Aлелееееееееееее я у кеча имах мистрия чук маламашка няколко кофи отвес лопата кирка и една РК-М4.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вероятна ли е 3-та световна война при американско нападение над Сирия?
Collapse
X
-
Американски генерал на посещение в Руска база за управление на ядрени бойни глави.
Руският генерал го развежда из базата и му показва нивата на сигурност и оборудването. влизат в контролната зала.
Руският генерал започва:
- Това е контролната зала, това са мониторите за следене на траекторията. Това са уредите за измерване на целта с точност до 500метра. Това тук е !!....... - изведнъж руският генерал почервенява и започва да крещи:
- КОЙ ИДИОТ Е ХВЪРЛИЛ ТОВА ЯКЕ ВЪРХУ ПУЛТА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ЯДРЕНИТЕ БОЙНИ ГЛАВИ???
Тишина, никой не си признава, всички се снишат виновно...
- Питам кой идиот е хвърли това яке върху пулта за управление на ядрените бойни глави? - още по-ядосано крещи генерала и почервенява от злоба и яд
Американският му колега се подсмихва ехидно и прошепва на преводача:
- Това в Америка никога нямаше да се случи
Дочул злобният коментар на колегата си руският генерал препотен и почти обезумял от ярост и безсилие креснал:
- К'ВА АМЕРИКА БЕ?! НЯМА Я ВЕЧЕ ТВОЯТА АМЕРИКА!!!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнениеНе е задължително да разбирам от шасита. Може и да съм сбъркал.
Въпроса е, че за да добър разузнавач, който целеуказва трябваше да разпознава чужда от своя машина. Затова се изучаваха въоръженията на чуждите и нашите.
Всъщност, този продължителен спор се развихри, защото подценяват съфорумниците мощта на запада, и аз написах, че те имат 203,2 мм самоходна, а ние само 122. Дори и да са гърмели тези 152 САУ са били само 15, но въпроса беше в калибъра.
Толкоз! Ко още не ти е ясно не знам.
п. с. и с тия елементарни сравнения на кой му е по-голем калибъра, май верно си на 14 г. войната е конфликт между две системи, а не мерена на оръдия...Last edited by Flanker; 03.09.2013, 17:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМомко/Девойко, ШОУ ли ще гледате ????
.................................................. ..........................
Боже, що за народ се навъди ???
Що за ИДИОТИ ???
Казах ШОУ, защото последните опити на американците си бяха точно това, ШОУ.
И все се надявам този път или ШОУ-то да е по-голямо, или направо да минаваме към третата световна война и да спираме с шоутата. Защото една песен като я повториш няколко пъти се изтърква, време е за нещо ново, иначе никой няма да те взема на сериозно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от potten Разгледай мнениеИ после Обама ще чака ли одобрение или ще напада?
Гледам много различни коментари навсякъде, дори има подозрения, че Обама нарочно иска одобрение, за да може да нападне изненадващо Сирия. Сценарият си струва, но честно казано звучи плитко.
Едно такова забавяне по-скоро има друга цел, да може да се въвлече Иран в защита на Сирия, за да може да се оправдае следващото нападение, това над Иран. То там е петрола, в Сирия няма много.
Ще видим, този път мисля че имаме да гледаме добро шоу, много по-добро и голямо от предните. Поне така си мисля, ама знам ли. Американците винаги могат да си подвият опашката и да си заминат.
.................................................. ..........................
Боже, що за народ се навъди ???
Що за ИДИОТИ ???
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
И после Обама ще чака ли одобрение или ще напада?
Гледам много различни коментари навсякъде, дори има подозрения, че Обама нарочно иска одобрение, за да може да нападне изненадващо Сирия. Сценарият си струва, но честно казано звучи плитко.
Едно такова забавяне по-скоро има друга цел, да може да се въвлече Иран в защита на Сирия, за да може да се оправдае следващото нападение, това над Иран. То там е петрола, в Сирия няма много.
Ще видим, този път мисля че имаме да гледаме добро шоу, много по-добро и голямо от предните. Поне така си мисля, ама знам ли. Американците винаги могат да си подвият опашката и да си заминат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЩом са намесени евреи, не може да не става въпрос за пари ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi7 Разгледай мнениеИзраел си призна......
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi7 Разгледай мнениеИзраел си призна......He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Руската ПВО първа обяви, че е засекла мистериозно изстрелване на две балистични ракети в източната част на Средиземно море, съобщава Министерството на отбраната в Москва.
Президентът Владимир Путин е информиран за инцидента. Инцидентът е станал в 9.16 часа българско време.
Не случайно изпратиха разузнавателен кораб в средиземно море.
Все пак мисля, че САЩ и Франция и другите ще ударят сериозно.
Четох, че Сирия има 1000 тона БОВ. Ако ПВО на израел сваля ракети, как ли ще реагира на реактивна артилерия и снаряди. Дали тези количества са разпръснати по границите с Израел, СА и Турция.
Как точно с удари САЩ ще предотвратят изстрелването им.
Мисля, че на територията на Сирия действат групи тюлени, САС и т.н.
Сигурно играта на тихия фронт е доста ожесточена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеКакто вече споменах по-долу, май цялата работа ще се окаже вътрешнярска игра. Само не е ясно дали руснаците, евреите или американците са топнали пръст в медеца .... А може и трите страни .... Абе, някой е направил добри пари за няма и час.
Как един слух изплаши пазарите
Коментар
-
Първоначално изпратено от potten Разгледай мнениеАко наистина е имало проверка на ПВО-то на Израел, защо тогава не е съобщено предварително, за да не стане съкатлък?
По тази логика, сега е ред на Русия и Сирия за един тест на ПВО, ама без предупреждение.
Направо да вземем ние да пуснем една ракета към Сирия за проба на ПВО-то им, а?
Как един слух изплаши пазаритеHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от potten Разгледай мнениеАко наистина е имало проверка на ПВО-то на Израел, защо тогава не е съобщено предварително, за да не стане съкатлък?
По тази логика, сега е ред на Русия и Сирия за един тест на ПВО, ама без предупреждение.
Направо да вземем ние да пуснем една ракета към Сирия за проба на ПВО-то им, а?
В този сайт - по-долу пишеше, че ПВО на Сирия не е засякло (дали) ракетите.
Мисля, че вече започна сапунисването. Кой обаче ще излезне теляка?
Има предположение, че ще има доста ракети и В2, а след това аскера от север
Не съм сигурен дали и СА няма да влезне (въпреки Арабската лига)
Коментар
Коментар