Политизирахте дори тази тема!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да изберем представител на Форума за Обществения съвет при Президента
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХа-ха - Сидеров иска мандатът от президентът:
http://www.blitz.bg/news/article/184919
Аз казвам - да му се даде - 4 месеца са достатъчни за да видим дали става за нещо, но недостатъчни, за да направи големи поразии, ако не става.
Коментар
-
Ха-ха - Сидеров иска мандатът от президентът:
http://www.blitz.bg/news/article/184919
Аз казвам - да му се даде - 4 месеца са достатъчни за да видим дали става за нещо, но недостатъчни, за да направи големи поразии, ако не става.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
[QUOTE=Филю;1059402788]Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеИмпе, да залагаш на крайният национализъм е най-губещата стратегия в обществото, в което живеем.
Това не е основният довод, с който всеки бъдещ политик, залагащ на “твоята” карта – ще бъде отлъчен не само от ЕС, а това е важно за страна, зависима от всички и всичко наоколо. Опиташ ли да се дистанцираш по линията на зверствата – дори срещу животни, настройваш огромни маси от влиятелни хора срещу себе си. Още по-зле става, когато залагаш на национализъм, расизъм, да не споменавам и за твоят специфичен “фустово-романтичен” сексизъм.
Хайде, помисли, колко инвеститори ще прогониш сам ти - с тия свои виждания, около лансираните от теб смешни “платформи”, с които не преставаш да пълниш периодично форума?
Приятелски съвет: промени тия тъпни, с които ни заливаш.
Не съм адвокат на малцинствените групи, но те изнасят черната работа, ако до сега не си го забелязвал: мизерна работа и лошо платена. А доста от тия хора наистина работят достатъчно усърдно, да не кажа – непостижимо за много от нас /би ли развъртял сам метлата по улиците и спирките, би ли разривал преспите, би ли почиствал сам леда от релсите на трамваите, с което се гарантира безопасността на пътуващите?
Оставям настрани факта, че доста от тях ни превъзхождат и в уменията си да вършат квалифицирана работа, за която ти също не би и могъл да си представиш да вършиш: строително-довършителни работи, заваряване, работа в арматурни дворове, бетонни центлове и т.н…
Хайде, Импе – да не поставяш тия хора под общ знаменател, защото много от тях те превъзхождат и в интелектуално отношение, а образованието им е по-високо от твоето в определени области. Разбира се – измет има навсякъде – не само между малцинствените групи… Има изпълнителна власт, която трябва да е на мястото си, но решително не си ти, който посредством властта ще унищожи хора от малцинствата, които извършват престъпления.
А да споменаваш, че малцинствените групи пречат на основното население да увеличава прираста си – това пък е супер-неадекватно и смехотворно. Децата инаги са се отглеждали трудно и разбира се – ще се отглеждат трудно, предвид времената, в които живеем. Който има желание да продължи да съществува чрез създадените от него деца –не се спира пред трудностите, камо ли пък да изтъква такива тъпи доводи.
Не разсъждаваш като държавникът, който драпаш, за да ни докажеш, че искаш да си сам, а крайните националисти като теб - са бита карта: добре че политиците ни са доста по-умерени и трезви в тая посока, защото такъв като теб – на висок пост – ще обере пасивите десетилетия наред…. Каква беше тая твоя “детска болест” – свършване няма, но все пак е добре, че си чешеш езика само тук…
Поздрави!
[/QUOTE
Зарата!То бива бива да си толкава индоктриниран.
Циганите се използват като инструмент чрез който българите се държат в "шах"
Погледни из Европа как е. На всички стари и държавнотворчески народи са им прикачили "цигани".Къде с кавички къде без.
А пък това с вършенето на работа от цигани го оставям без коментар.Личи си че си виждал циганин само през прозореца на колата.
Императора ти го каза и съм съгласен с него.Свестните цигани от българска гледна точка са за съжаление малцинство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеИмператоре, никъде не съм споменал принудителен труд, казах трудови лагери за да стане ясно ква е идеята, естествено ще бъде облечено в подходяща законова форма за да сме чисти пред Европата, за раздаването на земя продължавам да твърдя,че няма да сработи. Може да има 10-20% който да искат да работят но на останалите 80% основната цел ще бъде да окрадат работещите.
Важното тогава ще е да защитим както белите, така и тия 10-20% работещи цигани.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнение
Погледни из Европа как е. На всички стари и държавнотворчески народи са им прикачили "цигани".Къде с кавички къде без.
А пък това с вършенето на работа от цигани го оставям без коментар.Личи си че си виждал циганин само през прозореца на колата.
