Първоначално изпратено от Snipe
Разгледай мнение
Първо, не те осмивам, а споделям гледна точка. Наистина, не бих скочил сред натопорчени конкуренти. Най-малкото, което може да се случи, в такъв момент, е да заседнеш между етажите.Питаш - обяснявам: ТЕ са големите, ТЕ владеят пазара, ТЕ разполагат с повечето стандартни лостове за въздействие и натрупани ресурси. Става нещо като Давид и Голиат но, Давидът-един, Голиати-поне двама, да не са повече. Искаш-бориш се с тях. Аз, като по..."неразумен", просто, избягвам такива ситуации.
Та, повтарям, не осмивам, а споделям гледна точка. И се придържам към нея, бъди сигурен.
Ако си спечелил повече пари от мен, искрено се радвам за теб.
Второ, бизнескредит се взема от функциониращ бизнес, докато аз бях само един мераклия и-нищо зад гърба си. Проектът си движа отдавна но, до преди година и 5 месеца, бях наемен работник, по коледа 2011-та бях съкратен и- на борсата. Съответно, твърдо бях решен да сменя квадранта - и нещата вече се задвижиха, поне по паралелната линия - но, сам разбираш, при това положение, още и бизнескредит на безработен...
Пояснявам, да не вземе още някой да ми прави "мъдри" заключения, без да знае обстоятелствата.
Та, така, Snipe. Никой не те заставя да правиш каквото и да е, свободен човек си...
...освен, възможно, от собствените си предразсъдъци. Ала от такива, вярвай, никой не е застрахован и измъкването иска определено духовно напрежение.
Коментар