Според заглавието само да попитам - Според вас - кога очаквате новата драхма, ще устискат ли още година?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гърция: фалит без нова драхма?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Няма да коментирам отговора ти, но ми е интересно чие мнение отговаря на вижданията ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
Коментар
-
Гърците са спрели да си плащат заемите и сметките
http://www.mediapool.bg/gartsite-sa-...ews235776.html
Някак си познато ми звучи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЗа мен достойнството се измерва И ... със смелостта да защитиш дадена идея.
При това, преди това да се запознаеш добре със съдържанието в нея.
За пишещите тук, в голямата им част мисля, че са подведени от едностранчива информация.
Но, всеки с разбиранията си ...
Получи се малко като ситуацията в понеделнишката сутрин...
когато се събрали едни министри, но единият вдянал, че накрая на хартиите се е подписал един омразен нему министър от средиземноморска страна и надал вой, нищо, че това е само проект за обсъждане, не краен за ратифициране документ и че точно от това министерство минават разписанията...после и други покрай него и ....
"Много шум за нищо"
Бедният Шекспир ...и днес актуален в търсенето на истината в един враждебен и хаотичен свят
Може би си права Много трудно е да съсипеш една прекрасна страна !
Ако някой човек / фирма / или дори телевизия,мисли,че икономиката и хартиите или дори един минстър в която и да е средиземноморска или балканска страна е по-голям от мнението на съюза в които е,добре ! Едно ще ви кажа,няма Шекспир или Ципрас / как го сглоби това не знам / има прости сметки,които ако излязат Гърция се спасява,ако не излязат не се спасява.За този момент сметките не излизат и според скромното ми мнение няма сделка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеРазбира се,Съни
Няма защо да се обиждаш,ти защитаваш идеята,не аз.
Не искам да наранявам твоето его,държа да изкажа мислите си,нищо лично !!!
При това, преди това да се запознаеш добре със съдържанието в нея.
За пишещите тук, в голямата им част мисля, че са подведени от едностранчива информация.
Но, всеки с разбиранията си ...
Получи се малко като ситуацията в понеделнишката сутрин...
когато се събрали едни министри, но единият вдянал, че накрая на хартиите се е подписал един омразен нему министър от средиземноморска страна и надал вой, нищо, че това е само проект за обсъждане, не краен за ратифициране документ и че точно от това министерство минават разписанията...после и други покрай него и ....
"Много шум за нищо"
Бедният Шекспир ...и днес актуален в търсенето на истината в един враждебен и хаотичен свят
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеБраво
това лично към мен ли е насочено
Няма защо да се обиждаш,ти защитаваш идеята,не аз.
Не искам да наранявам твоето его,държа да изкажа мислите си,нищо лично !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеНе може
Би могло,ако имам срещу себе си достойни хора,но нямам.
Така,че НЕ може !
това лично към мен ли е насочено
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеинтересно
Може ли още 2-3 причини
Би могло,ако имам срещу себе си достойни хора,но нямам.
Така,че НЕ може !
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениедобре де пак предполагам, че като противовес на нещастника Ципрас, уважаваш евро бюрократите....за нашите управляващи ....няма да питам
Кажи ми само, защо толкова гръмко те дразни Ципрас
Напиши няколко конкретни причини
Веднага ти пиша една
Няма Достойнство !
Дребно човече,дребни действия.
Жена му щяла да го напусне,Божке,ако съм му жена да не ме е видял повече.
Смешник ! Това е !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Не мразя Ципрас и подобните му,Не ги уважавам !
Просто е
Кажи ми само, защо толкова гръмко те дразни Ципрас
Напиши няколко конкретни причини
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеСега...успокой малко топката,
предполагам нямаш лични причини да мразиш чак толкова дълбоко Ципрас,
помисли малко и
ми отговори
защо, всъщност, го мразиш.
Наистина ми е интересно да се обосновеш
Не мразя Ципрас и подобните му,Не ги уважавам !
Просто е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеСъни,не разбирам и не искам да разбера защо и какви са причините да пишеш по този начин.Последно ще напиша,че е безкрайно нищотемие,дребнотемие и безсрамие да съществуват такива съществоподобаващи нещастници като Ципрасоподобни.Няма как да има уважение с години от Европа за такива, дори и всички да живеем и работим за гърците !!!
Мнението ми продължава да бъде,няма да има сделка
предполагам нямаш лични причини да мразиш чак толкова дълбоко Ципрас,
помисли малко и
ми отговори
защо, всъщност, го мразиш.
Наистина ми е интересно да се обосновеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНяма смисъл, ти си 100% отдадена на "БЛИЦ", а те са върховенството на безпристрастността .
Мързи те да изгледаш интервю, от което си вадиш генерални изводи, а какво остава да се ровиш за БЛИЦ задълбочено
Успех !
но хайде и на това ти ...опит за ...а бе, няма да го определям ) да ти отговоря
В този случай, когато цитирах Горанов - вече бях чела някъде изказването и просто потърсих, за да пусна цитат за репликата ...извадила съм 1я линк, който ми попадна
Иначе, нямам скрупули да чета/преглеждам различни медии - даже се стремя да са максимално разположени в диаметрални интереси, включително и някои от т.н. жълти.
В последните, т.е. "жълтите" могат да се открият коментари и разследвания по теми, които спонсорираните по някакъв партиен или бизнес интерес не биха си позволили да пуснат
Коментар
Коментар