IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да изберем представител на Форума за Обществения съвет при Президента

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Грую Груев,
    за да влезеш в моя кабинет не е достатъчно да дойдеш на митинг с прасетата
    а да дефинираш "честно". Това е тестът към теб, дали ставаш
    Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• e, не е честно, мен що ме няма нЕкоя синекурна (т.е. клатикурна) службица няма ли да се намери - след някое и друго мнение и ставам заслужил и аз
      Първоначално изпратено от ветерана Разгледай мнение
      Първоначално изпратено от ветерана
      Мили мои
      Министър председател: съни/тя

Министър на вътрешните работи и вицепремиер: Наивник
      Министър на финансите:БАТЯ
      Зам.министър на финансите: Kiro
      Директор на БФБ: BigBear,BigBull
      Министър на енергетиката,икономиката: Netware5
      Министър на образованието: ИМПЕРАТОРЪТ
      Министър на туризма и председател на ДЕКВР: Jay Gould
      МРРБ: EquityPrivate
      Спортта: Nikola
      Председател на Комисията за финансов надзор: SOFIX

------------------------------------------------

Това са моите хора,не мисля да се повтарям,който ме е прочел по-долу е разбрал,който не е -това обяснява ситуацията в момента. Ситуацията е няма как да си в четвърти клас и да искаш да смяташ с ингегрални уравнения или да измислиш летяща кола, която не е самолет :-), а не познаваш двигателите с вътрешно горене

Моля съни/тя да си извика на първо заседание хората.

Благодаря на Нет за нещата с които не е съгласен,напълно го подкрепям не случайно е в моя кабинет на една от най-важните длъжности. Вижте и Батя (ъщо в моя кабинет),че и той е съгласен с Нет. съни8тя също не е съгласна с 99% от стачкуващите. Това дали може да наречете случайно или системно правилно
      Аз вярвам в моя кабинет,вярвам в жената министър председател и скоро ще разберете и вие
      Какво правим с министерството на виното и вината също не се разбира
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от ветерана
        Мили мои
        Министър председател: съни/тя

Министър на вътрешните работи и вицепремиер: Наивник
        Министър на финансите:БАТЯ
        Зам.министър на финансите: Kiro
        Директор на БФБ: BigBear,BigBull
        Министър на енергетиката,икономиката: Netware5
        Министър на образованието: ИМПЕРАТОРЪТ
        Министър на туризма и председател на ДЕКВР: Jay Gould
        МРРБ: EquityPrivate
        Спортта: Nikola
        Председател на Комисията за финансов надзор: SOFIX

------------------------------------------------

Това са моите хора,не мисля да се повтарям,който ме е прочел по-долу е разбрал,който не е -това обяснява ситуацията в момента. Ситуацията е няма как да си в четвърти клас и да искаш да смяташ с ингегрални уравнения или да измислиш летяща кола, която не е самолет :-), а не познаваш двигателите с вътрешно горене

Моля съни/тя да си извика на първо заседание хората.

Благодаря на Нет за нещата с които не е съгласен,напълно го подкрепям не случайно е в моя кабинет на една от най-важните длъжности. Вижте и Батя (ъщо в моя кабинет),че и той е съгласен с Нет. съни8тя също не е съгласна с 99% от стачкуващите. Това дали може да наречете случайно или системно правилно
        Аз вярвам в моя кабинет,вярвам в жената министър председател и скоро ще разберете и вие
        Какво правим с министерството на виното и вината също не се разбира
        Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• За съкращаването на администрацията и за разкриването на работни места и за намаляването на данъците и за ръст на инвестициите ще ви напиша довечера, че сега нямам време - в моята програма не е разказано подробно, а само маркирано.

