IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Непълнолетни ще трябва да се закълнат, да пазят политиците и техните имоти....

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Хъммм, интересна рабта с тази клетва. Аз я намирам само в конституцията
    Трябва ни някой "правист" тука...
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• Хъммм, интересна рабта с тази клетва. Аз я намирам само в конституцията

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
        Не съм съвсем сигурен! Признавам, че не зная, но мисля, че няма правна стойност!
        Поне като бях в казарма преди клетва няма арест, след клетва има арест.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Клетвата си е съвсем с правна стойност.
          Не съм съвсем сигурен! Признавам, че не зная, но мисля, че няма правна стойност!
          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
            Клетвата е по-скоро морален акт... каква правна стойност му търсиш!!!
            Клетвата си е съвсем с правна стойност.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Само успешно завършилите курса се заклеват, аз съм готов да се обзаложа че почти никой няма да го завършва.

Между другото докато не са навършили 18 не мисля че тази клетва има каквото и да било правно значение
              Клетвата е по-скоро морален акт... каква правна стойност му търсиш!!!
              България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от stdmv Разгледай мнение
                В природата от хиляди години има закономерности: или изчезват идиотите и се запазва държавата; или изчезва държавата, населението (накрая съответно пак идиотите изчезват)

Ние твърдо сме поели по втория път.
                Toa закон не мое да е верен.Толкова идиоти по нашите земи.За много години напред.

Коментар

• Само успешно завършилите курса се заклеват, аз съм готов да се обзаложа че почти никой няма да го завършва.

Между другото докато не са навършили 18 не мисля че тази клетва има каквото и да било правно значение

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Аз не виждам някакъв проблем. Лично мое мнение де. В щатско ходят да воюват преди да могат да пият. Защо сополанкото да може да пие на 16, защо някои пикли имат по 3 деца на 16, а да не научат че някога може да има и война?
                    Пиклите с по 3 деца на 16 не ходят на училище... нали знаеш : )
                    Иначе, наистина е необходимо защото вече и обучения от гражданска отбрана не се провеждат...
                    България Над Всичко

Коментар

• Аз не виждам някакъв проблем. Лично мое мнение де. В щатско ходят да воюват преди да могат да пият. Защо сополанкото да може да пие на 16, защо някои пикли имат по 3 деца на 16, а да не научат че някога може да има и война?

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
                        http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/0...10-klas.152143

явно още от гимнзията мойте деца ще ходят в чужбина... който иска да си хаби неговите да пазят родните политици
                        В 5 часа за две години какво точно ще се случи на сопуланкото ти? Мога ли да те питам?!!? Имал съм късмет и баща ми ми е давал да стрелям на стрелбище с автомат още на 13-14 годишна възраст, хвърлял съм учебна граната и да ти кажа... беше ме по-страх в техникума да не си откъсна някой пръст на струга, отколкото предно-посоченото!
                        България Над Всичко

Коментар

• Природен закон

В природата от хиляди години има закономерности: или изчезват идиотите и се запазва държавата; или изчезва държавата, населението (накрая съответно пак идиотите изчезват)

Ние твърдо сме поели по втория път.

Коментар

• Аз препрочитам в тези часове да се дава начална икономическа грамотност на децата, като например как се чете договор с монополист, с банка, с мобилен оператор, така че да не те прецакат или поне да е минимално, а не да ги занимават с глупости
                            още един готин коментар
                            mWPCloud.com

Коментар

• Резервистът може да се извика на активна служба за подготовка в състава на военните формирования не повече от три пъти в една календарна година...

в коментарите в днес бг прочетох

как ще викнат някои от другия край на евросъюза да си изпълни активната служба, какво ще стане с работата му там, ще се лежи ли в затвор ако не се яви

и от себеси ще добавя дали ще го пуснат за издирване с шенгенската информационна система ако не се яви, да пази политиците и имотите им
                              mWPCloud.com

Коментар

• Непълнолетни ще трябва да се закълнат, да пазят политиците и техните имоти....

Учениците от девети и десети клас ще преминават подготовка за усвояване на знания, свързани със задълженията им по отбрана на страната, действията за оцеляване при кризи от военен характер, както и за мисията и задачите на въоръжените сили.

Това е записано в Закона за въоръжените сили, който парламентът прие окончателно на второ четене.

Подготовката ще се осъществява в рамките на по пет учебни часа в девети и в десети клас.

Законът позволява и разкриване на курсове по начална и специална военна подготовка за студентите от гражданските висши училища, военни академии и висши военни училища.

Успешно завършилите курса полагат военна клетва, присвоява им се военно звание и се водят на военен отчет.
                                http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/0...10-klas.152143

явно още от гимнзията мойте деца ще ходят в чужбина... който иска да си хаби неговите да пазят родните политици
                                mWPCloud.com
                              Working...
                              X