Императора ти го каза и съм съгласен с него.Свестните цигани от българска гледна точка са за съжаление малцинство.
http://www.dnes.bg/world/2013/02/27/...ashenci.181255
Това е страната, седалище на т.нар. "Съд по правата на човекът". Според този съд Българските власти не могат да прогонят хъхряците от незаконните им катуни, защото им нарушавали "правата"... но когато френските власти правят същото - тогава страсбургските правозащитници се ослушват като мишоци в брашно !!! Явно мангалите имат някакви специални права само тук и в Румъния - и това е така, защото ние си мълчим и търпим !!! Къде са българските власти, та не сезират същия тоя съд, за нарушаването на спуциалните гнусотняшки права не само в тоя случай, а и винаги, когато в Западна Европа гонят мангалите и им разрушават катуните?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Императоре, никъде не съм споменал принудителен труд, казах трудови лагери за да стане ясно ква е идеята, естествено ще бъде облечено в подходяща законова форма за да сме чисти пред Европата, за раздаването на земя продължавам да твърдя,че няма да сработи. Може да има 10-20% който да искат да работят но на останалите 80% основната цел ще бъде да окрадат работещите.
Коментар
-
[QUOTE=зарата;1059402652]Импе, да залагаш на крайният национализъм е най-губещата стратегия в обществото, в което живеем.
Това не е основният довод, с който всеки бъдещ политик, залагащ на “твоята” карта – ще бъде отлъчен не само от ЕС, а това е важно за страна, зависима от всички и всичко наоколо. Опиташ ли да се дистанцираш по линията на зверствата – дори срещу животни, настройваш огромни маси от влиятелни хора срещу себе си. Още по-зле става, когато залагаш на национализъм, расизъм, да не споменавам и за твоят специфичен “фустово-романтичен” сексизъм.
Хайде, помисли, колко инвеститори ще прогониш сам ти - с тия свои виждания, около лансираните от теб смешни “платформи”, с които не преставаш да пълниш периодично форума?
Не съм адвокат на малцинствените групи, но те изнасят черната работа, ако до сега не си го забелязвал: мизерна работа и лошо платена. А доста от тия хора наистина работят достатъчно усърдно, да не кажа – непостижимо за много от нас /би ли развъртял сам метлата по улиците и спирките, би ли разривал преспите, би ли почиствал сам леда от релсите на трамваите, с което се гарантира безопасността на пътуващите?
Оставям настрани факта, че доста от тях ни превъзхождат и в уменията си да вършат квалифицирана работа, за която ти също не би и могъл да си представиш да вършиш: строително-довършителни работи, заваряване, работа в арматурни дворове, бетонни центлове и т.н…
Хайде, Импе – да не поставяш тия хора под общ знаменател, защото много от тях те превъзхождат и в интелектуално отношение, а образованието им е по-високо от твоето в определени области. Разбира се – измет има навсякъде – не само между малцинствените групи… Има изпълнителна власт, която трябва да е на мястото си, но решително не си ти, който посредством властта ще унищожи хора от малцинствата, които извършват престъпления.
А да споменаваш, че малцинствените групи пречат на основното население да увеличава прираста си – това пък е супер-неадекватно и смехотворно. Децата инаги са се отглеждали трудно и разбира се – ще се отглеждат трудно, предвид времената, в които живеем. Който има желание да продължи да съществува чрез създадените от него деца –не се спира пред трудностите, камо ли пък да изтъква такива тъпи доводи.
Не разсъждаваш като държавникът, който драпаш, за да ни докажеш, че искаш да си сам, а крайните националисти като теб - са бита карта: добре че политиците ни са доста по-умерени и трезви в тая посока, защото такъв като теб – на висок пост – ще обере пасивите десетилетия наред…. Каква беше тая твоя “детска болест” – свършване няма, но все пак е добре, че си чешеш езика само тук…
Поздрави!
[/QUOTE
Коментар
-
Апропо - в Европа (и не само) се смята за нормално и дори задължително, политиците да защитават интересите на своята държава и своя народ. Само тук да бъдеш националист, да мислиш за доброто на Родината си и благото на съотечествениците си е лошо, дори престъпно, а добро е да се подчиняваш на заповеди, давани отвън, дори когато те са гибелни за Отечеството ти !!!.... а после се чудим защо сме на това дередже !!!
Националист (новоналожена негативна чуждица) всъщност означава патриот и още по-добре - да използваме Българският термин - родолюбец... но някои ни убеждават, че това е лошо !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеИмпе, да залагаш на крайният национализъм е най-губещата стратегия в обществото, в което живеем.
Поздрави!