Ще видите, че за доброто на Отечеството е - да ме турите Дуче.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Та преди да разпънете мрежовика, позамислете се над тези неща. То вярно, че сит на гладен не вярва, но ситият в Бг го изкарват прекалено сит, а гладният хич не е толкова гладен, колкото се мъчи да се изкара, за да не плаща. Андрешковки манталитет, това е
            Браво! Само за бедните и гладните не съм много съгласен (не можеш да ги оставиш да измрат, защото са глупави), но някой да говори за богати в БГ си е смешно
            Много внимавайте с поляризацията в момента, защото според мен това е следващото действие на пиесата (не случайно снощи 100 полицая оставиха 20 души да затварят Орлов м., че те под ръка можеше да им помогнат да се качат на тротоара). Някой идеи са много опасни сега: http://forum.investor.bg/ikonomika-i...shtite,147381/
            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Return Разгледай мнение
              Вече го казах няколко пъти и пак ще го повторя - Да се повиши значението на понятието човек! Щом една фирма може да се спаси от дълговете си чрез фалит, същото да бъде и разрешено и за "обикновен" човек. Нека и банките си поемат своя риск - дават му заем и той гарантира със заплатата си , но ако загуби работата си и остане без заплата ...обявява фалит и не дължи нищо. Не стига драмата , че е гладува и мизерства , ами и психическият тормоз от някакви ЧСИ , които са си лихвари и мутри , които закона им дава право да ползват полиция и всякакви други екстри .... Определено това е свинщина и трявва да се прекрати. И още нещо - всички в политиката да нямат заплащаме и екстри. Да е като в САЩ - тези които са богати те да управляват , но и да се следи всяка тяхна стъпка , за да не крадат все пак. А не сега идват разни голтаци жадни за власт , тарикати за делавери или нарцистични психари да се показват по телевизията.
              Толкова глъпости се казаха 4е не е истина , ти ли4но вярваш ли си на вси4ките глупости дето си ги написал . Ми ще взема аз да наема вси4ки приятели и теб в моита фирма ще ви дам големи заплати 6 мес. фиктивно ще теглите по 40 бона , ще ви уволня и оп фалит и нищо не дължите , 4естно разсмиваш ме ........Какви неща се казаха покраи тези протести просто не е истина !!!!

Коментар

• Подкрепям, платформата на Императора, за ограничаване правата на орките,
                живея в Пловдив и мога да кажа,че тук е нещо страшно, по центъра вече почти не чувам българска реч. Те са най-големият цирей на нацията ни, и са виновни за голяма част от икономическите ни проблеми

Коментар

• Дон-е, изписал си една камара глупости (по скромното ми и съвсем лично мнение). Отдалеч си личи, че не си в родната Татковина и затова още вярваш в чистия и свят българин, дето като види сметка и търчи да я плаща. Ами не е точно така и много голяма част от народонаселението, особено в София и особено към Топлофикация, има един много силно насаден вече цигански манталитет, да не плаща, щото "ама те ме лъжат и аз не ползвам толкова" Реално същите тези българо-мангали натоварват съседите си и става една - мътна и кървава, но понеже не могат да им спрат парното и те си чакат погасителната давност и баш ги брига. Затова и ревът е към енергото, защото те могат да спрат тока, без да го спират на съседите, и ако не платиш, просто го духаш и си на свещи. Та ако искаш мога да ти го разбия по точки:

- за тока - бе разбирам за чий реват - всяка година сметките, които се получават в края на януари/ началото на февруари са по-високи, защото са върху 35-40 дни потребление (предният месец са ги отчели на 20-25 дни, защото по Коледа всички са отпуск). А ако се случи и студ - хептен се качват. Разбирам да протестрат срещу мизерията/неадеквателната икономическа политика и съм много за това, но срещу тока за януари Що не протестираха срещу зелената енергия,. дето ни я набиват като за световно? И в крайна сметка - що не гласуваха на рефендума (без значение за или против), а сега ми пискат Ами нямам жал към такива

- за топлофикация - е, там е повече от ясно - ама тръбите му грозяли, ама той не ползвал, ама искал да му плащала топлофикация такса, за това, че имал тръби в хола Абе аланкоолу, като ти дадоха хапартаментя в София на зената на такъв в Радомир не рева, а сега що ревеш? Или е много сладко да се продават кимизарници за 100К евро в люлин 12 и надежда 18, ама иначе ревем. Ами всяко нещо си има позитиви и негативи - като нямаш кинта да си плащаш парното, не живееш в София, а се местиш на село, да видим колко "евтино" ще ти излезе на дърва и въглища (за мизерията, гърбенето и т.н. дори няма да отварям дума - то не екато да отвъртиш кранчето на радиатора)

- за "бедните" пенсионери - кой, кой е беден? Пенсиите в София ли? С апартаменти за по над 100К евро - ами няма как да ме убедиш, че са бедни. Ама пенсиите им били малки - ами и тези са им много, щото децата им са в чужбина и пенсиите им ги плащам аз, с моите данъци, а както знаеш системата е разходопокривна - аз плащам за родителите си, децата ми - за мен. Къде са децата им? Що аз да им плащам? Ами не искам - писна ми от солидарност.

Та преди да разпънете мрежовика, позамислете се над тези неща. То вярно, че сит на гладен не вярва, но ситият в Бг го изкарват прекалено сит, а гладният хич не е толкова гладен, колкото се мъчи да се изкара, за да не плаща. Андрешковки манталитет, това е

Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                  Има праг, разбира се! Но инстинктът за самосъхранение диктува най-напред да се купят лекарства /при възрастните хора обикновено те ндтхвърлят 100 лева/ и ако остане някой лев, да си купят хляб и кисело мляко. И то отвреме навреме, за всеки ден не достигат стотинките. А тъй наречените "социални подпомагания" са пълна подигравка.
                  При това положение прагът, за който говориш, настъпва много бързо.

ПП. Странно, изглежда твърде много хора на знаят какво е истинското деридже на обикновения народ, докаран на десет нива под просешка тояга...
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                    ЗАЩО НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ПОВЕЧЕТО ИСКАНИЯ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ И ЗАЩО МИСЛЯ, ЧЕ ТЕ ЛЪХАТ НА КОМУНИЗЪМ

1. Да не се разпуска Народното събрание.
                    Та да продължат некадърниците от ГЕРБ и лудото Яне да управляват. ИСКАМ ИЗБОРИ!

2.Създаване на програмен кабинет.
                    Та да се размие отговорността. ИСКАМ ИЗБОРИ! ИСКАМ ДА Е ЯСНО КОЙ НОСИ ПОЛИТИЧЕСКАТА ОТГОВОРНОСТ!

3.Промяна на изборния закон. Преминаване от пропорционална към мажоритарна изборна система.
                    Видяхме докъде ни докара мажоритарната система с този парламент. Докара на милиционерите почти абсолютно мнозинство. Мажоритарната система е непригодна за България. По-добре е да ни управляват коалиции.

4 Право на гражданите да отзовават народни представители.
                    И как точно ще стане?

5. Носене на съдебна и наказателна отговорност от страна на депутати и министри.
                    Те и сега си я носят, ако става въпрос за икономически престъпления. Защо няма и един осъден? Ако става въпрос да носят отговрност за ПОЛИТИКА, това означава нов "народен съд".

6. 50% граждански квоти във всички държавни регулаторни органи.
                    Това е най-голямата глупост. НЕ ИСКАМ някакви си "граждани", издигнати от масите да се разпореждат в Агенцията по лекарствата, в Държавната агенция за технически надзор, в Агенцията за безопасност на храните и в Агенцията за ядрено регулиране! Животът ми, и този на на семейството и приятелите все още ми е мил!

7.Незабавно прекратяване на всички съдебни дела срещу клиентите на ЕРП-та, Топлофикация и ВиК, до установяване легитимността на сметките.
                    Та да минат метър тези, които не си плащат сметките. Писнало ми е от такива хора! И не са само мангалите, има и много българи, които си мислят, че водата, тока и парното са "божия благодат" за която не дължат нищо!

8.Намаляване на квотите за производство на скъпа ел.енергия. 100% от евтиния ток, произвеждан от АЕЦ Козлодуй, да се ползва за задоволяване нуждите на вътрешния пазар.
                    В това има някакъв смисъл и частично може да се реализира, но искането за 100% от АЕЦ е нереално. Но определено може да се разкарат псевдоекологичните производства. Вятърните централи са първият кандидат за премахване. Който не вярва, да иде в Каварна и да се разходи върху труповете на птиците във ветропарка!

9.Преминаване на ЕРП-тата в ръцете на държавата, в съответствие с европейските норми и директиви.
                    И как по-точно ще стане? Кой ще плати масрафа? Ако ще правим национализация, съм категорично против. Аз не съм комунист!

10.Премахване на всички посредници. НЕК да поеме техните функции.
                    Това може, но не там е проблема.

11.Разсекретяване на всички договори на производители на ел.енергия за вътрешния пазар.
                    И това може.

12.Разтрогване на договорите, ощетяващи държавата и българските граждани.
                    Виж по-горе за национализацията.

13.Търсене на съдебна и наказателна отговорност за нанесени вреди на държавата от лицата, подписали съответните договори.
                    Че сега кой пречи на това? Защо не им е търсена?

14.Сключване на индивидуални договори с топлофикационните дружества. Всеки клиент на дружествата с право да прекрати своя договор с едномесечно предизвестие.
                    Тук съм съгласен.

15.Индивидуален уред за измерване на изразходваната топлоенергия /в Мвтч/ така, че по всяко време да се знае колко е реалната консумация.
                    Тук съм съгласен по принцип. Но по чисто технически причини, във всички стари жилища, строени преди средата на 90-те години, ще струва страшно много пари. Кой ще ги плати?

16. Премахване на понятието „прогнозно количество“.
                    Тук съм съгласен. Макар че точно така се плаща в западна Европа, включително и за тока и водата.

17. Ежемесечно отчитане на реално изразходваната топлоенергия.
                    И тук съм съгласен, но виж горната забележка за практиката в Европа.

18. Премахване на дружествата за топлинно счетводство.
                    Тук съм съгласен.

19.Разтрогване на всички концесии, касаещи доставката на Вода до гражданите на България.
                    Виж по-горе за национализацията.

