IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вероятна ли е 3-та световна война при американско нападение над Сирия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнение
    Ето с такива специалисти, непобедими и неустрашими, нашата армия е непобедима.
    Сериозно, има ли новини по това какво прави армията ни докато другите се подготвят?
    Нали трябва някой да защитава страната ни, всички вече се подготвят от дни, тук при нас какво става?

аре замълчи, става ли?

Коментар

• Ето с такива специалисти, непобедими и неустрашими, нашата армия е непобедима.
      Сериозно, има ли новини по това какво прави армията ни докато другите се подготвят?
      Нали трябва някой да защитава страната ни, всички вече се подготвят от дни, тук при нас какво става?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Аз не се бутам между шамарите. Прост редник За протокола, бях известно време ефрейтор, ама ме разжалваха

Коментар

• Аз не се бутам между шамарите. Прост редник За протокола, бях известно време ефрейтор, ама ме разжалваха

Коментар

• Лелейййй ...
            тука, подобно, като в непубедимите 9 бе !!!
            само сърдити кумандоси и заслужиле оръдейни спецялисти ...
            ...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
              Бил съм в дивизиона на Казака школниче, 1994 г.
              Ти кога си бил?
              В редовно поделение - ПНЩР на дивизиона в Стара Загора.
              Сваляй картите школноче
              Новобранец! Батко ти завърши ШЗО (съкратения курс за висшисти) през март 1984, као след това имам 20 месеца служба (да, с три месеца задръжка!) в ямболския артилерийски полк, като командир на разузнавателен взвод, после СОБ, и накрая ПНЩР на дивизион. Произведен в първо офицерско звание предсрочно след особено успешно и много тежко зимно учение с бойни стрелби марш до турската граница през януари 1985. Така че КИРТАК, ще мълчиш и козируваш на стария!
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                Путьо, аз съм един от малкото старшини-школници, станали офицери месеци преди края на службата си заради отлични резултати в бойни учения, а не заради зубрене в школата. Фатмак никога не съм бил. Кадрови офицер също не съм бил. В резерва стигнах до командир на батарея и съм командвал такава. А, че ти си Путьо, няма никакво съмнение.
                Бил съм в дивизиона на Казака школниче, 1994 г.
                Ти кога си бил?
                В редовно поделение - ПНЩР на дивизиона в Стара Загора.
                Сваляй картите школноче

Коментар

Охо, умаме си фатмак насреща. Сободна държава, свободен форум. И без обиди, вие крадяхте най-много. Путьо ще викаш на тоя дето те гледа в огледалото.
                  Путьо, аз съм един от малкото старшини-школници, станали офицери месеци преди края на службата си заради отлични резултати в бойни учения, а не заради зубрене в школата. Фатмак никога не съм бил. Кадрови офицер също не съм бил. В резерва стигнах до командир на батарея и съм командвал такава. А, че ти си Путьо, няма никакво съмнение.
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Фатмаче, дали на 14 е бил в казармата 1994?
                    След завършен университет.
                    спри се, достатъчно се изложи вече...

Коментар

Охо, умаме си фатмак насреща. Сободна държава, свободен форум. И без обиди, вие крадяхте най-много. Путьо ще викаш на тоя дето те гледа в огледалото.
                      Фатмаче, дали на 14 е бил в казармата 1994?
                      След завършен университет.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                        Момче, не се бъркай като не разбираш. И един съвет от мен - не ползвай Уикипедия като достоверен източник на информация, олекваш ... Най-малкото включването в списъка на добрата стара М-30, образец 1938 г., е смешно. Сигурно я има по складовете, но със сигурност не е на въоръжение. А тя ми е голямата любов - желязна машина, такива вече не ги правят. Командвал съм батарея такива.

Конкретно за Дана и Акация - Дана никога не е имало в България, а Акация имаше един дивизион в ямболския артилерийски полк. Аз бях на буксирните М-30 във 2-ри дивизион, щото съм голям и не влизам в САУ-то, но 3-ти дивизион беше от "Акации". Бяха забележителността на поделението, всички се изредихме да ги разглеждаме, докосваме и да се возим на тях. Бяха първите в България, оборудвани в компютъризирана система за топографско самопривързване и за управление на стрелбата. После не знам какво стана с тях - питай Гигов, май при него завършиха жизнения си път.

П.С. Ей Путьо, престани с евтините номера с цитирането, на колко си години - 14 имаш ли?

Коментар

Ко да ме интересува, кат никъде не си бил, а оръдие си виждал само в уикито!
                          АИР - артилерийско инструментално разузнаване. Дали съм виждал? Отговори си.

Специалисте, знаеш ли коя част на реактивния снаряд палеше житата на хората?[/QUOTE]

епа деа знам, язе не съм специалист кат теб...2С1 на танково шаси, нъл тъй?

Коментар

Ко да ме интересува, кат никъде не си бил, а оръдие си виждал само в уикито!
                            АИР - артилерийско инструментално разузнаване. Дали съм виждал? Отговори си.[/QUOTE]

Да, да, пак на танково шаси, налЕ? смешна история си ти...

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                              Къде са ти снимките с българското знаме??? Тогава се смей, и ще ти се извиня персонално. Къде съм служил - едва ли те интересува. АИР..

Ко да ме интересува, кат никъде не си бил, а оръдие си виждал само в уикито! [/QUOTE]

АИР - артилерийско инструментално разузнаване. Дали съм виждал? Отговори си.

Специалисте, знаеш ли коя част на реактивния снаряд палеше житата на хората?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Американците казват, че не са те
                                аборигените ще са
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Working...
                                X