моите уважения, но си наговорил куп абсурдни неща. "Национализъм" ли е да защитаваш интересите на своят народ и да не позволявш той да бъде грабен и тероризиран? "Расизъм" ли е да не желаеш да храниш орди паразити и да им търпиш зверствата, само защото били "роми", но вместо това да искаш те да се подчиняват на законите така, както всички други граждани? Ако си прав - нима британци, французи, италианци и т.н. не са расисти, като не желаят дори да допуснат тая гнус на своя територия? А за сексизмът - останах втрещен - само сексист не бяха ме изкарвали. А ако страната ни е зависима от всичко и всички - това е най-ужасното и трябва да се промени. Аз искам да бъдем суверенна страна и достоен, горд народ - а не пречупени роби на всеки, който пожелае да ни издава заповеди.
Инвеститорите бягат именно сега - заради липсата на закони на тая територия, но напротив - отиват там, където имотът и бизнесът им са защитени и гарантирани.
Не знам за какви "малцинствени групи" говориш - кога си ме видял да кажа лоша дума за арменци, турци, китайци, евреи? Докога ще продължавата да говорите за "малцинстваТА", когато става всъщност дума само единствено и само отвратителните хъхряци... дори не за всички цигани? Щяла държавата едва ли не да пропадне, ако те не метяли улиците и не чистели снегът... в нормалните държави това се върши с машини... апропо, щом са толкова трудолюбиви кафявите, защо след най-малкият сняг в София хората после цяла седмица трошат своите краце по ледът?
Не си мисли, че не съм работил по строежите... не съм виждал там особено често цигани, има ама малко - защото там наистина трябва да се работи. Основната работна сила бяха (а и сега са) разни кротки турци и помаци - хора, с които се разбирах много добре и които и до сега уважавам. И не поставям никого под общ знаменател, това е абсурдно.
За прираста и че "децата се отглеждат трудно" - това се отнася само за хората. На мангалът не му е проблем да направи 10 чаавета, за да взема помощи от тях и да ги прати да просят - просто защото за човекът детето е разход и отговорност, а за хъхрякът - единствено източник на приходи. Елементарната статистика го доказва - всеки човек, от бебето до старецът, плаща ежемесечно около 48 лв, за да храни циганската гнус !!! Как по дяволите да създават деца хора, които искат да полагат нужните грижи за децата си, които трябва да хранят освен себе си и старите си родители, които получават мизерни пенсии, защото държавата пилее нужните за тях пари за циганските паразити? Помисли си - ако едно семейство подпомага трима възрастни - това са 2+3=5х48=240 лв на месец, ако усредним тия статистически данни - ами ето къде е нероденото Българско дете !!! Вместо него на семейната трапеза седи гнусен мангал, направил 10 изрода, без да мисли как да ги храни и неработил нито минута в живота си - той е там и яде хлябът на тия работещи Българи, дори и да не се вижда.... това са фактите, драги - и колкото и такива като тебе - с тяхната показна толерантност, да отказват да ги признаят - те са си точно факти.
И тук говорим само за директните помощи - не броим неплащаните от кафявите сметки и осигуровки (нищо, че ползват ток, вода и здравни услуги), не броим и щетите, които ежедневно нанасят, нито терорът, на който подлагат беззащитните хора в малките населени места, нито коствените щети от прогонените инвеститори и съсипаното селско стопанство и общият негативен имидж на Родината ни...
Пак ти казвам - не турям под общ знаменател - сам аз познавам нормални цигани. Казваш - измет има навсякъде... но хъхряците са единственото племе на светът, където изметта е абсолютно мнозинство.
Не мисли, че всичко това ми харесва. Но проблемът няма да се реши, ако се правим, че той не съществува. Всички тия хора, излезли на улицата срещу терорът на монополите - ако не утре, то след месец или година, при следващата гнусотняшка провокация (спомни си Катуница) ще излязат и срещу хъхряшката сган. И тогава нещата вече наистина ще станат неуправляеми - покрай ордите гъгниви престъпници, които напълно заслужават куршумът и въжето, с куршумът и въжето ще се запознаят и хиляди нормални хора от цигански произход, които никому зло не са сторили.... последиците ще са страшни - "умиротворителни" международни военни части в Отечеството ни, международна изолация, прогонване от ООН, ЕС и въобще отвсякъде, кървави истъпления, гражданска война, тотален крах на държавата.... и всичко заради това, че десетилетия наред безотговорни политици с твоето мислене игнорират мангасарският проблем, вместо да го решат - докато това въобще е възможно да бъде сторено по законов път !!!!
