IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Може ли Русия да даде добрия пример за развитие на едно общество на останалите народи

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Добре де разбрахме че в Русия живея човекоядци канибали изроди алкохолици проститутки разбойници и варвари.И че в САЩ са ангели девици умни красиви и богати.Време е да се запрете

    Коментар


    • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Колета я дай и малко статистика за масовите убииства в училища и други публични институции
      При щурма на руските спецназ в училището в Баслан бяха убити над 300 деца.
      Няма друг случай с толкова жертви.
      Don't work hard, work smart!

      Коментар


      • По предварителни данни вчера, само за 1 ден по пътищата на Русия са загинали при катастрофи(транспортни нещастни случаи) 97 души и 876 души са били ранени. По предварителни данни за първите 6 месеца на 2013г. в Русия при пътно-транспортни произшествия са загинали 10 364 души. През 2012г. в Русия са загинали 29265 души при катастрофи от различни видове транспорт. От тях 20140 души са загинали при пътно-транспортни произшествия. Разликата идва от това, че има много загинали и при другите видове транспорт. Например в Русия през 2011г. 2333 души са загинали при стълкновение с влак или друг вид железопътно превозно средство. В България през 2012г. при пътно-транспортни произшествия са загинали 601 души.
        Смятано на човек от населението, през 2012г. в Русия са загинали при пътно-транпортни произшествия с 27 % повече хора в сравнение със САЩ, с около 71 % повече хора в сравнение с България и около 2,8 пъти повече хора в сравнение с Германия. Основните причини за това, че в Русия, смятано на човек от населението, загиват повече хора по пътищата в сравнение с посочените други държави е това, че в Русия има малко пътища на квадратен километър територия и много от пътищата са в лошо състояние, а също и заради това, че в Русия често се употребява много алкохол дори от водачите или пешеходците. Тоест и в този случай Русия не може да бъде пример за останалите посочени държави.
        Всички данни за Русия са от тяхна държавна статистика.
        Ако отворите това http://www.geohive.com/cntry/ и кликнете върху името на избрана от вас държава и след това кликнете върху оцветения в оранжево линк под general information то ще ви се отвори страница на националната статистика на съответната държава или владение с особен статут. Там може да видите различни статистически данни за всяка избрана от вас държава или владение.

        Коментар


        • Тцъ.
          ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА !

          Поради действие или бездействие; простотия, мързел или безпредметни надежди !

          Коментар


          • И китайците ни биха по заплати

            "България вече не е най-бедната държава само в Европа - заплатите у нас са по-ниски и от тези на прословутите евтини китайски работници, показа сравнение на вестник 24 часа.

            Минималната месечна работна заплата в Китай е 264 долара, а в Индонезия е 228 долара. Българската минимална работна заплата, въпреки че бе увеличена от началото на тази година до 310 лв. на месец, при вчерашния курс на долара е равна точно на 206 долара и 24 цента.

            За да се изравним с китайците, нашата минимална заплата трябва да стане 397 лв. Цел, която няма да бъде постигната дори с планираното увеличение на минималната работна заплата от следващата година.

            Всъщност минималната заплата в България е по-ниска и от тази в страни като Тайланд (240 долара), Малайзия (297 долара) и Филипините (329 долара). При това сравнението не отчита равнището на цените, което в България е значително по-високо.
            ..."


            ХАХАХАХ!!! Нека диванетата да скачат всеки ден по плщадите в СОФИЯ, да свалят едно правителство след друго и т.н.!!!
            Обсъждайте, колко са "зле" руснаците, китайците, латиносите и т.н. Просто българинът е толкова беден(за съжаление), че няма пари да иде никъде на екскурзия и да види как живеят "там зле")) в страните които обсъждат, А българинът единствено може да стане гастарбайтер в Гърция, Испания и т.н.

            Обобщение (Българска поговорка):

            ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА
            Мнението ми не е препоръка!!!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
              През 2011г. в Русия са починали 8247 души от СПИН, а в САЩ през 2011г. са починали от СПИН 7638 души. Тоест, смятано на човек от населението през 2011г. в Русия са починали от СПИН около 2,35 пъти повече хора в сравнение със САЩ.

              През 2012г. в Русия 10078 души са умрели от случайно отравяне с алкохол. Едва ли някой в Русия се гордее с тези статистики.
              Колета я дай и малко статистика за масовите убииства в училища и други публични институции ....... дето някои у прещраква вади пушката и изпозатрелва де що мърда.
              Ако изкараш че и там Руснаците на глава от населението са по - зле ..... направо си за фен на Статистиката у БГ-то....
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

              Коментар


              • Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Преди време получих запитване от руснаци, това вярно ли е :



                И на което не можах да дам изчерпателен отговор .....

