IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съгласни ли сте с тежест на вота според платените данъци?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
    Ето го мнението ми!
    ГЛЕДАЙ!
    Хм - никога не бях се замислял, че и слоните пикаят - и то като магарета.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Гигов - неидиотии.

Това се казва Мозъчно атака - всеки да има правото да дава предложения, дори на пръв поглед откачени и никой не бива да му се присмива. Това е доказал се метод за търсене на решения за даден проблем.

Коментар

• Не точно тъй. Аз казвам - който не е плащал данъци - да НЕ гласува, който не живее в законен дом, да НЕ, гласува, който няма поне средно образование, да НЕ гласува, който е извършил углавно престъпление или е излежавал присъда последните 4 години, да НЕ гласува. Щом нищо не си дал на държавата, значи нямаш право да определяш нейното бъдеще.
        Разбира се - за учащите или пенсионерите, това за данъците няма да се гледа.
        Още:
        - Снижаване на възрастта, даваща право на глас до 16 години;
        - Горна граница на гласуващите - 75 години;
        - Задължително гласуване за лицата между 21 и 65 години, отговарящи на горните критерии;
        - Лица над 75 години да гласуват само с докторски документ, потвърждаващ, че те не са изкуфели и могат да носят отговорност за постъпките си.

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
          Примерно гласът ти се умножава по платеният данък в лева за година, две назад. Така който плаща повече ще има по-голяма тежест в определянето на дадена политика, но пък ако достатъчно брой хора все пак са против това, ще могат да наложат мнението си.

п.п.: Предполагам, че може да я заключат анкетата, тъй като явно на някой съм бръкнал, много дълбоко в ......., но бих искал да видя мнението на по-заможната част от населението, каквито се предполага да са българските инвеститори.

В нищо не си бръкнал.
          Ами нз пенсионери вотът им ще е НУЛА. На учащи и студенти-също НУЛА. На безработни, болни, инвалиди-Нула.
          Щото като умножиш по Нула(данъци) става Нула.

п.п. Няма ли да спрете с идиотиите?
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
            Ето го мнението ми!
            ГЛЕДАЙ!
            ЩЕ ме спукате от смях

Коментар

• Също НЕ
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Не.

Коментар

• Съгласни ли сте с тежест на вота според платените данъци?

Примерно гласът ти се умножава по платеният данък в лева за година, две назад. Така който плаща повече ще има по-голяма тежест в определянето на дадена политика, но пък ако достатъчно брой хора все пак са против това, ще могат да наложат мнението си.

п.п.: Предполагам, че може да я заключат анкетата, тъй като явно на някой съм бръкнал, много дълбоко в ......., но бих искал да видя мнението на по-заможната част от населението, каквито се предполага да са българските инвеститори.
                  42
                  Да
                  21.43%
                  9
                  Не
                  76.19%
                  32
                  Не мога да преценя
                  2.38%
                  1

The poll is expired.

Working...