IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Атаката срещу БПЦ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пък и тя "атаката" не е само срещу попчета. Изкараха и досиета на главни мюфтии. ходжи т.н. и сега някой кат нищо може да вземе ми обяснява, че това е атака и срещу исляма който ни е " запазил като нация" - Никаква атака няма, ами има активни мероприятие за пред медиите и пилешките глави. Само не знам ама сигурно има и такива дето вярват, че Максим не е ченге и той
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Като заговориш за политика, почвам да мисля, че друг пише с тоя ник бе фори. Каква е тая шизофрения?
      И за каква атака срещу т.нар. църква говориш? Това, че ги накараха да си покажат истинските лица ли?
      Ако е имало атака, то тя е била точно от БКП/ДС/КГБ. То се вижда чии агенти са т.нар. "духовници", дето не би трябвало да имат нищо общо със светската държава според техните собствени думи!!!
      Бахти гнусните лицемери. Само да не ми се оправдават с това, че "тогава било така". Дори съм склонен да простя на някои журналисти, писатели или други т.нар. интелектуалци за "колаборационизма" им, нооооо за ДУХОВНИ ЛИЦА е просто висше престъпление, не само спрямо хората, нацията, а и спрямо БОГ. Ама какво говоря - от комуняги-атеисти да имат страх или смиреност пред Бога.
      Пфууу повръща ми се от такива!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Дано Бог се смили над България и не позволи да се осъществи този пъклен план.
        Имаме хубава поговорка - Помогни си сам за да ти помогне и Бог...

Преди да сложат Йоан-Павел Втори начело на Ватикана ЦРУ утрепаха предния папа. Той завалията бе папа само 1 месец. Целта бе да се превземе католическата църква в Полша. Планът успя. Поповете в Полша взеха да говорят срещу властта и това доведе до появата на Солидарност с Лех Валенса. От Полша започна разпада на СИВ и социалистическия блок. Почеркът на диригента на тази атака срещу БПЦ не може да се сгреши... Целта е да се сложи начело на БПЦ послушник на западните служби и Ватикана, който да предизвика разкол сред православните църкви и най-вече разрив с руската православна църква..

Силно впечатление ми направи един коментар по казионната телевизия наскоро в който се говореше за "ортодоксалната нова година" в Сърбия и Русия... Досега винаги се е говорело за православна църква а не за ортодоксална... Това само е абсолютно потвърждение откъде идва атаката!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Те някой и не са агенти, ами направо си имат чинове в МВР. Калиник например го изкарват агент, а той още по живково време си бе полковник от ДС освен, че бе поп. Някой още не са и снети от отчет, което значи, че още са си агенти или ченгета и си получават и заплатите и пенсиите от МВР..
          Първоначално изпратено от nns Разгледай мнение
          Атаката според мен е акция по разчистването на пътя към патриаршеското кресло за дедо ви николайчо пловдивски че самолет няма заедно с бареков и цецо хубава компания
          Всеки път в България като вадят досиета, го правят за да прикрият нещо друго. И сега като ги извадиха и какво? Ще се пошуми за това по медиите (то и това е целта), в същото време ще се свърши тихо или прикрие нещо друго и толкоз. А сега може да са пуснали мухата и защото пак почнаха брожения в страната. Стачка на едно място, на друго ченгета се чудят как да обяснят някой факти покрай отвлечено момиче, демонстрации в Перник, псувни против премиера, досиетата са супер метод да отвлекат внимание на медиите, а и скоро не бяха размахвани. И нищо от това. Днес някаква журналистка по БТВ едва ли не го изкара дребна работа и че си говорили за курви и от немай къде или от патриотизъм били такива ... Всичко ще мине и ще замине и ще си продължи по старому.. Никой няма намерение да чисти нищо. Още тия дни (те днес почнаха вече) ще изкарат попчетата и герои, а може и ордени да им дадат за 3 те дни в които ги извадиха.. Пък и пука им на самите попове.. Това им е работата, нали са ченгета.
          Last edited by Jay Gould; 19.01.2012, 17:09.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Атаката според мен е акция по разчистването на пътя към патриаршеското кресло за дедо ви николайчо пловдивски че самолет няма заедно с бареков и цецо хубава компания

Коментар

• ако църквата се беше изчистила от ДС агентите веднага след прехода в момента България щеше да има истинска и силна православна църква, а не сбор от владици и митрополити, които мислят за пари, власт и чакат на държавата да вкара стадото (учениците) в храма.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Форка атаката срещу църквата е по опасна от атаката срещу държавата.Да не забравяме че 500г нашите земи са управлявани от чужда администрация и от народ с различна религия.И именно църквата ни е запазила през тези векове.Често си задавам ако завоевателя беше православна държава дали днес щеше да има България?Затова толкова време ти повтарям че комунистите са изроди и боклуци.Преди време гледах една жена по новините.Дошла от Израел и обясняваше как когато била дете ги закарали в едно пловдивско училище и от там щели да ги товарят на влакове за лагерите.Дошъл патриарха и пред уплашените хора казал бъдете спокойни.И косъм няма да падне от главите ви.Ако дойде влака аз ще легна пред него.И поискал да го свържат с Цар Борис на когото казал ако ти посмееш да пратиш тези хора в лагери с тези две ръце с които ти сложих короната с тях ще я сваля.Аз искам е такъв човек начело на църквата и те такива владици и те такива попове.Хора смирени кротки отдали живота си в помощ на другите.А не доносници крадци убийци натегачи и кариеристи.Дано Бог се смили над България и не позволи да се осъществи този пъклен план.

Коментар

• Атаката срещу БПЦ

Атаката срещу Българската Православна Църква е най-отвратителната атака срещу българската духовност на която съм бил свидетел... Доколкото разбирам целта е да се сложи агент на западните служби начело на църквата когато дядо Максим си отиде. Целта на този агент извън всяко съмнение ще бъде да компрометира необратимо връзките между българската и руската православни църкви които връзки датират от векове! Жалка история е тази атака... Гнус ме е от тези които я осъществяват! Това не са българи, това са лизачи на католически задници!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
                Working...
                X