Първоначално изпратено от Hunter of fools
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съгласни ли сте с тежест на вота според платените данъци?
Collapse
X
-
Не точно тъй. Аз казвам - който не е плащал данъци - да НЕ гласува, който не живее в законен дом, да НЕ, гласува, който няма поне средно образование, да НЕ гласува, който е извършил углавно престъпление или е излежавал присъда последните 4 години, да НЕ гласува. Щом нищо не си дал на държавата, значи нямаш право да определяш нейното бъдеще.
Разбира се - за учащите или пенсионерите, това за данъците няма да се гледа.
Още:
- Снижаване на възрастта, даваща право на глас до 16 години;
- Горна граница на гласуващите - 75 години;
- Задължително гласуване за лицата между 21 и 65 години, отговарящи на горните критерии;
- Лица над 75 години да гласуват само с докторски документ, потвърждаващ, че те не са изкуфели и могат да носят отговорност за постъпките си.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениеСъгласни ли сте с тежест на вота според платените данъци?
Примерно гласът ти се умножава по платеният данък в лева за година, две назад. Така който плаща повече ще има по-голяма тежест в определянето на дадена политика, но пък ако достатъчно брой хора все пак са против това, ще могат да наложат мнението си.
п.п.: Предполагам, че може да я заключат анкетата, тъй като явно на някой съм бръкнал, много дълбоко в ......., но бих искал да видя мнението на по-заможната част от населението, каквито се предполага да са българските инвеститори.
В нищо не си бръкнал.
Ами нз пенсионери вотът им ще е НУЛА. На учащи и студенти-също НУЛА. На безработни, болни, инвалиди-Нула.
Щото като умножиш по Нула(данъци) става Нула.
п.п. Няма ли да спрете с идиотиите?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Примерно гласът ти се умножава по платеният данък в лева за година, две назад. Така който плаща повече ще има по-голяма тежест в определянето на дадена политика, но пък ако достатъчно брой хора все пак са против това, ще могат да наложат мнението си.
п.п.: Предполагам, че може да я заключат анкетата, тъй като явно на някой съм бръкнал, много дълбоко в ......., но бих искал да видя мнението на по-заможната част от населението, каквито се предполага да са българските инвеститори.42Да21.43%9Не76.19%32Не мога да преценя2.38%1The poll is expired.
Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар