Първоначално изпратено от Fiscalist
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Марин Райков - служебен премиер
Collapse
X
-
Anyone
Може ! Не е вярно.
Кризата е продолима дори и без едно единствено евро в заем за държавата.Last edited by supertrader; 12.03.2013, 21:16.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе е вярно положението може да се промени към много по добро за дни, дори за часове. България не е Шумен, виж там към по добре промяна няма от 30 години.
Теоретично съм съгласен, но на практика е просто невъзможно.
Причините, които мога да спомена са толкова много, че
изобщо не си заслужава да започвам...
Казвам го със съжаление.
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе е вярно положението може да се промени към много по добро за дни, дори за часове. България не е Шумен, виж там към по добре промяна няма от 30 години.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе е вярно положението може да се промени към много по добро за дни, дори за часове. България не е Шумен, виж там към по добре промяна няма от 30 години.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДано се вдигнат пенсиите, но парите от къде ще се вземат за целта. Потреблението е екстремно ниско, предполагам и постъпленията в бюджета ще паднат. По принцип съм за нарастване на доходите и пенсиите са добър вариант да се инжектират в икономиката пари, за да реанимира.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Anyone
Дано се вдигнат пенсиите, но парите от къде ще се вземат за целта. Потреблението е екстремно ниско, предполагам и постъпленията в бюджета ще паднат. По принцип съм за нарастване на доходите и пенсиите са добър вариант да се инжектират в икономиката пари, за да реанимира.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСкептически съм към правителство, събрано и турнато от лакеят и марионетка на Картофоподобният. Не съм чувал, признавам си, нито един от тия пущиняци. Забавно и куриозно е например (без да съм сексист), че на вътрешните рабоити има женска министърка.... разбира се, пак има напредък, защото досега постът се заемаше от маймуна.
Дано не направят само големи простотии и да не заметат следите на герберастките престъпления. Твърд съм, че на идущите избори трябва да турим на власт хора, които да заложат на подсъдимата скамейка Картофоподобният и цялата му долна пасмина.
Да.
Дето се вика: А дано, ама надали.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеКолега,
Виж темата за валутния борд. Отделно от това видна е връзката
на служебния кабинет с крилото на вече бившия мин. председател
(всъщност очеизвадна е). Мога с голяма доза вероятност
да прогнозирам, че пенсиите ще бъдат вдигнати от 1 април.
Другата ми прогноза е че ще подготвят почвата за ново управление на ГЕРБ.
Съвсем друг въпрос е дали тази подготовка ще е успешна, но определено имат
ресурса да го направят. Единствено спонтанно недоволство може да обърка плана или нагнетяване на етническо напрежение.
Но ясно е за мнозина, че у нас и това се контролира.
Поздрави и успехи!
Социално ще има. Щото който и да е на власт в близките няколко години не може да подобри нещата. Може само да спре плъзгането към пропастта.
А пък ако има пари да вдигнат пенсиите, аз няма да съм против.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Скептически съм към правителство, събрано и турнато от лакеят и марионетка на Картофоподобният. Не съм чувал, признавам си, нито един от тия пущиняци. Забавно и куриозно е например (без да съм сексист), че на вътрешните рабоити има женска министърка.... разбира се, пак има напредък, защото досега постът се заемаше от маймуна.
Дано не направят само големи простотии и да не заметат следите на герберастките престъпления. Твърд съм, че на идущите избори трябва да турим на власт хора, които да заложат на подсъдимата скамейка Картофоподобният и цялата му долна пасмина.
Да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеМен ми вдъхва надежди най-вече финансовият министър. Това което се знае за него е, че е твърд привърженик на валутния борд. Това ме кара да вярвам че ще запуши пробойните в корпуса и няма да допусне финансова дестабилизация на държавата. Пък дори и с отмяна на ефимерните увеличения на пенсиите и заплатите на държавните служители. Може евентуално да увеличат най-малките пенсии, примерно тези до 300лв, щото някои наистина изнемогват.
Виж темата за валутния борд. Отделно от това видна е връзката
на служебния кабинет с крилото на вече бившия мин. председател
(всъщност очеизвадна е). Мога с голяма доза вероятност
да прогнозирам, че пенсиите ще бъдат вдигнати от 1 април.
Другата ми прогноза е че ще подготвят почвата за ново управление на ГЕРБ.
Съвсем друг въпрос е дали тази подготовка ще е успешна, но определено имат
ресурса да го направят. Единствено спонтанно недоволство може да обърка плана или нагнетяване на етническо напрежение.
Но ясно е за мнозина, че у нас и това се контролира.
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Микс от функционери, церемониалмайстори и брокери на влияние от една страна, но и няколко наистина високо качествени хора от друга. Като се има предвид, че първите са по начало сред необходимите атрибути на властта, присъствието им може да се преглътне. Най-важните постове са в ръцете на кадърни хора. Да видим как ще се представят, има повод за умерен оптимизъм. Желая им успех.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Мен ми вдъхва надежди най-вече финансовият министър. Това което се знае за него е, че е твърд привърженик на валутния борд. Това ме кара да вярвам че ще запуши пробойните в корпуса и няма да допусне финансова дестабилизация на държавата. Пък дори и с отмяна на ефимерните увеличения на пенсиите и заплатите на държавните служители. Може евентуално да увеличат най-малките пенсии, примерно тези до 300лв, щото някои наистина изнемогват.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар