Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Марин Райков - служебен премиер
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКазваш, че се издържа от лихви и наеми.Какъв е казусът при такъв човек ? Може би искаш да кажеш, че някой може да има пенсия плюс доход от лихви и наеми ,а друг не може да има пенсия плюс заплата и другия вариант - пенсия плюс бизнес. Ами и такъв човек, който има доходи от лихви и наеми първо не трябва да се осигурява и в никакъв случай да получава и пенсия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеА някаква връзка с дохода ще има ли?Между другото някой знае ли как може да се осигурява за пенсия човек който не работи а се издържа от лихви и наеми?И няма регидтрирана фирма.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Батко Пешо
Казваш, че се издържа от лихви и наеми.Какъв е казусът при такъв човек ? Може би искаш да кажеш, че някой може да има пенсия плюс доход от лихви и наеми ,а друг не може да има пенсия плюс заплата и другия вариант - пенсия плюс бизнес. Ами и такъв човек, който има доходи от лихви и наеми първо не трябва да се осигурява и в никакъв случай да получава и пенсия.Last edited by supertrader; 12.03.2013, 21:46.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеА някаква връзка с дохода ще има ли?Между другото някой знае ли как може да се осигурява за пенсия човек който не работи а се издържа от лихви и наеми?И няма регидтрирана фирма.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Батко Пешо
Размера на осигуровките също трябва да се ограничи, тези глупости че трябва да се поощряват хората да внасят повече и да вземат пенсии от които могат да спестяват ги мразя.Внасял си пари , когато икономиката е произвеждала компоти и да искаш да ти изплащат пари в икономика която произвежда компютри - това не може да стане , това е утопия. Също така пенсижнери, които работят не трябва да вземат пенсия или пък имат бизнес на свое име.А за големите осигуровки просто нямам думи - таван за тях.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе е вярно положението може да се промени към много по добро за дни, дори за часове. България не е Шумен, виж там към по добре промяна няма от 30 години.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеОколо 100-150 лв. Ако ще вземаш пенсия 350...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАз съм твърдо против пенсиите по принцип. Ако изобщо трябва да ги има, да бъдат максимално ниски, не искам да издържам избушени пенсионери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеA с осигуровките какво правим?Там тавана колко да бъде?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЕдно поне е сигурно - в служебния кабинет няма калинки, всички са хора с добро образование и прилични професионални биографии. Може да имат кусури - лични, политически и т.н., но с "ерата на калинките" май е приключено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТаванът на пенсиите трябва да падне до 350лв., аз съм против високите пенсии и най ниската да стане 250. Пък и няма значение , какво поддържам..просто това е бъдещето.
Коментар
Коментар