Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Падане на Правителството на Орешарски
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от s3 Разгледай мнениеАко питаш мен вече се замислям че Местан всъщност хич не е лоша алтернатива. За разлика от Боко човекът е образован и интелигентен. Вярно, че е ДПС, но ако управляват добре вече май ще загърбя предразсъдъците и ограничеността. Все пак света се отваря, ще става космополитен свят, нужно ли е ние постоянно да се ограждаме и да пъдим раличните?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнениеПротестите са най-масови в София, защото Министерски съвет е в София, Народното събрание и централите на партиите също. Въпросът е в смяна на модела на управление, нещо, което тези избори не можаха да дадат. Не знам какво да се направи и как, знам само, че това не е демокрация.
Демокрацията е спазване на законите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SharПутьо, хората по протестите ги боли ..ура за герб.
А това, че в северозападнала БГ матряла е най-заспал, тъп и окумунен и съответно най-беден в целия ЕС го знаем всички. Еми да духат супата.
Шарко, Шарко, Шарко гледай си работата Шарко! А снощи тея дето бяха пред централата на Атака, какво беше това, А! Герперска омраза, нищо друго........
Протеста е на лумпени, безработни висшисти, неудачници, теглили по един потребителски кредит, който не обслужват.... 90% това са хора, дето не виждат последствията от действията си.......
Да това не ми пречи да чуя и интелигентното мнение, Но това е лъжичка мед в кацата с герперски катран!
Коментар
-
Първоначално изпратено от korker Разгледай мнениеВъпросът е кой и защо иска да падне правителството, и после какво ще правим?
Ясно е, че ГЕРБ си искат обратно властта, протестите са си главно техни + някой друг заблуден главно столичанин или бургазлия. Забележете че по-големите протести са само в София и в Бургас, т.е. местата където ГЕРБ държи управлението. За столицата е ясно, там са и голяма част от калинките които се страхуват за постовете си и е нормално да изскочат като подгонени хлебарки от дупките си за да защитят постовете си. Бургас е град който се ползваше с привилегии последните 4г., нормално е да искат да запазят предното статукво, т.е. да искат махане на сегашното положение.
Обаче, в другите градове протести почти няма, или и да има са само и чисто гербистки. Погледнете северна България, няма нито протести, нито чудеса, защото последните 4г. си беше последната дупка на кавала и никой не иска да помага за връщането на ГЕРБ. Във Варна имаше малко опит за протест, но от там нататък - Шумен, Русе, Търново, Плевен и т.н. няма протести, ако не броим по 50 човека от ГЕРБ които се опитват да създават протест.
Според мен не е коректно да се протестира още на втората седмица от кабинета. А идеята да махнем сегашния кабинет и да сложим един гербистки такъв си е ужасяваща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнениеКой ти е казал да "сложиш гербистки"?
И как изобщо "слагаш"? Или вие така сте свикнали 70 години да си ги/го "слагате"?
В БГ все още има млади и неопетнени, умни, образовани, кадърни и некорумпирани хора. Колкото и да не ви се иска товаи да ги карате да емигрират или да избират между БКП клановете.
Коментар
-
Кой ти е казал да "сложиш гербистки"?
И как изобщо "слагаш"? Или вие така сте свикнали 70 години да си ги/го "слагате"?
В БГ все още има млади и неопетнени, умни, образовани, кадърни и некорумпирани хора. Колкото и да не ви се иска товаи да ги карате да емигрират или да избират между БКП клановете.
Коментар
-
Въпросът е кой и защо иска да падне правителството, и после какво ще правим?
Ясно е, че ГЕРБ си искат обратно властта, протестите са си главно техни + някой друг заблуден главно столичанин или бургазлия. Забележете че по-големите протести са само в София и в Бургас, т.е. местата където ГЕРБ държи управлението. За столицата е ясно, там са и голяма част от калинките които се страхуват за постовете си и е нормално да изскочат като подгонени хлебарки от дупките си за да защитят постовете си. Бургас е град който се ползваше с привилегии последните 4г., нормално е да искат да запазят предното статукво, т.е. да искат махане на сегашното положение.
Обаче, в другите градове протести почти няма, или и да има са само и чисто гербистки. Погледнете северна България, няма нито протести, нито чудеса, защото последните 4г. си беше последната дупка на кавала и никой не иска да помага за връщането на ГЕРБ. Във Варна имаше малко опит за протест, но от там нататък - Шумен, Русе, Търново, Плевен и т.н. няма протести, ако не броим по 50 човека от ГЕРБ които се опитват да създават протест.
Според мен не е коректно да се протестира още на втората седмица от кабинета. А идеята да махнем сегашния кабинет и да сложим един гербистки такъв си е ужасяваща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеей опасен си, няма да споря
Успех на всички!
Анкетата е направена на сайт който се ползва от участници на БФб....
Даже и да са най върлите противници на кабинета ,те нямат изгода от бързи избори защото губят пари при тях...
В началото е имало някакво преимущество защото има няколко гербера с по 10 ника....или някой форекс играч ,който не му пука за акциите и техните котировки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениевидях го какъв е процента ....
Бяха над 30 % ,но и тогава мисля ,че се дава оценка за мнозинство , когато дадено твърдение е поне 50 %...
Да не говорим ,за това че анкетата тече до дадена дата.... а ти правиш неверни заключения предварително....в основа на твойте разбирания ,което е манипулация ....
Е това е дружеска закачка преди да тръгне борсата....
Успех на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеСутринта когато писах беше такъв процента, сега явно има повече вярващи в кабинета Защо да манипулирам?
Бяха над 30 % ,но и тогава мисля ,че се дава оценка за мнозинство , когато дадено твърдение е поне 50 %...
Да не говорим ,за това че анкетата тече до дадена дата.... а ти правиш неверни заключения предварително....в основа на твойте разбирания ,което е манипулация ....
Е това е дружеска закачка преди да тръгне борсата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТой Местан спечели изборите, българите въобще не искаха да гласуват..ако разберете истината много силно ще се разочаровате..Герб е една малка партия, Бсп същата работа..Никой не ги иска, може някои избори Местан да ги спечели без проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tonipetr@abv.bg Разгледай мнениеАз мисля че по-добре Бойко от колкото местан. Народа не иска да го управляват кукли на конци и турци!!!!!!!!!!!!!!!!!
А те били заради това да се върне БорисоФ....
Предпочитам зимата да няма икономически протести ... те са кървави по принцип и хората там се палят или палят другите.....
Това май го забравяш....
Коментар
Коментар