IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гърция: фалит без нова драхма?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=съни(тя);1059833507
    Още повече, предвид последните договорености, които се правя[/QUOTE]

Съни,не разбирам и не искам да разбера защо и какви са причините да пишеш по този начин.Последно ще напиша,че е безкрайно нищотемие,дребнотемие и безсрамие да съществуват такива съществоподобаващи нещастници като Ципрасоподобни.Няма как да има уважение с години от Европа за такива, дори и всички да живеем и работим за гърците !!!
    Мнението ми продължава да бъде,няма да има сделка

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      уауу, заприлича ми на ...морален съд

Пращай ми по някой линк, мога от време на време и да изслушвам Фактора - Беновска, дано ти се издигна в очите
      Няма смисъл, ти си 100% отдадена на "БЛИЦ", а те са върховенството на безпристрастността .
      Мързи те да изгледаш интервю, от което си вадиш генерални изводи, а какво остава да се ровиш за БЛИЦ задълбочено

Успех !
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Чудесно, четем БЛИЦ и раздаваме присъди
        Аз също не харесвам Горанов, но постъпката ти е жалка.
        уауу, заприлича ми на ...морален съд

Пращай ми по някой линк, мога от време на време и да изслушвам Фактора - Беновска, дано ти се издигна в очите

Коментар

телевизия почти не гледам
          прочетох само казаното и не ме заинтересува толкова...щото, ако не е той, ще е неговата партия
          ...сега обърнах внимание и че изказването било в "Беновска пита" - ми хубаво, съвсем загубих интерес ... Беновска отдавна не пита, за да ..чуЕМ ...пита и постановява, както последно четох - въпросите й към Моника Маковей
          Чудесно, четем БЛИЦ и раздаваме присъди
          Аз също не харесвам Горанов, но постъпката ти е жалка.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            http://www.cnbc.com/id/102779575

един от малцинството гърци със здрав разум
            Кой точно
            Единият в кадър е Георгиадис от правителството на Нова Демокрация, което подкрепи Меморандума и наложи всички повишения на данъците до днес.
            Точно той да коментира днешните предложения е малко като Цветанов да коментира подслушванията...
            Още повече, предвид последните договорености, които се правят, ако има скоро нови избори - да участва Коалиция - Нова демокрация, Венизелос и бъдещата му партийка или част от Пасок, една фракция на НД с по-скоро крайно десни уклони и още един елемент с уж, леви разбирания...
            Мила родна картинка - ГЕРБ - ДПС - АБВ - Патриоти

Другият е от по-крайното крило в Сириза и са от групата, която може да саботира гласуването на евентуално Споразумение в парламента, ако се приемат някои от най-рестриктивните мерки ...

И третият, чието мнение ми хареса е ... Esteruelas , но той не е грък
            Last edited by съни(тя); 24.06.2015, 01:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              Гледа ли предаването, от което е изваден този "цитат"?
              телевизия почти не гледам
              прочетох само казаното и не ме заинтересува толкова...щото, ако не е той, ще е неговата партия
              ...сега обърнах внимание и че изказването било в "Беновска пита" - ми хубаво, съвсем загубих интерес ... Беновска отдавна не пита, за да ..чуЕМ ...пита и постановява, както последно четох - въпросите й към Моника Маковей

Коментар

не е ли тоз дето вече определя и кой ще е БоС на БНБ
                Владислав Горанов: Димитър Радев ще е следващия шеф на БНБ
                Гледа ли предаването, от което е изваден този "цитат"?

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                  Ние финмин нямаме !
                  не е ли тоз дето вече определя и кой ще е БоС на БНБ
                  Владислав Горанов: Димитър Радев ще е следващия шеф на БНБ

Коментар

• ЦиПрасчо: Кви проблеми? Няма проблеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
                      В момента в "Референдум" коментират точно гърците и техните проблеми.
                      Вероятно са дежурните коментатори по всичкология от 25 г. насам. След като оправиха България за 26 години, сега оправят и Гърция. Даже нямам намерение да им слушам глупостите, а ако се напъна сигурно ще ги изброя по име - дежурните ни корифеи на екрана.. Едва ли референдумците са поканили нов човек
                      Last edited by Jay Gould; 23.06.2015, 23:24.
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• В момента в "Референдум" коментират точно гърците и техните проблеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          ''Интересното в Гърция е, че възрастното поколение, което помни мизерията и бедността, иска в по-голямата си част в ЕС, държи на запазването на €, пазейки печален спомен от обезценяващата се ₯. А средното поколение, подобно на това в България, е някакъв миш-маш от объркани идеи и фантазьорски представи, по причина, че е живяло разглезено дълги десетилетия, с много по-промит мозък (въпреки, че е много по-образовано) от родителите си, които дори не са знаели какво е това телевизия! За съжаление ЕС вероятно ще спасят Гърция насила, а би трябвало да я оставят да излезе от ЕС, за да се случи най-голямата катастрофа от Пелопонеската война насам! Не само гърците да изпият горчивата си чаша до дъно, а страната и нейното корабокрушение да служат като предупреждение за някои нации в Европа. Венецуела е прекалено далеч за да видят хората очевидното, особено на Балканите, но Гърция щеше да е чудесен пример за катастрофата която чака всеки извън Съюза и неговите търговски блага и привилегии.''
                          ++++
                          Стойте си на дръжавното-така викаха гръците!!!Демек ,цицайте,колкото можете!!!

Коментар

• ''Интересното в Гърция е, че възрастното поколение, което помни мизерията и бедността, иска в по-голямата си част в ЕС, държи на запазването на €, пазейки печален спомен от обезценяващата се ₯. А средното поколение, подобно на това в България, е някакъв миш-маш от объркани идеи и фантазьорски представи, по причина, че е живяло разглезено дълги десетилетия, с много по-промит мозък (въпреки, че е много по-образовано) от родителите си, които дори не са знаели какво е това телевизия! За съжаление ЕС вероятно ще спасят Гърция насила, а би трябвало да я оставят да излезе от ЕС, за да се случи най-голямата катастрофа от Пелопонеската война насам! Не само гърците да изпият горчивата си чаша до дъно, а страната и нейното корабокрушение да служат като предупреждение за някои нации в Европа. Венецуела е прекалено далеч за да видят хората очевидното, особено на Балканите, но Гърция щеше да е чудесен пример за катастрофата която чака всеки извън Съюза и неговите търговски блага и привилегии.''
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• http://www.cnbc.com/id/102779575

един от малцинството гърци със здрав разум
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                Май не си ходила много по заведения, щом представите ти за тях са от 50 те години на 20 век, бялата покривка и пингвините
                                поне менюто напълно ме удовлетворява по домашно му

Коментар

Working...
                                X