Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Непълнолетни ще трябва да се закълнат, да пазят политиците и техните имоти....
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеНе съм съвсем сигурен! Признавам, че не зная, но мисля, че няма правна стойност!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКлетвата си е съвсем с правна стойност.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеКлетвата е по-скоро морален акт... каква правна стойност му търсиш!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСамо успешно завършилите курса се заклеват, аз съм готов да се обзаложа че почти никой няма да го завършва.
Между другото докато не са навършили 18 не мисля че тази клетва има каквото и да било правно значениеFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от stdmv Разгледай мнениеВ природата от хиляди години има закономерности: или изчезват идиотите и се запазва държавата; или изчезва държавата, населението (накрая съответно пак идиотите изчезват)
Ние твърдо сме поели по втория път.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз не виждам някакъв проблем. Лично мое мнение де. В щатско ходят да воюват преди да могат да пият. Защо сополанкото да може да пие на 16, защо някои пикли имат по 3 деца на 16, а да не научат че някога може да има и война?
Иначе, наистина е необходимо защото вече и обучения от гражданска отбрана не се провеждат...From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнениеhttp://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/0...10-klas.152143
явно още от гимнзията мойте деца ще ходят в чужбина... който иска да си хаби неговите да пазят родните политициFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Резервистът може да се извика на активна служба за подготовка в състава на военните формирования не повече от три пъти в една календарна година...
в коментарите в днес бг прочетох
как ще викнат някои от другия край на евросъюза да си изпълни активната служба, какво ще стане с работата му там, ще се лежи ли в затвор ако не се яви
и от себеси ще добавя дали ще го пуснат за издирване с шенгенската информационна система ако не се яви, да пази политиците и имотите им
Коментар
-
Непълнолетни ще трябва да се закълнат, да пазят политиците и техните имоти....
Учениците от девети и десети клас ще преминават подготовка за усвояване на знания, свързани със задълженията им по отбрана на страната, действията за оцеляване при кризи от военен характер, както и за мисията и задачите на въоръжените сили.
Това е записано в Закона за въоръжените сили, който парламентът прие окончателно на второ четене.
Подготовката ще се осъществява в рамките на по пет учебни часа в девети и в десети клас.
Законът позволява и разкриване на курсове по начална и специална военна подготовка за студентите от гражданските висши училища, военни академии и висши военни училища.
Успешно завършилите курса полагат военна клетва, присвоява им се военно звание и се водят на военен отчет.
явно още от гимнзията мойте деца ще ходят в чужбина... който иска да си хаби неговите да пазят родните политициТагове: Отмаркиране на всички
Коментар