IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Марин Райков - служебен премиер

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Аз съм твърдо против пенсиите по принцип. Ако изобщо трябва да ги има, да бъдат максимално ниски, не искам да издържам избушени пенсионери.
    Да бе!!!А хилядите соц.военни,соц.полицаи,соц.партийни секретари,отдели,цк на БКП и други знайни и незнайни военни кво ша ядат, а!!!

Коментар

• Anyone

Може ! Не е вярно.
      Кризата е продолима дори и без едно единствено евро в заем за държавата.
      Last edited by supertrader; 12.03.2013, 21:16.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Fiscalist

Таванът на пенсиите трябва да падне до 350лв., аз съм против високите пенсии и най ниската да стане 250. Пък и няма значение , какво поддържам..просто това е бъдещето.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Не е вярно положението може да се промени към много по добро за дни, дори за часове. България не е Шумен, виж там към по добре промяна няма от 30 години.
          Колега,
          Теоретично съм съгласен, но на практика е просто невъзможно.
          Причините, които мога да спомена са толкова много, че
          изобщо не си заслужава да започвам...
          Казвам го със съжаление.

Поздрави и успехи!
          NO SIGNATURE FOUND

Коментар

Не е вярно положението може да се промени към много по добро за дни, дори за часове. България не е Шумен, виж там към по добре промяна няма от 30 години.
            Може, може.... И аз като бях малък вярвах че има вълшебни пръчици.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ha ha ha
              Custodite sortem vestram

Коментар

• gigow

D.Y.F-091066

Коментар

Дано се вдигнат пенсиите, но парите от къде ще се вземат за целта. Потреблението е екстремно ниско, предполагам и постъпленията в бюджета ще паднат. По принцип съм за нарастване на доходите и пенсиите са добър вариант да се инжектират в икономиката пари, за да реанимира.
                  Аз съм твърдо против пенсиите по принцип. Ако изобщо трябва да ги има, да бъдат максимално ниски, не искам да издържам избушени пенсионери.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Anyone

Дано се вдигнат пенсиите, но парите от къде ще се вземат за целта. Потреблението е екстремно ниско, предполагам и постъпленията в бюджета ще паднат. По принцип съм за нарастване на доходите и пенсиите са добър вариант да се инжектират в икономиката пари, за да реанимира.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Скептически съм към правителство, събрано и турнато от лакеят и марионетка на Картофоподобният. Не съм чувал, признавам си, нито един от тия пущиняци. Забавно и куриозно е например (без да съм сексист), че на вътрешните рабоити има женска министърка.... разбира се, пак има напредък, защото досега постът се заемаше от маймуна.
                      Дано не направят само големи простотии и да не заметат следите на герберастките престъпления. Твърд съм, че на идущите избори трябва да турим на власт хора, които да заложат на подсъдимата скамейка Картофоподобният и цялата му долна пасмина.

Да.
                      И аз съм ЗА!
                      Дето се вика: А дано, ама надали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                        Колега,

Виж темата за валутния борд. Отделно от това видна е връзката
                        на служебния кабинет с крилото на вече бившия мин. председател
                        (всъщност очеизвадна е). Мога с голяма доза вероятност
                        да прогнозирам, че пенсиите ще бъдат вдигнати от 1 април.
                        Другата ми прогноза е че ще подготвят почвата за ново управление на ГЕРБ.
                        Съвсем друг въпрос е дали тази подготовка ще е успешна, но определено имат
                        ресурса да го направят. Единствено спонтанно недоволство може да обърка плана или нагнетяване на етническо напрежение.
                        Но ясно е за мнозина, че у нас и това се контролира.

Поздрави и успехи!
                        Етническо напрежение? Това пък от къде на къде?
                        Социално ще има. Щото който и да е на власт в близките няколко години не може да подобри нещата. Може само да спре плъзгането към пропастта.
                        А пък ако има пари да вдигнат пенсиите, аз няма да съм против.

Коментар

• Скептически съм към правителство, събрано и турнато от лакеят и марионетка на Картофоподобният. Не съм чувал, признавам си, нито един от тия пущиняци. Забавно и куриозно е например (без да съм сексист), че на вътрешните рабоити има женска министърка.... разбира се, пак има напредък, защото досега постът се заемаше от маймуна.
                          Дано не направят само големи простотии и да не заметат следите на герберастките престъпления. Твърд съм, че на идущите избори трябва да турим на власт хора, които да заложат на подсъдимата скамейка Картофоподобният и цялата му долна пасмина.

Да.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Мен ми вдъхва надежди най-вече финансовият министър. Това което се знае за него е, че е твърд привърженик на валутния борд. Това ме кара да вярвам че ще запуши пробойните в корпуса и няма да допусне финансова дестабилизация на държавата. Пък дори и с отмяна на ефимерните увеличения на пенсиите и заплатите на държавните служители. Може евентуално да увеличат най-малките пенсии, примерно тези до 300лв, щото някои наистина изнемогват.
                            Колега,

Виж темата за валутния борд. Отделно от това видна е връзката
                            на служебния кабинет с крилото на вече бившия мин. председател
                            (всъщност очеизвадна е). Мога с голяма доза вероятност
                            да прогнозирам, че пенсиите ще бъдат вдигнати от 1 април.
                            Другата ми прогноза е че ще подготвят почвата за ново управление на ГЕРБ.
                            Съвсем друг въпрос е дали тази подготовка ще е успешна, но определено имат
                            ресурса да го направят. Единствено спонтанно недоволство може да обърка плана или нагнетяване на етническо напрежение.
                            Но ясно е за мнозина, че у нас и това се контролира.

Поздрави и успехи!
                            NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Микс от функционери, церемониалмайстори и брокери на влияние от една страна, но и няколко наистина високо качествени хора от друга. Като се има предвид, че първите са по начало сред необходимите атрибути на властта, присъствието им може да се преглътне. Най-важните постове са в ръцете на кадърни хора. Да видим как ще се представят, има повод за умерен оптимизъм. Желая им успех.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Мен ми вдъхва надежди най-вече финансовият министър. Това което се знае за него е, че е твърд привърженик на валутния борд. Това ме кара да вярвам че ще запуши пробойните в корпуса и няма да допусне финансова дестабилизация на държавата. Пък дори и с отмяна на ефимерните увеличения на пенсиите и заплатите на държавните служители. Може евентуално да увеличат най-малките пенсии, примерно тези до 300лв, щото някои наистина изнемогват.

Коментар

Working...
                                X