Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли да има такова външнополитическо малоумие?
Collapse
X
-
Заградиха ги Мастер защото правиха атентати и нападаха мирни граждани, Цялата им икономика и прехрана са от Израел , а за благодарност избиват мирните граждани с коли бомби.Имам познат арабин- живее точно там- идва често в БГ. Уверявам те че живеят много по добре от нас. Заплатите са в пъти по високи- получава 1400евро , а жена му 1000. Пропагандата е хубаво нещо, но наистина трябва и информация. Разказвал ми е , че всеки ден е в Израел, но ги проверяват за оръжие и бомби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИ ти твърдиш, че ние сме по-от тях?
И ти си взел да се възхищава от тази държава?!
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеКога за последно и по какъв повод си се ГОРДЯЛ, че си българин?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Точно тези, "по-интелигентните от мен" ни доведоха преди тройната коалиция а сега-и ББ. И, пак тези, по-интелигентните, са в постоянен плен на чалга-"мисленето" и инвестициите само в повторения на нещо, видяно отвън и нищо свое...защото не им го раждат "интелигестните" глави.
Накратко, много мила и съдържателна забележка, Петре.
Накратко, очарован съм
При такъв "интелект", какъвто показват българските маси /мен ми се реве, като си спомня колко народ в моята практика СЕ ХВАИ, че не е прочел нито една книга последните 20 години/ Държавата Израел, досега, ба беше паднала много под нашето ниво. Представи си само: Създадена 1948-ма година. И, понеже е нямала и 1/3 от натрупванията , дето ние, "интелигентните" сме имали - и по-плодородна земя, и грамотно население, и природни изкопаеми /газът си откриха съвсем наскоро/ , съчетано с арабското обкръжение отвсякъде, да се бяха затрили. Нали така?
- Да, ама не. Вместо това, те са на първо място по брой стартиращи предприятия, имат върхови технологии в много сфери - дори руснаци и французи купуват , например, дронове от тях (а те са шовинисти и докачливи на тема чуждо превъзходство), Израел изнася оръжие, селскостопанска продукция и т.н. в мащаби, по-големи от нашите...
И ти твърдиш, че ние сме по-от тях?
Възможно, ти си, а аз се въздържам, предпочитам да гледам трезво.
П.П.
Кога за последно и по какъв повод си се ГОРДЯЛ, че си българин?Last edited by Pyramid; 18.01.2012, 18:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеВиж ги само: Вместо да живеят добре и доволно /а, там някъде, на скрито, да си правят каквото знаят/, те се изживяват като местните рамбовци, жертват живота, здравето и благополучието на собствената си нация, за да се НАПРАВЯТ на голямата работа.
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТОВА е интелигентна нация. И ни превъзхождат в много отношения.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Да перси са и имат древни традиции и култура, но аятоласте им разкатаха мамата. Много са по- напред цивилизационно от арабите, но режима им е вреден и за самите тях. Все едно Европа да се върне идеологически във времето на инквизицията. Правят се на предводители на мусулманите и като нищо могат да го отнесат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеШе ме прощаваш но не си запознат с ключови исторически факти относно еврейската държава. На 7-ми Юни 1981 г. абсолютно без да е предизвикан по какъвто и да е начин, без да се намира в какъвто и да е конфликт с Ирак, Израел нападна по въздуха и унищожи иракския ядрен реактор Озирак на 17 км от Багдад. Тогава Ирак бяха съюзници със САЩ и бяха във война с Иран. Ядреният реактор бе построен от французи...
Както виждаш, има защо арабите да искат да заличат една държава която им е съсед и която многократно е доказала, че не се съобразява с никакви международни закони и норми на поведение. Да се заличи държавата Израел не означава да се заличат евреите живеещи на тази територия!
Още нещо, иранците НЕ СА АРАБИ, А ПЕРСИ. И общото е май само религията им. Иначе, за 8 години се поизбиха, има-няма, 2 милиона души в онази война. Та, в случая, Иран,по-скоро, трябва да е благодарен на Израел, доколкото, именно Израел не позволи на Саддам да добие ядрено оръжие.
Трето, наясно съм със сдържащата роля на ЯО. Обаче, не виждам то да успява да сдържи чалмалиите - та те от години се канят да "смажат" Израел, за който са наясно, че е въоръжен до зъби. В тази връзка, наистина, допусне ли се Иран до ЯО, нещата загрубяват извънредно много. Виж ги само: Вместо да живеят добре и доволно /а, там някъде, на скрито, да си правят каквото знаят/, те се изживяват като местните рамбовци, жертват живота, здравето и благополучието на собствената си нация, за да се НАПРАВЯТ на голямата работа. Плюеш по евреите, но, да си забелязал - само че, как?!? - подобно поведение от тях? ТОВА е интелигентна нация. И ни превъзхождат в много отношения.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЩото поразиите от демократичната пропаганда са по-лесно поправими
Пропаганда съчетана с цензура! Това е което наблюдаваме в БГ. Ето и последното примерче... В момента в Букурещ има масови демонстрации, такива каквито дори при свалянето на Чаушеско нямаше... Ама нашите казионни медии нищо не показват... Ето какво показват независимите медии - http://www.youtube.com/watch?v=nERnBGcPwKMСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениеционистите от САЩ -НАТО - Израел действат заедно - все пак именно те дърпат конците на амреиканските политици
колко %- та се те от евреите обаче е трудно до се каже - лошото е че имат власт и пари - все пак повечето банки и ФЕД са техни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСпрете се малко- това да не вие форум на Фатах или Хизбула
И нещо тъжно, а не смешно. Иранците са готини хорица, но за съжаление след като си свалиха шаха ги яхната религиозни фанатици които ги смучат. Това все едно тоя гей и малоумник, който анатемоса Мадона и една чешма във Варна да е начело на държавата
Че и още по-зле..
По време на войната Иран - Ирак, аятоласите пускаха цели класове от гимназиите през минните полета, защото учениците са по-евтини от танковете, като им даваха по едно пластмасово ключе... с което да си отключат вратите на рая.Last edited by Jay Gould; 16.01.2012, 21:24.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЩо бре Кире? Кво те притеснява? Свободата на словото ли? Или това че всеки който има собствено мнение, различно от пропагандата де всяка вечер ни залива по телевизора, е терорист?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми тогава кажете за атентатите на терористите в Лондон, Мадрид и Израел
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАко се бореше срещу тероризма щеше да осъди терористичният акт при който преди няколко дена бе взривен Mostafa Ahmadi Roshan - професор по физика в Техеранският държавен университет. Това е 4-тото убийство на учени в Иран от началото на 2011 г.
http://www.guardian.co.uk/world/2012...ientist-killed
България не само че не се бори срещу тероризма, но и подпомага терористичната дейност провеждана на държавно ниво от САЩ и Израел!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСпрете се малко- това да не вие форум на Фатах или ХизбулаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар