IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Живота, Мисията и Делото на Кинг Симеон и неговата династия!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Злобни човечета. Забравихте как НДСВ ни спаси от иван костовата чума. Но в тази тема не искам нищо лошо да се пише за Царя. Пишете си в политика.
    Само да издразня Дохтура.

Кинг Симеон е дрът пияница и комаржия.
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• За да може лалка слугинята да духа свободно

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Лалка да чисти писоарите на Симо- ментата, а Черкезов да му прислугва- е това са мечтите им
        A моите са да му държиш бастуна, макар че не си достоен и за тая работа Я кажи защо Киро-ментата изчезна от темата меком ?

Коментар

• Лалка да чисти писоарите на Симо- ментата, а Черкезов да му прислугва- е това са мечтите им

Коментар

Злобни човечета. Забравихте как НДСВ ни спаси от иван костовата чума. Но в тази тема не искам нищо лошо да се пише за Царя. Пишете си в политика.
            Така е докторе. Не им обръщай внимание. Особено на Киро- имам чувството, че и той като Костов - обидената нереализирана номенклатура търси отмъщение....
            Помниш ли как Костов не искаше да говори. Три години мълча като пукъл - защо - ами както сам беше го казал - бил обиден на народа, че не гласували за него....

Коментар

Но в тази тема не искам нищо лошо да се пише за Царя. Пишете си в политика.
              Царят е гол! И е комарджия))

Коментар

• Черкезов да не си станал лакеи

Коментар

• Злобни човечета. Забравихте как НДСВ ни спаси от иван костовата чума. Но в тази тема не искам нищо лошо да се пише за Царя. Пишете си в политика.
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• ЧЕРКЕЗОВ - ТИ СИ ПРИМЕР ЗА ВРЕДАТА ОТ РАБОТАТА С ПРЕПАРАТИТЕ НА МОНСАНТО

Коментар

• ЧЕРКЕЗОВ - ТИ СИ ПРИР ЗА ВРЕДАТА ОТ РАБОТАТА С ПРЕПАРАТИТЕ НА МОНСАНТО

Коментар

Все някой на вас трябва да ви дарява нещо. Комунисти, ходете в Сибир, там може и да ви огрее. не стига че последните години от живота си ги дари на нацията, сега и пари да ви дава.
                        Уффф, пак не си си пил хапчетата. Нали си от Зелените бе Дохтуре, сега що царя величаеш.

Абе бях питал преди време, ама не ми отговори. Имаше един клип по не знам кой сайт беше за Монсанто и там интервюираха д-р Черкезов, та Докторе, вие ли сте това?
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Имайте уважение към аристокрацията която ни представя пред света, по достоен начин!
                          Държите се като разглезени 10г. пубери!
                          Бравос Докторе! Наближават изборите, ще има ли представител на царската партия, че еветнуално да има избор и за нея ? Като гледам остават сигурни само партийките на червените, герб и доганеца

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Преместих го в другия крачол
                            Аз не можах. Бех на публично място, а требваше да си сваля панталоните щото ми е много голèм.

Коментар

• Методи Андреев:

"смятам, че на въпроса дали той е бил вербуван може да се отговори само когато се видят документите. Но че царят е знаел, че е обект на специално и голямо внимание от страна на комунистическите служби – за това спор няма. Той е знаел това. В същото време, един преследван човек, за какъвто се представя той- когато стана премиер на България започна да търси така наречено от него помирение между хората от ДС и тези, който те са разработвали /техните жертви/. Аз лично имах разговор със Симеон Сакскобургготски. Цялата комисия се срещнахме с него.
                              Както е редно, когато той стана министър- председател, нашата комисия беше поканена в неговия кабинет в Министерски съвет. Там разговаряхме, а член на комисията му подари архивна снимка, на която Симеон е с леля си. При срещата възникна, да не казвам спор, но се отвори диалог между мен и царя. Той каза: “Добре Андреев, вие смятате ли, че истината, която е в архивите, е полезна?” Казах: “Г-н премиер, истината винаги е полезна.” “Да, де, ама това не е цялата истина. На мен ми казаха, че има много унищожени архиви”- отвърна той. Казах: “Г-н премиер абсолютната истина е философско понятие. Капо такова то е обект на изследване на много философски школи. “А как виждате вие помирението”- пита той. Ставаше реч за помирение между комунисти /или хора с досиета/ и останалите. “За да има помирение, трябва да има някой, който да прости на някого. Това значи, че на този, на който ще прощаваме ние, трябва да знаем да какво му прощаваме. Защото не всичко може да се прости, г-н премиер.” Моята теза е, че една нация може да даде прошка на своите мъчители. Всеки народ би трябвало да знае много добре историята си. Това беше разговорът ни със Симеон. Знам, че той лично е разпоредил закона и комисията да бъдат ликвидирани. За целта дори е подготвена специална група от юристи, имало е хора от министерство на отбраната, от министерство на вътрешните работи и трима представители на парламента. Те са били тези, които е трябвало да намерят начин как да се закрие комисията. Няма спор, че царят е дал нареждане. Това го знам от Владимир Дончев.
                              Човек, който иска да направи помирение, не постъпва така /закрива комисията по досиетата/. Нормално е първо да поиска изясняване на всички исторически факти, свързани с този период, за да се научи истината, за да се знае кой на кого ще прощава. Защото не всичко може да бъде простено. Как постъпи царят- чрез неговото политическо разпореждане беше прекъснато действието на Закона за достъп до документите на бившата ДС, а комисията беше изгонена по един срамен начин на 21 януари 2005 година от нейната сграда. Един преследван от службите човек не може да бъде толкова близък приятел със своите мъчители."

www.razkritia.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Симо Ментата е измамник и мошеник
                                1000% !!
                                "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

Working...
                                X