Първоначално изпратено от bokogega
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой всъщност е Бойко Борисов?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеПърво не съм гербер, второ в този форум точно такива като тебе са представители на заблудените - всичките ти писания на икономическа тема го доказват, трето не аз правя пропаганда и нямам хиляди мнения на тема политика а точно такива като badboy, kat123, и симов които по цял ден копи пействат и се жалват, че вече не са на държавна хранилка. Между другото тебе не те смятам за платен писач или че си бил крал от държавни поръчки - ти си просто глупав и с леви разбирания - имам доста такива познати, предполагам че работиш на държавна работа, щото в частния бизнес няма да те бъде с тая крива логика.
А боко е просто момче - в това спор няма, само дето за неговата партия не са гласували ниско образованите а точно обратно, или с други думи - вие червените сте по прости и от него. И една прогноза- ще загубите и следващите избори, докато се разберете кой е по велик Станишев или агент Гоце - хахахахаха
Нали - все познавам на икономически теми - пък герберите все ви трябва много обясняване и пак не можете да ги схванете нещата - ама то човек не може да ви сърди - не сте избрали вие интелектуалния си багаж.
И аз нямам почти никакви мнения политика - освен ако не ми се заяжда с някого не влизам там.
да кажем че разбиранията ми са либерални, не съм на държавна работа, макар че преди доста време и такава съм работил и още имам доста добри приятели
най-много ще се радвам ако на следващите избори нито герб, нито бсп нито доган минат 4% граница
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеАм рови си по европейските кофи,там верно е,че има повече манджа.И не са важни Вишетата,важно е кво имаш в сърцето
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеИ да ровим по кофите!!!Щот сме с две Виши и сме много Ентелегентни, а един бушон не можем да сменим!!!"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеБаце, понеже всички извън ГЕРБ сте изключетелно прости пейзани, трябва малко да те ограмотя. Прочети в интернет за факелаки, преди да почнеш да си мислиш за гнусните ти противоестествени наклонности. Прави се така:
Пишеш в ГУГЪЛ думата факелаки и чакаш да видиш какво ще се появи. Прочиташ го и после се изказваш във форума.
Коментар
-
Тва не го ли слушахме 2009 година
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ с БСП, сега Боко играе с първанката. И като спечели първанов властта в БСП следващата тройна коалиция е ясна. Проводниците на руските интереси ще се обединят в една партия. Гоце, Боце и Доган ще разпределят баницата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЯвно не разбираш от политика! Първанов е най-критикувания, като режисьор на тройната коалиция! Едва ли ще допусне втора такава грешка. По-скоро очилатия гей станиШеф е склонен да пристане на Бойко с булчинска рокля. Ама Бойко не ще педали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНормално след следващите избори Герб , ще е заедно с ДПС"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първо не съм гербер, второ в този форум точно такива като тебе са представители на заблудените - всичките ти писания на икономическа тема го доказват, трето не аз правя пропаганда и нямам хиляди мнения на тема политика а точно такива като badboy, kat123, и симов които по цял ден копи пействат и се жалват, че вече не са на държавна хранилка. Между другото тебе не те смятам за платен писач или че си бил крал от държавни поръчки - ти си просто глупав и с леви разбирания - имам доста такива познати, предполагам че работиш на държавна работа, щото в частния бизнес няма да те бъде с тая крива логика.
А боко е просто момче - в това спор няма, само дето за неговата партия не са гласували ниско образованите а точно обратно, или с други думи - вие червените сте по прости и от него. И една прогноза- ще загубите и следващите избори, докато се разберете кой е по велик Станишев или агент Гоце - хахахахаха
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАма вии герберите сте много сбъркани. Само конспирации ви се привиждат. Пък истината е много по банална, умните хора се дразнят от войнстващата простотия на Боко. така че определено точно в този форум едва ли някаква пропаганда ще свърши работа. По-скоро да отблъснете още хора. насочете се към скандално, уикенд, шок и други подобни парцали, които се четат редовно от таргет групата ви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеми че то бушоните са за подържащия персонал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ с БСП, сега Боко играе с първанката. И като спечели първанов властта в БСП следващата тройна коалиция е ясна. Проводниците на руските интереси ще се обединят в една партия. Гоце, Боце и Доган ще разпределят баницата.
Коментар
Коментар