20.Държавата да поеме функциите на концесионните дружества.
                    Това зависи от резултата по предната точка.
                    Много точно!
                    На 99% се припокрива с моите виждания!

Коментар

• onakilev

Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                      Не те знам к'ъв си, но точно с такива глупости пълнят главите на хората - осъждат ги без да знаят в момента, в съда е невъзможно и няма да породи желания ефект. Tук правото не се учи в училище и това е държавна политика, адвокатите са "изедници" като ЕРП (за това ви осъждат)

Дали ще ти бъде възможно да напишеш това на български език? Защото както си го написал, за човек само с две висши образования е трудно да го разбере.

Предварително много благодаря!
                      Last edited by Дон Карлос; 25.02.2013, 11:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Импе по отношение на циганите настоявам най накрая да се постъпи цивилизовано и човешките права и свобода да бъдат законово защитени и най вече от позиция на хуманност трябва да се разгледа този въпрос !!!!
                        - 1.во. В ЕС няма право никой да тормози животни и да ги отглежда в среда предизвикваща стрес !!! Хора би трябвало да е под още по голямо запрещение да се отглеждат в такава среда.
                        - Редно е да се приложи закона, като предварително той се формулира и приеме от законодателната власт. Посоката на закона е ясна , липсва неговата формулировка , приемане и приложение ???
                        - Със закон да се забрани отглеждането на хора в среда и от родители, които не са им осигурили елементарна условия - първо жилищна площ, второ легитимни доходи, които да им позволят да отгледат своето поколение и толкова ..точка.
                        - Приложение на закона - отнемане на родителски права и въобще неприсвояване на такива в случаите, когато закона не е изпълнен. Децата да бъдат настанявани в домове и предлагани, за незабавно осиновяване от хора не само български граждани, а от такива от цял Свят.
                        Нека първо да започнем от секса с непълнолетни и малолетни Законът си е добър

Коментар

• Импе по отношение на циганите настоявам най накрая да се постъпи цивилизовано и човешките права и свобода да бъдат законово защитени и най вече от позиция на хуманност трябва да се разгледа този въпрос !!!!
                          - 1.во. В ЕС няма право никой да тормози животни и да ги отглежда в среда предизвикваща стрес !!! Хора би трябвало да е под още по голямо запрещение да се отглеждат в такава среда.
                          - Редно е да се приложи закона, като предварително той се формулира и приеме от законодателната власт. Посоката на закона е ясна , липсва неговата формулировка , приемане и приложение ???
                          - Със закон да се забрани отглеждането на хора в среда и от родители, които не са им осигурили елементарна условия - първо жилищна площ, второ легитимни доходи, които да им позволят да отгледат своето поколение и толкова ..точка.
                          - Приложение на закона - отнемане на родителски права и въобще неприсвояване на такива в случаите, когато закона не е изпълнен. Децата да бъдат настанявани в домове и предлагани, за незабавно осиновяване от хора не само български граждани, а от такива от цял Свят.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                            Погасителна давност?! Явно не си на ясно. Доскоро стотици хиляди хора бяха осъдени по еднодневната процедура, без да знаят дори. После им бяха направени запори на пенсиите и още първата вноска я тълкуваха като съгласие за плащане. Хората хал хабер си нямаха, че плащат, но погасителната давност беше незабавно спирана.
                            Не те знам к'ъв си, но точно с такива глупости пълнят главите на хората - осъждат ги без да знаят в момента, в съда е невъзможно и няма да породи желания ефект. Tук правото не се учи в училище и това е държавна политика, адвокатите са "изедници" като ЕРП (за това ви осъждат)
                            Last edited by onakilev; 25.02.2013, 09:41.

Коментар

• onakilev

Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                              Прагът зависи от потреблението преди всичко, иначе настъпва погасителна давност.
                              "много хора на знаят ..обикновения народ" - хайде да си лягаме, а (поотделно)
                              Погасителна давност?! Явно не си на ясно. Доскоро стотици хиляди хора бяха осъдени по еднодневната процедура, без да знаят дори. После им бяха направени запори на пенсиите и още първата вноска я тълкуваха като съгласие за плащане. Хората хал хабер си нямаха, че плащат, но погасителната давност беше незабавно спирана.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                                ..При това положение прагът, за който говориш, настъпва много бързо.

ПП. Странно, изглежда твърде много хора на знаят какво е истинското деридже на обикновения народ, докаран на десет нива под просешка тояга...
                                Прагът зависи от потреблението преди всичко, иначе настъпва погасителна давност.
                                "много хора на знаят ..обикновения народ" - хайде да си лягаме, а (поотделно)

Коментар

Working...
                                X