Прима Вера и на теб.Last edited by Императорът; 27.02.2013, 12:19.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеТук не съм съгласен с теб, ако дадеш земя на орките 80% няма да е работят а ще продадат каквото могат и ще щракат с пръсти, освен това има хора който искат да обработват но ги е страх именно от тях, че ще им откраднат продукцията и затова не обработват земята. Това ще бъде геноцид към тях, от къде накъде на едни ще даваш земя а на други не. Също, ще трябва да се назначат хора да ги контролират непрестанно да не продадат квото им дадеш, това е допълнителен разход. Решението за мен е да им се ограничат правата, спиране на всякакви помощи за хора без основно образование, отнемане правото на глас на избори на хора без средно образование, събаряне на незаконните им постройки и настаняване в места от сорта на трудови лагери, където задължително се извършва обществено полезен труд засега това ми дойде
Нямало да я работят земята... ами проблемът е техен - след половин година им се спират помощите и - да мрат от глад... а тръгнат ли да грабят хората, ще бъдат посрещани с куршуми. Какво ще ни кажат тогава евротолерастите - нали сме им дали възможност да си изкарват прехраната? Щом не искат - проблемът става само техен - обществото не е длъжно да изхранва цял живот някой, който е получил работа и възможност да се храни сам, само защото на животното му с полуживотно не му се работело.
Правата на никого не могат да бъдат ограничавани, дори на такива античовеци - за избирателните права съм съгласен, за развъдниците също, но принудителен труд - не може - освен за престъпници... макар ако се прилагат законите - то 80% от гнусотиите са престъпници - самонастаняването, незаконното присъединяване към ел-мрежата също са углавни престъпления.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХм, насилствено образование не е възможно просто... как може да накараш един дебил да стане професор, дори и да му шокаш кофата ежедневно с гьостерицата?
Много е просто - прогонват се от катуните, раздава се на всеки кафяв по 1 декар плодородна земя, плюс семена и сечива (ей-сега на пролет е идеален момент) и след 6 месеца им се спират всякакви помощи (ще бъдат предупредени за това, естествено). Който циганин се е трудил усърдно - разбира се, ще има такива - изкупува му се продукцията, може да получи и допълнителни субсидии, догодина, ако има желание, дава му се повече земя. Който е изял компирите за посев или ги е продал, за да си купи ракия - проблемът си е само негов - наесен може да започне да пасе бурени или да си опече чааветата на шиш. В края на краищата дадена им е възможност и всичко необходимо да си изкарват прехраната и никой няма да им е виновен, ако не желаят да се грижат за себе си.... а ако западняците нещо се разврещят - моля - да си ги вземат при тях. Нужна е само твърдост... защото ясно е, че нито Франция, нито Белгия ще тръгнат да ни бомбардират заради едни мангали.
Кражбите по селата - Мангау е голям храбрец когато напада с тумбата някоя 80-годишна старица, ама свирнат ли куршумите се н.сира. Една държава е длъжна да защитава живота и собствеността на гражданите и ако действаме твърдо с тая напаст, никой няма да може да ни каже и копче... да не би полицаят или цивилният гражданин да е длъжен да стои мирно пред циганинът с брадвата и да чака да го заколят и да няма право да се защити? като видят дебелият край, хъхряците много бързо ще станат такива мишки, каквито са си всъщност.
За пандизчиите - да 700 лв... ама в мината могат да изкарат доста повече. Европейската конвенция за човешките права допуска полагането на принудителен труд от осъдени престъпници.
Тук не съм съгласен с теб, ако дадеш земя на орките 80% няма да е работят а ще продадат каквото могат и ще щракат с пръсти, освен това има хора който искат да обработват но ги е страх именно от тях, че ще им откраднат продукцията и затова не обработват земята. Това ще бъде геноцид към тях, от къде накъде на едни ще даваш земя а на други не. Също, ще трябва да се назначат хора да ги контролират непрестанно да не продадат квото им дадеш, това е допълнителен разход. Решението за мен е да им се ограничат правата, спиране на всякакви помощи за хора без основно образование, отнемане правото на глас на избори на хора без средно образование, събаряне на незаконните им постройки и настаняване в места от сорта на трудови лагери, където задължително се извършва обществено полезен труд засега това ми дойде
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМного ясно, че хъхряците са виновни. Само годишните им помощи са над 3 МБ - колосална сума за бедната ни държава, материалните щети, които нанасят са поне още за толкова, загубите от неплащани данъци, осигуровки, сметки също са с многоцифрено изражение, а нематериалните щети (зверски убитите хора, опозоряването пред цял свят на Отечеството ни, прогонените инвеститори и т.н.) са неизчислими !!! Мангалската чума е като един злокачествен тумор, който бързо и сигурно убива Родината ни - а управляващите, вместо да го изрежат, го подхранват !!!!
Импе, да залагаш на крайният национализъм е най-губещата стратегия в обществото, в което живеем.
Поздрави!
If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
Коментар