IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой всъщност е Бойко Борисов?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    [QUOTE msimov Тоя субект просто е номер 1.
    ААААААААА дойдохме ли си на думата?

    Ние си пишем за да изпуснем парата..............
    ЗА ТЕБЕ ЗНАЕМЕ
    [

    има Бог и има и задгробен живот и, че ме чака реката стикс където душата ми ще се мъчи навеки.
    Е, сигурно, щом си комунистическа подлога...........
    [/QUOTE]

    Ти си мислиш, че всичко е тра ла ла и една голяма шега, ама като негов съучастник който го защитава и теб като те пита Свети Петър какви си ги вършил, и ти ще се запътиш по-посока на реката стикс където душата ти няма да види покой вовеки.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

    Коментар


    • [QUOTE msimov Тоя субект просто е номер 1.
      ААААААААА дойдохме ли си на думата?

      Ние си пишем за да изпуснем парата..............
      ЗА ТЕБЕ ЗНАЕМЕ
      [

      има Бог и има и задгробен живот и, че ме чака реката стикс където душата ми ще се мъчи навеки.[/QUOTE]
      Е, сигурно, щом си комунистическа подлога...........
      Last edited by LANDLORD 31; 14.04.2012, 02:29.

      Коментар


      • ЗАКЛЕВАМ СЕ В ДЕЦАТА СИ. МАЛКО СЛЕД ТОВА ИЗЛЕЗНА СКАНДАЛА СЪС БИРАТА И КАК КАЗВА ДА НЕ СЕ ПРОВЕРЯВА МИНТИЧЕСКИ СКЛАД ЗА АКЦИЗИ.
        ПРИЗНА СИ ЗА РАЗГОВОРА И ЗАЯВИ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА МУ БИЛ КАЗАЛ. КОСТОВ ГО СМЪМРИ, ЧЕ СИ Е ПРИЗНАЛ.


        България никога не е имала толкова нагъл управник. Тоя субект просто е номер 1.

        Ние си пишем за да изпуснем парата а иначе не сме прости и добре знаем, че Борисов печели парламентарните избори още от сега.

        Без журналисти където се предават протоколите и се броят бюлетините така гласува да е ГРОБ. С две думи можем да си напишем ама какъв си искам резултат.

        Разбира се глупака Борисов не си дава сметка, че има Бог и има и задгробен живот и, че го чака реката стикс където душата му ще се мъчи навеки.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

        Коментар


        • http://frognews.bg/news_44243/


          Проф. Д. Иванов: Борисов е диригент, но няма оркестър. Идва страшна криза!

          По всички официални оценки днес светът е в по-лоша ситуация от 2008 г. Не може дори да се говори за приключване на кризата. Изправени сме пред едно загубено десетилетие. Еврозоната и ЕС въобще е изправен пред тежка социална и дори легитимиционна криза. Идва тежко време, особено за България.
          Тази страшна прогноза направи икономистът проф. Димитър Иванов, който от години работи в Англия. Той допълни, че страната ни дори продължава да пропада и да изостава, тъй като тези пред нас напредват, а ние се мъчим да ги настигаме в изключително тежки условия.

          През 50-те години Томас Ман заявил, че не иска Германска Европа, а европейска Германия. Днес обаче имаме и двете, допълни Иванов. Доверието вътре в банковите системи е сринато. Положението е тежко, категоричен е експертът.

          Кризата у нас започна по различен начин от останалия свят. Тук тя удари домакинствата, дори всеки човек поотделно. Вече кризата се прехвърли и върху правителството. То няма да може да обслужва външните дългове. Фискалният резерв е вече 3,8 млрд лева, а дефицитът в Сребърния фонд е минус 2 млрд, а с нереализираните постъпления - е вече 4 млрд.

          В икономиката няма бизнес, няма и пари. Единствен източник са еврофондовете, което не е достатъчно. Спасението е единствено в потреблението. Идва финансов колапс и Европа дори може да не оживее икономически. Правителството трябва да се обърне към Международния валутен фонд. Ние сме най-бедни, няма откъде да дойдат приходи. Пенсионната ни система също е на границата на краха.

          Вижте какво става в Гърция. Върви се към разчупване на еврозоната. Ситуацията става все по-лоша. Икономиката пада с 20 на сто от пет години. Отива се към тотална социална катастрофа. Испания ще е още по-голям пожар. Там срутването ще е страшно. Оказа се, че правителствата там са крили данни. Италия е пред същата криза.

          Португалия и Италия се движят по същият наклон. Дори Холандия тръгва надолу. Следва страшен икономически ураган. В този вид Европа повече няма да може да съществува. Това прави рисковете пред България огромни. Нямаме никаква стратегия за излизане от кризата. Учудва ме мълчанието на икономическата наука в държавата, от мълчанието на бизнеса, заяви Иванов. Той поздрави банкера Цветан Василев, който единствен в последно време е заявил открито опасностите пред държавата в лекция пред студенти от УНСС миналата седмица.
          Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

          Коментар


          • биографията на новия държавен глава.
            За Плевнелиев един от тях е работата му като секретар на ОК на ДКМС в Благоевград, номенклатура на ОК на БКП, ЦК на ДКМС и отдел "Идеологически" на ЦК на БКП. Апропо, написах, че баща му е бил завеждащ "наука и образование" в ОК на БКП, а майка му - дългогодишна партийна секретарка на училището, в което е завършил (бел. и един факт, спестен в книгата- средно образование с отличен успех, в МЕИ Ленин - сега Технически университет, успехът му е добър). Отбелязах, че делегатът на последния конгрес на БКП/БСП през 1990 г. не е печелил никаква награда на национални състезания по математика и по програмиране,както твърди, а само е участвал в състезания на неговото училище с побратимено с тях училище в Новосибирск.
            Посочих и скандалните му делови връзки (с фирми, регистрации и т.н) на него и жена му, представени като бизнес с "Линднер", а всъщност офшорки без връзка с немския концерн и перящи парите на лица с повече от спорна репутация (посочил съм кои).
            Какво се случи след излизането на книгата "Операция Президент"?
            Първо всякакви данни за фирмите изчезнаха от българския Търговски регистър в нарушение на закона. Но в немските проъдлжават да остават, както и документите около скандала, избухнал с нахлуването на службите от Пулах (немското контраразузнаване) в офисите на фирма "Ирис" през 1993 г. Според моя информация от Германия, в неизвестността е потънало и лицето Михаел Линдмер - представян като като син на строителната фамилия Линднер, но от друга провинция на обединена Германия и родом Улмар, за което съм цитирал немските нотариални документи (новата фамилия си е взел през 1993 г. след скандала с Ирис).И т.н., и т.н.
            Няма да говоря за натиска, заплахите и "доброжелателните съвети" от "приятели", че имам семейство. Впечатли ме фактът, че от името на моя компютър някакъв компютърен робот заля света със спам, заради което се оказах с боликаерн достъп до много сайтове - от български до чужди, от Google до не знам си кой. Искам специално да благодаря на Google за намесата и доверието да блокират робот при отказа на администраторите от България, интернет-доставчиците и МВР да потвърдят, че аз не съм роботът (задължителна процедура при такива случаи). Роботът-компютър се оказа с IP в Русе и регистриран на името на "Ирис" АД.Естествено, законът не беше приложен и НСБОП не подгони компютърния пират.
            ****
            Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

            Коментар


            • Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
              Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
              Ам че умните люде фанаха по свето, тук са болните и некадърните!
              Ти от кои от последните ли си ???
              От болните брат, за съжаление иначе беж крачета да бегаме от ДС!!!
              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                С ББ UUUU МИНУС 4000
                Предполагам!!!Докато не издъхне и последният приватизатор!!!И аз малко късно се усетих та ми останаха малко горещи картофи!!!Трябваше да ги изхвърля лятото!!!

                Коментар


                • Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                  Е те са те разбрах,но кво да се прави,язе чекам потвърждения,и за туй понекога изпускам купона

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Мане, там бацат с едни машинки у миФките и нищо не остава за йедене
                    Ся се сещам, веднъж в Австрия, в едно малко хотелче в Алпите, съдържателката ми вика, в никакъв случай не изхвърляйте боклука си в коша за боклук. Слагайте го в тази торба и аз ще я изхвърля. На другия ден я гледам, разтоварила боклука на една дъска и мятка в различни казани. Стана ми много гадно, щото бях умешал останки от храна, боклуци от пътуването, фасове, кутии и всякакви други гадории.

                    Коментар


                    • С ББ UUUU МИНУС 4000

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        Не си ме разбрал!!!
                        Е те са те разбрах,но кво да се прави,язе чекам потвърждения,и за туй понекога изпускам купона
                        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          първо ако не си гербер доста успешно го прикриваш

                          Нали - все познавам на икономически теми - пък герберите все ви трябва много обясняване и пак не можете да ги схванете нещата - ама то човек не може да ви сърди - не сте избрали вие интелектуалния си багаж.

                          И аз нямам почти никакви мнения политика - освен ако не ми се заяжда с някого не влизам там.

                          да кажем че разбиранията ми са либерални, не съм на държавна работа, макар че преди доста време и такава съм работил и още имам доста добри приятели

                          най-много ще се радвам ако на следващите избори нито герб, нито бсп нито доган минат 4% граница
                          Смяташ,че Съ-Дъ-Съ по-малко крадът ли???Мечтиии!!!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            О моля да бъда извинен батка. Наистина не знаех как е подкуп на гръцки. Сега разбрах глупостта си. Ти си искал подкуп, а аз си помислих, че искаш да те опрашвам отзад. Още веднъж се извинявам, че сбърках подкупната ти същност с педераската такава.
                            Те вървят ръка за ръка,бре Мамун слез на земята,но простено ти е от дърво на дърво,кът се мяташ тъй ще да е
                            А на Прасито темата нещо куца,язе с едното очо,фърлям по един поглед.Пък и чак му отправят пожелания,дано темата да се събуди,ам как и кво толкуз мое се измисли у търгувията,та то основните неща се казаха,ам тъпите модератори,не могат да вденат,и чекат,Месията
                            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                              Тва не го ли слушахме 2009 година
                              И щеше да се случи, но се видя че Боко въпреки стар академи трамлина е досаттъчно некадърен и не успяваше да събере нужните гласове. та така се наложи да играят сценария с доброто и лошото ченге че да може да се привлече малко десен и малко атакистки електорат, та да добутат Боко все пак до някакво мнозинство.

                              но на следващите избори нещата са ясни, тройна коалиция до припадък.

                              Коментар


                              • ДА ЖИВЕЕ ББ

                                Коментар

                                Working...
                                X