Пък и тя "атаката" не е само срещу попчета. Изкараха и досиета на главни мюфтии. ходжи т.н. и сега някой кат нищо може да вземе ми обяснява, че това е атака и срещу исляма който ни е " запазил като нация" - Никаква атака няма, ами има активни мероприятие за пред медиите и пилешките глави. Само не знам ама сигурно има и такива дето вярват, че Максим не е ченге и той
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Атаката срещу БПЦ
Collapse
X
-
Като заговориш за политика, почвам да мисля, че друг пише с тоя ник бе фори. Каква е тая шизофрения?
И за каква атака срещу т.нар. църква говориш? Това, че ги накараха да си покажат истинските лица ли?
Ако е имало атака, то тя е била точно от БКП/ДС/КГБ. То се вижда чии агенти са т.нар. "духовници", дето не би трябвало да имат нищо общо със светската държава според техните собствени думи!!!
Бахти гнусните лицемери. Само да не ми се оправдават с това, че "тогава било така". Дори съм склонен да простя на някои журналисти, писатели или други т.нар. интелектуалци за "колаборационизма" им, нооооо за ДУХОВНИ ЛИЦА е просто висше престъпление, не само спрямо хората, нацията, а и спрямо БОГ. Ама какво говоря - от комуняги-атеисти да имат страх или смиреност пред Бога.
Пфууу повръща ми се от такива!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДано Бог се смили над България и не позволи да се осъществи този пъклен план.
Преди да сложат Йоан-Павел Втори начело на Ватикана ЦРУ утрепаха предния папа. Той завалията бе папа само 1 месец. Целта бе да се превземе католическата църква в Полша. Планът успя. Поповете в Полша взеха да говорят срещу властта и това доведе до появата на Солидарност с Лех Валенса. От Полша започна разпада на СИВ и социалистическия блок. Почеркът на диригента на тази атака срещу БПЦ не може да се сгреши... Целта е да се сложи начело на БПЦ послушник на западните служби и Ватикана, който да предизвика разкол сред православните църкви и най-вече разрив с руската православна църква..
Силно впечатление ми направи един коментар по казионната телевизия наскоро в който се говореше за "ортодоксалната нова година" в Сърбия и Русия... Досега винаги се е говорело за православна църква а не за ортодоксална... Това само е абсолютно потвърждение откъде идва атаката!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Те някой и не са агенти, ами направо си имат чинове в МВР. Калиник например го изкарват агент, а той още по живково време си бе полковник от ДС освен, че бе поп. Някой още не са и снети от отчет, което значи, че още са си агенти или ченгета и си получават и заплатите и пенсиите от МВР..
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеАтаката според мен е акция по разчистването на пътя към патриаршеското кресло за дедо ви николайчо пловдивски че самолет няма заедно с бареков и цецо хубава компанияLast edited by Jay Gould; 19.01.2012, 17:09.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
ако църквата се беше изчистила от ДС агентите веднага след прехода в момента България щеше да има истинска и силна православна църква, а не сбор от владици и митрополити, които мислят за пари, власт и чакат на държавата да вкара стадото (учениците) в храма.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Форка атаката срещу църквата е по опасна от атаката срещу държавата.Да не забравяме че 500г нашите земи са управлявани от чужда администрация и от народ с различна религия.И именно църквата ни е запазила през тези векове.Често си задавам ако завоевателя беше православна държава дали днес щеше да има България?Затова толкова време ти повтарям че комунистите са изроди и боклуци.Преди време гледах една жена по новините.Дошла от Израел и обясняваше как когато била дете ги закарали в едно пловдивско училище и от там щели да ги товарят на влакове за лагерите.Дошъл патриарха и пред уплашените хора казал бъдете спокойни.И косъм няма да падне от главите ви.Ако дойде влака аз ще легна пред него.И поискал да го свържат с Цар Борис на когото казал ако ти посмееш да пратиш тези хора в лагери с тези две ръце с които ти сложих короната с тях ще я сваля.Аз искам е такъв човек начело на църквата и те такива владици и те такива попове.Хора смирени кротки отдали живота си в помощ на другите.А не доносници крадци убийци натегачи и кариеристи.Дано Бог се смили над България и не позволи да се осъществи този пъклен план.
Коментар
-
Атаката срещу БПЦ
Атаката срещу Българската Православна Църква е най-отвратителната атака срещу българската духовност на която съм бил свидетел... Доколкото разбирам целта е да се сложи агент на западните служби начело на църквата когато дядо Максим си отиде. Целта на този агент извън всяко съмнение ще бъде да компрометира необратимо връзките между българската и руската православни църкви които връзки датират от векове! Жалка история е тази атака... Гнус ме е от тези които я осъществяват! Това не са българи, това са лизачи на католически задници!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар