If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Непълнолетни ще трябва да се закълнат, да пазят политиците и техните имоти....
02 октомври 2009 / News.dir.bg
В географска карта на турски учебни помагала е посочено, че южните части на България са в границите на Турция.
Географската карта е в специални CD-та, като учебно помагало към новите турски учебници по история. На 18 септември скандалните дискове са раздадени на всички училища в Инстанбул, като част от образователен проект за родители и ученици, съобщава БНР, цитирано от БГНЕС.
Грешната карта е разширена така, че на територията на Турция, попадат освен българските земи на югоизточна Тракия, богатите на петрол райони в иракски Кюрдистан, някои райони на Армения и Грузия, и гръцките острови Крит, и Родос.
Границата разделяща Кипър на гръцка и турска част, е заличена, а Кипър е боядисан в цвета на Турция.
След избухването на скандала новият шеф на образователната дирекция на Инстанбул Моамер Ялдъз заяви, че е шокиран от картата и я определи като огромна и недопустима грешка, която може да породи остри дебати. След като се извини публично за гафа на своя предшественик, изготвил картата, Ялдъз съобщи, че вече е започнало разследване по случая в Турция.
Сериозен пропуск в новите учебници по история пък е, че национални празници на светската република като 30 август, денят на победата, и 23 април - ден на националната независимост и младежта, не са отбелязани изобщо. http://dnes.dir.bg/2009/10/02/news5164822.html
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Много тъжно, че не си научил нищо! Явно си наистина умствено ограничен!
Идеята е да се да бъдат дадени базисни знания за оцеляване... Не да стават рамбовци, но явно наистина не го проумяваш!!!!
Хахахаха, ама твоите представи са наистина само от филми.
Знаеш ли какво се научава, как се слага противогаз, което всеки с iq над 50 схваща точно за 10 секунди. как се разглабя автомат калашников, което всеки неграмотник схваща за 3 минути и до тук.
Базисни умения за оцеляване, дрън, дрън, научават те как да крадеш храната и вещите на другите, и как да си пазиш своите. Как да скатаваш от работа по най-ефективния начин, как да даваш подкуп, като те хванат в издънка и други подобни полезни за обществото неща. Е и как се прави сапунка или се мажат с черна и бяла боя тротоари. Баси полезните умения.
Ами щот съм служил бе малоумник, за това знам че нищо полезно там не се научава.
Много тъжно, че не си научил нищо! Явно си наистина умствено ограничен!
Идеята е да се да бъдат дадени базисни знания за оцеляване... Не да стават рамбовци, но явно наистина не го проумяваш!!!!
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Е на това му казвам страшно плиткоумие..
Живеели сме в 21 век, значи всичко е ок.
Едно време преди първата и втората световна, пак е имало подобни философи е оптимисти..казвали са, живеем в 20 век,....
Ако щеш да живееш в 789 ти век, пак ще има войни, и винаги където има ислямисти, те винаги ще искат да доминират и владеят, защото религията им е криминална и мозъците им са промити.
Не мога да проумея плиткоумието на хората, Бога ми защо ме наказа да се родя в България?
Ти не проумяваш хората по принцип, просто си от друга планета
Прав си! По-добре да им покажат, как по-добре да си стегнат маркуча около ръката!
Не знам защо мислиш, че в армията не могат да научат нищо интересно и приложимо! Не става въпрос за война! Става въпрос за основни знания бе малоумник! Ти за какво ходиш на БЧК като си издържиш изпитите за книжката?! За един час няма да станеш херург, но може да се набие нещо в малоумната ти кифона и да спасиш нечии живот!
Не забравяй, че при всички бедствия и аварии викат армията, не ТЕБ ТИКВО!
Ами щот съм служил бе малоумник, за това знам че нищо полезно там не се научава.
Е на това му казвам страшно плиткоумие..
Живеели сме в 21 век, значи всичко е ок.
Едно време преди първата и втората световна, пак е имало подобни философи е оптимисти..казвали са, живеем в 20 век,....
Ако щеш да живееш в 789 ти век, пак ще има войни, и винаги където има ислямисти, те винаги ще искат да доминират и владеят, защото религията им е криминална и мозъците им са промити.
Не мога да проумея плиткоумието на хората, Бога ми защо ме наказа да се родя в България?
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Уау, колко помпозно. Кво да и пазят на родината и от кого по-точно. Ако не си разбрал живеем в 21 век. ще им пълнят главата с глупости, кой знае с каква цел. Нямат си друго занимание, че да се учат на простотии, които никога няма да им притрябват.
Прав си! По-добре да им покажат, как по-добре да си стегнат маркуча около ръката!
Не знам защо мислиш, че в армията не могат да научат нищо интересно и приложимо! Не става въпрос за война! Става въпрос за основни знания бе малоумник! Ти за какво ходиш на БЧК като си издържиш изпитите за книжката?! За един час няма да станеш херург, но може да се набие нещо в малоумната ти кифона и да спасиш нечии живот!
Не забравяй, че при всички бедствия и аварии викат армията, не ТЕБ ТИКВО!
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Аз пък предлагам в тези часове да учим децата как се връзва чалма и се слага фес.
За да не ги занимаваме с глупости,като как да пазят Родината си.
Уау, колко помпозно. Кво да и пазят на родината и от кого по-точно. Ако не си разбрал живеем в 21 век. ще им пълнят главата с глупости, кой знае с каква цел. Нямат си друго занимание, че да се учат на простотии, които никога няма да им притрябват.
Аз препрочитам в тези часове да се дава начална икономическа грамотност на децата, като например как се чете договор с монополист, с банка, с мобилен оператор, така че да не те прецакат или поне да е минимално, а не да ги занимават с глупости
Аз пък предлагам в тези часове да учим децата как се връзва чалма и се слага фес.
За да не ги занимаваме с глупости,като как да пазят Родината си.
До колкото съм наясно в момента в който положиш клетва и за теб започват да важат и военни закони, не само граждански. Но наистина не съм особено наясно.
явно още от гимнзията мойте деца ще ходят в чужбина... който иска да си хаби неговите да пазят родните политици
от така мислещи тъпанари държавата ни прилича на Бантустан.. лигави деца ли смяташ да отгледаш ,че отсега се притесняваш за петте часа военно обучение... На времето и военно обучение имаше и юнаците в казармата по 3 години ( някои ) изкарахме и нито сме гърбави , нито с нисък интелект...За тебе пич живота се свежда само да имаш права нали... а задълженията за някой друг ....
Коментар