А ние НЕ искаме кире.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Падане на Правителството на Орешарски
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИскам да се върнат Буци и Цуци на власт.Като ще са комунисти да са те поне.Искам да станем първата мутренска държава на Мафията в ЕС
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеonufri,
не съм използвал лични квалификации....
Просто прочети постовете си и и дано забележиш противоречиета си при писането им... ...
В един от тях ти се възмущаваш от това, че малцинството се налага а в друг ти не виждаш ,че като малцинство искаш да се налагаш на мнозинството....
А колко са гласували ... Колкото трябва за да са редовни изборите....Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Правителството на Орешарски трябва да падне а проекта „Орешарски” и неговите автори да бъдат изметени от политическата сцена. Причината за това не е народниото недоволство а пълната несъстоятелност на проекта и неговата мъртвородена рожба – правителството. Това правителство не умира под напора на народния гняв, а бе умъртвено от безприципните компромиси заложени в проеката „Орешарски”. Народа излезе на улиците не за да „сваля” и „убива” а защото го лъхна мириса на гнила политическа плът носеща се от към правителството. Народа нежелае тази политическа мърша край себеси, защото нейните зловония са отровни.
Протеста е единствената легитимна възможност да противостоим!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнениеАбе палячо, бил съм в протестите, не от 97 а от 91, и чип нямаш даже в главата, какво остава за мисъл. Докато си бил на телевизора, аз съм бил на протест. Мрънкай, и чакай нещо да се случи. А като не ти се случи, плюй и разправяй че си бил на улицата 97а. Мизерник
Ако не си научил ,че и най чистия който е бил там ,като отиде на най високите властеви позиции или се пречупва или го изгонват...
какво стана какво стата с Андрей Слабаков и Нешка Робева , Дертлиев , Петър Берон ,Желю Желев , Тренчев и т.н....Ами втория ешалон всичките отидоха в БСП и ДПС , ами третия ешалон.... се разцепи....заради парите...
Митингувай за интересите на БорисоФ и Първанов... .... това е истината...
Само че дали и митингуванего ще остане че почнаха да го затапват и ограничават....
Онзи ден скандали на НС ,след това Бой на Врабча , вчера провокации на самия митинг и затворен Дондуков и огравичаване на протестите до 22 часа....След четвъртък ви чака може би само Борисовата градина и то не платното на Орлов мост...
Гледам и Сашо диков почна да бие отбой /вече почна да трие репликите че е платен/.....защото никой няма да му плаща да снима как викат пред централата на ГЕРб ,тези кадри ги няма вече.... а вече другите там ще ходят ....като се консулидират...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнениеНе се карайте бе хора, от едната страна на барикадата сте.
Просто много хора се отчаяха от безочието и наглостта на комунетата и се обезвериха, че нещо, някога може да се случи.
Кокалите е прав за това, че без кръв няма да има оправия с тези изверги. Такива режими, като комунета, нацисти и други техни братя, без физическо обезглавяване не умират, а се размножават подмолно, като рак.
Не може да се бориш с демократични мерки срещу терористи. Дори и САЩ го разбраха.
Съгласен съм и с Факушка, че ПЪРВА и ЗАДЪЛЖИТЕЛНА стъпка е тотална лустрация за всички висши и средни кадри на БКП/БСП/ДПС/ДС/КГБ.
Коментар
-
Не се карайте бе хора, от едната страна на барикадата сте.
Просто много хора се отчаяха от безочието и наглостта на комунетата и се обезвериха, че нещо, някога може да се случи.
Кокалите е прав за това, че без кръв няма да има оправия с тези изверги. Такива режими, като комунета, нацисти и други техни братя, без физическо обезглавяване не умират, а се размножават подмолно, като рак.
Не може да се бориш с демократични мерки срещу терористи. Дори и САЩ го разбраха.
Съгласен съм и с Факушка, че ПЪРВА и ЗАДЪЛЖИТЕЛНА стъпка е тотална лустрация за всички висши и средни кадри на БКП/БСП/ДПС/ДС/КГБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеДа си налягам парцалите ли ми казваш бе, клоун? Аз поне съм отстоявал някаква позиция, докато ти си мърморел на топло пред телевизора. И ще ПРОДЪЛЖАВАШ да го правиш. Такъв ти е чипа.
Коментар
-
Pyramid
Да няма смисъл да го свалят преди да има в политиката промяна , нова политическа сила, други хора които да докажат че имат качества и ИДЕИ. Какъв е смисъла от това да избираме между кухи кратуни, пак да умуваме кое е по малко кухото ли ?
Народа сега трябва да протестира и да иска ДАНС да се закрие въобще, УБО също да се закрие. На България и трябва правителство от кукли на конци, чиито конци да дърпат хората и да се дърпат в техен интерес.По добро управление от това чрез протести за момента няма.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДобре. Да допуснем, че го свалят.
И?
Пак избори? пак галимация да Бога? поредната серия измами и манипулации? Боко за толкова късопаметни ако ни има, ние какво, да го потвърждаваме?
Не, благодаря.
Иначе ги чака трудовата борса..... 30 К по груби сметки само в София е сменил борисоФ за една година .... през 2009 г...
И поне още 20 К който са хранилката от обществените поръчки .... и закриване над 1000 фирми....на наши хора....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМонти, кажи истината за бб
Задаваш труден въпрос! Е,не чакай отговор! И все пак, ако има ,ще ти се иска да не разговаряш!
Коментар
Коментар