IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да изберем представител на Форума за Обществения съвет при Президента

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Аз бих предложил - или Жей, или Императорът.

Но нека пръво форумът да излъчи няколко кандидата - а те, в специална тема, да предложат своя програма за действие... подир туй да се гласува - и - тогава.

Моята програма - готова. Основни насоки - икономическо възраждане, прогонване на концесионери и монополисти, преодоляване на демографският срив и дехъхризация, либерализиране на осигурителната система, както и създаване на масови инвестициионни програми, подходящи и достъпни за всички български граждани, обществена справедливост, базираща се на Всеобщата декларация за правата на човекът, възмездие за виновните за днешното състояние на Отечеството ни.
    Политически - двукамарен парламент, долната камара - електронен с постоянно текучество на представителите, регулярно провегждане на референдуми по всички въпроси от обществена значимост, оптимизиране на избирателната система, независима и достойна външна политика, както и въвеждане на култ към Дуче - обединителят на нацията.

Само последното е шега.

.
    Императоре преразгледах стратегията си ти си нашият човек единственият който отстоява през цялото време възгледите и идеите си нека направиме анкета с кандидатурите и ще те избереме ти си от малкото трезвомислещи хора с ясна визия и стратегия за процесите които протичат в страната и можеш да предложи конструктивни идеи имайки силата да ги осъществиш.
    Да живее Императорът

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Ама аз сериозно!!! Човекът добри или лоши е събрал доста истини, които ни дърпат надолу. Естествено, аз не съм съгласен да има смъртно наказание, да заебем ЕС и да строим Белене, но ако накараме циганите да работят и да не крадат, ако има някакъв начин администрацията да разбере, че са слуги а не божества......
      Драги Наивников - Белене ще се гради не с пари от бюджетът (така че какво ти пука), за ЕС ще реши Българският народ на референдум, а смъртно наказание може и да няма - всевъзможните изверги ще ги наказваме на доживотна каторга в урановите мини - та да има някаква файда от тях. Ако случайно започнат да пукат от радиацията - това - не смъртно наказание, а природно явление.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Аз бих предложил - или Жей, или Императорът.

Но нека пръво форумът да излъчи няколко кандидата - а те, в специална тема, да предложат своя програма за действие... подир туй да се гласува - и - тогава.

Моята програма - готова. Основни насоки - икономическо възраждане, прогонване на концесионери и монополисти, преодоляване на демографският срив и дехъхризация, либерализиране на осигурителната система, както и създаване на масови инвестициионни програми, подходящи и достъпни за всички български граждани, обществена справедливост, базираща се на Всеобщата декларация за правата на човекът, възмездие за виновните за днешното състояние на Отечеството ни.
        Политически - двукамарен парламент, долната камара - електронен с постоянно текучество на представителите, регулярно провегждане на референдуми по всички въпроси от обществена значимост, оптимизиране на избирателната система, независима и достойна външна политика, както и въвеждане на култ към Дуче - обединителят на нацията.

Само последното е шега.

.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Настоявам за ФАКУШКА но все пак би следвало да си смени ника,ТОЗИ Е МАЛКО НЕПРИСТОЕН!, с нещо по-завоалирано,като например:
          ФАКУШКА-пръмова
          ➊обединени хумусно-минерални права➋платена! данъчна амнистия
          ᴏᴚ☠

Коментар

• Аз предлагам Схемата като еродиран и напълно независим експерт по икономика Схема ти си нашият човек

Коментар

• Anon
              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                Изпревари ма.
                Ма нали сме садисти
                Ама аз сериозно!!! Човекът добри или лоши е събрал доста истини, които ни дърпат надолу. Естествено, аз не съм съгласен да има смъртно наказание, да заебем ЕС и да строим Белене, но ако накараме циганите да работят и да не крадат, ако има някакъв начин администрацията да разбере, че са слуги а не божества......

Коментар

• Черкезов и Императора........двама трезво мисле6ти интелектуалци
                  Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• ФАКУШКА!
                    ➊обединени хумусно-минерални права➋платена! данъчна амнистия
                    ᴏᴚ☠

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Императорът
                      Изпревари ма.
                      Ма нали сме садисти
                      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• ЧЕРКЕЗОВ !!!

Ще бъде идеална статистическа извадка за съдържанието и членовете на форума , мухаха
                        Last edited by БОРЕУРОДА; 23.02.2013, 14:24.
                        ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
                          Колеги, като гледам Улицата не може да се организира. Всеки взел микрофона говори разни неща, но никой не го чува. Нека да се опитаме да направим нещо. Да изберем един от нас, който като го питат „Теб кой те избра, бе” да каже: „Представлявам 500 човека инвеститори в български акции”

Ето моите предложения за представител на Форума, по азбучен ред:

BigBear
                          EquityPrivate
                          Jay Gould
                          Jekata
                          melon
                          MILOM
                          netware5
                          Nikola
                          prodigal
                          ravnovesie
                          SubZero

Който иска да даде предложения, може да предложи и себе си, не виждам проблем.
                          Ако посочените заявят, че са съгласни с този ангажимент ще направим анкета. Който спечели най-много гласове ще е нашият представител при Президента.

Иначе само дрънкаме и нищо не правим.
                          Императорът

Коментар

• Да изберем представител на Форума за Обществения съвет при Президента

Колеги, като гледам Улицата не може да се организира. Всеки взел микрофона говори разни неща, но никой не го чува. Нека да се опитаме да направим нещо. Да изберем един от нас, който като го питат „Теб кой те избра, бе” да каже: „Представлявам 500 човека инвеститори в български акции”

Ето моите предложения за представител на Форума, по азбучен ред:

BigBear
                            EquityPrivate
                            Jay Gould
                            Jekata
                            melon
                            MILOM
                            netware5
                            Nikola
                            prodigal
                            ravnovesie
                            SubZero

Който иска да даде предложения, може да предложи и себе си, не виждам проблем.
                            Ако посочените заявят, че са съгласни с този ангажимент ще направим анкета. Който спечели най-много гласове ще е нашият представител при Президента.

Иначе само дрънкаме и нищо не правим.
                            24
                            Не му е тук мястото.
                            0.00%
                            0
                            Не са тези хората.
                            16.67%
                            4
                            Не ни е това работата.
                            16.67%
                            4
                            Не можем да се обединяваме.