.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеПредлагам всички протестиращи да бъдат арестувани и изпратени в Белене или обесени... Как така ще си позволяват да оспорват комунистическата власт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеАха,неграмотници!!!
Един такъв като вас искаше да става кмет!!!
Смех,смех,смех!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕ как да не бяха извадени бе, Бате Пешо? Ти май забрави, че първата работа на клептодемократите бе да дадат списък на българските разузнавачи в турското посолство... То бива бива малоумие ама чак пък толкова... Коя държава си вади на показ служителите на службите? Никоя! Само онази държава, която вече не е държава...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеПредлагам всички протестиращи да бъдат арестувани и изпратени в Белене или обесени...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЛошото е че по времето на сегашната клептодемокрация тези хора не бяха извадени всичките наяве а само част от тях.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеБате Пешо, ние май ще дойдем набори, ама айде титлата си е титла. По времето за което говориш аз влязох в казармата. Януари 1990г. Бай Тодар вече беше срутен, и румънската революция току що се беше случила, та партийните койоти въпреки, че си оставаха силно привързани към партията дори в армията малко бяха предпазливи когато се намъкнах да служа с дълга кичара , вместо прилежно да си обръсна главата предварително. Един майор - по-късно се оказа мой ротен командир веднага ме прие в неговите редици с цел превъзпитание заедно с един много инатлив шоп от Елин Пелин , който влезе в казармата със значка на "Екогласност". На третия ден бях написал на кафявите ми кожени пантофи със черен маркер гордото "МETAL CHURCH" и един кръст. Той ме вика в кабинета си за разяснение.
Топла и мека беше зимата на 90-та в Пловдив. Достатъчно и суха за да си мятат "старите" в едно с новобранците кепетата в земята и да куфеят на Металика. Беше вълшебно. За останалите любители на музиката "Ламбада" и "Дай си сърцето" все още бяха суперактуални.
Един такъв като вас искаше да става кмет!!!
Смех,смех,смех!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеФорка пак се обърка.Лошото е че по времето на сегашната клептодемокрация тези хора не бяха извадени всичките наяве а само част от тях.Благодарение именно и на тях имаме съвременната клептодемокрация.За разлика от теб аз и мои роднини сме пряко потърпевши от доносите на такива хора.Колкото и смешно да звучи три седмици преди да падне тато една тъпа монтафонка от моята група ме донесе на даскалицата по научен комунизъм че съм бил казал в това училище сме дошли да ставаме инженери а не партийни смотаняци.Който иска да става такъв да ходи в СУ.И като се развихри бабето като започна да ме плаши че няма да си взема изпита после държавния изпит по марксизъм ленинизъм и съм загубил четири години щото нямало да видя диплома.Е който се е заял с мен добро не е видял.Тая същата като избухна демокрацията я наврях в кучи задник ако не беше един колега дори шях да я ошамаросам.....Ей такива ги вършеха партийците комсомолците и агентите.То не е дошло да учи ами да слухти кой какво говори
Топла и мека беше зимата на 90-та в Пловдив. Достатъчно и суха за да си мятат "старите" в едно с новобранците кепетата в земята и да куфеят на Металика. Беше вълшебно. За останалите любители на музиката "Ламбада" и "Дай си сърцето" все още бяха суперактуални.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТи си жертва на съвременната пропаганда, Бате Пешо. Дет се вика, язък ти за годините...
По времето на сегашната клептодемокрация мнозинството от тези добросъвестни, честни и почтени служители на ДС бяха незаслужено принесени в жертва, оплюти и дамгосани за да се прокара късогледия дневен ред на клептодемократите. И това не мина без последствие, за съжаление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениехаха... Малката подробност е, че ми задавате въпрос, защо някои са го правили преди 70 години и удобно забравяте, че ВАШИЯТ спонсор го прави в момента... В 2013 г. И не смята да се отказва в скоро време!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеТипичен аргумент на комунист-русофил "А вие защо биета негрите"...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар