IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съгласни ли сте с тежест на вота според платените данъци?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
    http://m.investor.bg/forum/showthrea...post1059223446

Предполагам, че това твоето е болестно състояние. Нямам намерение да споря със всяка от фазите ти или да гадая в коя от тях си. .
    до този момент във форума има един ник "мисирка_цвети_93" която продължава да си мисли, че аз съм Карък Каръков само защото това съм написал като съм се ебавал с мисирките във форума

това да не можеш да разбереш, че се ебавам и с радо_шишарката и съм му написал:

Първоначално изпратено от полки
    пиша с повече от 2 ника които в повечето пъти спорят помежду си ....................... в тази тема дори всички никове са мои, а само ти се закачи да даваш акъл защото си с голяма тиква навярно......
    за теб навярно означава, че наистина всички мнения в тази тема са мои

ицко, от днес официално те провъзгласявам като "мисирка_itso_78" ..................... кажи в посочената от теб тема кои са моите никове

мисирка_itso_78, намери къде с няколко мои ника подкрепям мненията ми за да подтискам някого си, така както си написала по-долу:

Първоначално изпратено от itso78
    п.п.: Защо не влезнеш и с другите си никове да се "подкрепиш" - така ще си се кефиш "колко си умен и как ги подтискаш останалите"
    просто дай един линк ................... това трябва да го разбереш дори и ти, надявам се...

Коментар

• Богати простаци обират парите и ги трупат в банки, икономиката не работи в цял Свят..сега ще пият една голяма студена вода от раз.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Данъците са глупост, плоския данък е по малката глупост..пропорционалния е много голяма глупост..искат да го въвеждат за да удължат икономическата агония.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          леле, полкич, не съм очкавал, че точно ти ще се обявиш за комунист Сигурно си против и плоския данък за печалби и доходи Ама много ясно, да дадем ранъ на бедните, че чаветата у столипиново нема какво да едът бе, бате Баси, аз си мислех, че това е икономически форум, а то сбирка на комунисти-утописти на принципа - моето си е мое, чуждото - и то.
          hahahhaa, чекай малко, бе, груйчев ...................... драснал съм в 2 реда и 3 изречения как провъзгласиха захариев за данъкоплатец №1 на България и ти скочи като един истински матросов на амбразурата!!!!

груйче, очевидно някой "захариев" ти подава трохички и на теб , а за теб е гордост, че те осигурява на макс

иди пий една чаша вода за да преглътнеш пяната която се е появила около устата ти и пак ела...

най-обичам бивши отрядни ръководители и комсомолски секретари да взимат думата, да посочват с пръст някого и да дават определения и квалификации като теб ......................... без да поглеждаш в коя тема се намираш ........................ и докато в темата спорт будиш смях, то в тази тема вече будиш съжаление

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Естествено, че трябва да има и имуществен, и образУвателен ценз!!! Не може моят глас на човек с 2 виЗши и осигуряван на макса да е равен на гласа на който и да е голтак или мангал!!! И това е валидно и за сриващата се здравна система, която се срива точно щото е принципа: на всекиго според потребностите, от всекиго според възможностите. Ами ай-сиктир, еВете се където не ви огрява слънце и забравете за мен в такъв случай!!!.
          било естествено, че трябвало да има имуществен ценз в България хаххахахаха

груйче, това сигурно е защото всички имахме равен стар през 1990 год. и всички по равно разграбихме държавата през последните 23 години ......................... и затова трябва да има имуществен ценз хахахахахахаха

било естествено, че трябвало да има образУвателен ценз в България хаххахахаха

груйче, в университетите има повече приемни места отколкото ученици завършват средното си образоние

груйче, хора с по 2 висши ровят по кофите за боклук и се хранят от там

груйче, хора с по 2 висши образования не могат да си напишат автобиографията и молбата при кандидатстване за работа

груйче, българи с висше образование завършено в България допускат граматически грешки когато пишат на български език

хаххахахахаа пълен смях до сълзи

според скромното ми мнение, единственото разграничение при гласуване е дали кандидата за гласуване може да чете и пише

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Знам, че това за имуяествения и образователен ценз е утопия, но е единственият начин да се спаси това умиращо общество изградено на пирамидален принцип, само дето пирамидата вече е обърната и цоцачищите и лапачите са повече от даващите и рухването е само въпрос на време. А в Бг времето е по-съкратено, точно защото умните и можещите (т. нар. измислена средна класа) все повече продължава да се изнася от страната....
          пак популизъм ......................... виж , забърши си очилата, че вече не знаеш къде се намираш...

Коментар

• леле, полкич, не съм очкавал, че точно ти ще се обявиш за комунист Сигурно си против и плоския данък за печалби и доходи Ама много ясно, да дадем ранъ на бедните, че чаветата у столипиново нема какво да едът бе, бате Баси, аз си мислех, че това е икономически форум, а то сбирка на комунисти-утописти на принципа - моето си е мое, чуждото - и то

Естествено, че трябва да има и имуществен, и образУвателен ценз!!! Не може моят глас на човек с 2 виЗши и осигуряван на макса да е равен на гласа на който и да е голтак или мангал!!! И това е валидно и за сриващата се здравна система, която се срива точно щото е принципа: на всекиго според потребностите, от всекиго според възможностите. Ами ай-сиктир, еВете се където не ви огрява слънце и забравете за мен в такъв случай!!!

Знам, че това за имуяествения и образователен ценз е утопия, но е единственият начин да се спаси това умиращо общество изградено на пирамидален принцип, само дето пирамидата вече е обърната и цоцачищите и лапачите са повече от даващите и рухването е само въпрос на време. А в Бг времето е по-съкратено, точно защото умните и можещите (т. нар. измислена средна класа) все повече продължава да се изнася от страната....

Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
            Валентин Захариев беше обявен за данъкоплатец №1 в България през 2005 год., защото обяви най-големи данъци за плащане. През 2005 г. той продаде "Кремиковци" за 135 млн. лв. Данъкът беше около 28 млн. лв., като част от парите бяха прихванати като ДДС от негови фирми. Държавата си събра 13 млн.лв., но 18 млн. лв. останаха и мисля, че той така и не ги плати въпреки, че държата му позволи само да ги разсрочи. Но вече беше обявен за най-голям данъкоплатец на републиката. Да приемем, че през 2006 г. имаше избори, то тогава с най-голяма тежест на тези избори би имал данъкоплатец №1 в България през 2005 год., а именно въпросния Валентин Захариев.

А какво би станало, ако през предходната година на изборите да се съберат 10-15 измамници от калибъра на Валентин Захариев и обявят, че дължат едни пари за дънъци които не само няма да ги платят, но дори и платеното си го възвърнат стократно умножено...
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
              до сега за толкова години не ми се е налагало да го правя ...................... нима се смяташ за толкова значим, че за теб да трябва да го направя
              Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
              пиша с повече от 2 ника които в повечето пъти спорят помежду си ....................... в тази тема дори всички никове са мои, а само ти се закачи да даваш акъл защото си с голяма тиква навярно......
              http://m.investor.bg/forum/showthrea...post1059223446

Предполагам, че това твоето е болестно състояние. Нямам намерение да споря със всяка от фазите ти или да гадая в коя от тях си. Факт е , че днешните ти две мнения са с по-нормален тон и доводи. Затова относно тях - това, че някой имал да плаща данъци , не означава , че ги е платил.
              Отделно, да приемем че средната заплата в българия е 650 лв. чисто - за тая заплата която е около 820 бруто, държавата още в началото ти взима около 350 лв. а след това като си харчиш заплатката, даваш минимум още 120 лв ДДС( ако си купуваш бензин, цигари и алкохол много повече) та се оказава, че от една средна заплата за страната ти си дал дал 500 лв. на държавата за един месец , по 12 са минимум 6000 лв. на година., т.е. 3000 човека палщат данък 18 милиона - колкото Валентин Захариев. Може пък и да се въведат някакви коефициенти, за определяне тежестта.
              Ясно ми е , че е трудно осъществимо, защото всяка покупка ще ти се отчита, но ми се струваше, че това ще е една справедлива донякъде система, при която няма да се оплкваме, че неграмотни цигани определят кой да управлява държавата. Отделно всеки ще има интерес, това което е похарчил да му се отчита, ако ли пък не - ще има по-малко право на глас.

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
                На предложението на Ицо някога са му казвали имуществен, имотен, образователен ЦЕНЗ. Няма как да стане вече тази работа в нашето съвремие. Макар че има логика в това, който плаща, той да поръчва музиката. Не може аз да имам 5 имота в един град, да давам работни места, да плащам данъци и някой неграмотен голтак да казва кое как да бъде и да ме тегли назад. Не може, ама може,де.
                Защо не се хванете под ръчичка с ицето и не отидете на протестите във Варна за да изложите тази справедлива теория. Обяснете им как ТИМ дават най-много работни места, как имат най-много имоти (цялата крайбрежна ивица ), как плащат най-много данъци и как не може някои голтаци да ги теглят назад...

Кажете на протестиращите във Варна, че който плаща -> той поръчва музиката...

препоръка е...

- едва тогава ще разберете каква огромна глупост сте измислили и защитавали
                - то не, че и до сега не а управлявали ТИМ във Варна, но всичко се е правело някак по-префинено ...................... но на хората им омръзна да ги правят постоянно на идиоти

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  По едно време най-големи данъкоплатци са били Големия Маргин, Димата Руснака, Тодор Батков, Валентин Захариев .....
                  Валентин Захариев беше обявен за данъкоплатец №1 в България през 2005 год., защото обяви най-големи данъци за плащане. През 2005 г. той продаде "Кремиковци" за 135 млн. лв. Данъкът беше около 28 млн. лв., като част от парите бяха прихванати като ДДС от негови фирми. Държавата си събра 13 млн.лв., но 18 млн. лв. останаха и мисля, че той така и не ги плати въпреки, че държата му позволи само да ги разсрочи. Но вече беше обявен за най-голям данъкоплатец на републиката. Да приемем, че през 2006 г. имаше избори, то тогава с най-голяма тежест на тези избори би имал данъкоплатец №1 в България през 2005 год., а именно въпросния Валентин Захариев.

А какво би станало, ако през предходната година на изборите да се съберат 10-15 измамници от калибъра на Валентин Захариев и обявят, че дължат едни пари за дънъци които не само няма да ги платят, но дори и платеното си го възвърнат стократно умножено...

Коментар

• На предложението на Ицо някога са му казвали имуществен, имотен, образователен ЦЕНЗ. Няма как да стане вече тази работа в нашето съвремие. Макар че има логика в това, който плаща, той да поръчва музиката. Не може аз да имам 5 имота в един град, да давам работни места, да плащам данъци и някой неграмотен голтак да казва кое как да бъде и да ме тегли назад. Не може, ама може,де.
                    Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• По едно време най-големи данъкоплатци са били Големия Маргин, Димата Руснака, Тодор Батков, Валентин Захариев .....
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Хора мислете преди да давате предложения морето не е до колене.

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                          Защо не влезнеш и с другите си никове да се "подкрепиш"
                          до сега за толкова години не ми се е налагало да го правя ...................... нима се смяташ за толкова значим, че за теб да трябва да го направя

Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                          така ще си се кефиш "колко си умен и как ги подтискаш останалите"
                          ти си достатъчно подтиснат без да пиша каквото и да било ......................... виж си ги двечките теми които си издрискал и си отговори на въпроса: "аз ли съм толкова глупав или всичките останали които са отговорили не са в "час"

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                            как ти идват на акъла подобни идиотизми???

вчера бе измътил това:

Какво Ви е мнението за РЕФЕРЕНДУМНА РЕПУБЛИКА?

а днес вече къртиш тъпомера
                            Силни аргументи - "идиотизми", "тъпомер", "измътил" - сигурно доста си страдал като малък за да ти се набият така в главата и си решил, че това са вълшебните думички с които винаги си прав.
                            п.п.: Защо не влезнеш и с другите си никове да се "подкрепиш" - така ще си се кефиш "колко си умен и как ги подтискаш останалите"

Коментар

• как ти идват на акъла подобни идиотизми???

вчера бе измътил това:

Какво Ви е мнението за РЕФЕРЕНДУМНА РЕПУБЛИКА?

а днес вече къртиш тъпомера

Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                              Съгласни ли сте с тежест на вота според платените данъци?

Коментар

• Луда работа, Мустака, ТимаджИИ, Черепухата, Банев и Брендо да сметнат кой най им уйдисва на акъла.

Коментар

Working...
                                X