                Елементарно - не са ти стигнали наличните да КУПИШ/не да подкупиш/когото трябва.Че и твоите познати там са се сблъскали със закона.
                Абе америка ряпа да лапа тука са неограничените възможности.
                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

                Коментар


                • Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                  .... какви са тия неграмотници ....
                  Преди време получих запитване от руснаци, това вярно ли е :

                  ...Болгарская Республика имеет очень интересный семейный кодекс, во время развода всегда дети достаются более обеспеченному родителю. Так же суд довольно редко оставляет детей инициатору развода.....
                  И на което не можах да дам изчерпателен отговор .....
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                    През 2012г. в Русия са починали 16291 живородени деца преди да навършат 1 година. За България тази бройка е 536 за 2012г, а за Финландия тази бройка е 141 за 2012г. За 2012г. показателят детска смъртност до 1г. (този показател се смята като броя на починалите живородени деца, ненавършили 1г. се разделя на броя живородени деца) в Русия е с около 10,8 % по-висок от този в България, с около 42 % по-висок от този в САЩ, около 2,3-2,4 пъти по-висок от този в Германия, около 3,625 пъти по-висок от този във Финландия и около 4 пъти по-висок от този във Швеция. Тоест простичко казано, във Швеция показателя за детската смъртност до 1г. е 4 пъти по-малък от този в Русия. Основна причина за по-високата детска смъртност в Русия в сравнение с останалите посочени държави е по-ниското ниво на здравеопазване.

                    Както казах в предишния си пост, броя на самоубийствата, смятано на човек от населението в Люксембург е по-малък от този показател в България. В Европейския съюз този показател е най-висок в Литва. Всички факти, които изнасям са официални статистически данни, като данните за Русия са от тяхната държавна статистика, а данните за България са от нашата национална статистика. Всичко което пиша е вярно и всеки може много лесно да провери че е вярно, като се разрови в официалните статистики на отделните държави. Винаги има хора, които много добре знаят че това което пиша е вярно, но понеже не харесват написаната истина, се чудят как да омаскарят или злепоставят този, който пише истината.
                    Аз цитат или линк в безкрайните ти оплювания не виждам. Пишеш някакви цифри които твърдиш че са верни. И честно, предпочитам руснаците като хора,но Америка като икономика и реализация. Признавам САЩ са най-доброто място за реализация, но далеч не са еталон за нормални отношения между хората. Това не го пише в статистиката и няма как да го знаеш.
                    Та затова ти отговорих, не си виновен че не знаеш,че нищо не знаеш

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                      Не се величая макар че съм дал живот на темата а с нея и на форума.
                      Плюс това съм професионалист в моя бизнес, все пак не съм учил за езиковед или комунистически трол като теб.
                      Ами предлагам да я затваряме тази тема.
                      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                        Аве Спарт, - какви са тия неграмотници с мания за величие, само 4 месеца ме нямаше?
                        Не се величая макар че съм дал живот на темата а с нея и на форума.
                        Плюс това съм професионалист в моя бизнес, все пак не съм учил за езиковед или комунистически трол като теб.
                        НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

                        Коментар


                        • През 2011г. в Русия са починали 8247 души от СПИН, а в САЩ през 2011г. са починали от СПИН 7638 души. Тоест, смятано на човек от населението през 2011г. в Русия са починали от СПИН около 2,35 пъти повече хора в сравнение със САЩ.

                          През 2012г. в Русия 10078 души са умрели от случайно отравяне с алкохол. Едва ли някой в Русия се гордее с тези статистики.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                            Преведи, не разбирам руски защо да се заключва?
                            Аве Спарт, - какви са тия неграмотници с мания за величие, само 4 месеца ме нямаше?
                            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

                            Коментар


                            • Преведи, не разбирам руски защо да се заключва?
                              НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

                              Коментар


                              • Предлагам темата да се заключи

                                Президент России Владимир Путин заявил, что США сами заблокировали экс-сотрудника ЦРУ Эдварда Сноудена на территории России, не давая возможность другим странам пропустить самолет с ним через их воздушное пространство.....
                                http://www.bbc.co.uk/russian/rolling..._snowden.shtml
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

                                Коментар

                                Working...
                                X