Мастъре фактите имат много страни- много съмнително защитаваш тази пропаганда - изобщо не съм ги чел и не смятам, а англииски може да знам и по добре от тебе. Аз имам свидетел . Да не взимаш пари от Хамаз или Хизбула. Не ме интересува- за мен Израел са модерна, демократична ,цивилизована държава с хилядолетна история. За Пакистан няма ли да кажеш нещо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли да има такова външнополитическо малоумие?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНикаква пропаганда Мастъре човека е арабин- палестинец завършил в БГ и се връща няколко пъти в годината и се виждаме в компания с други приятели. Кажи ми в коя от твоите предпочитани страни няма бедни. Това си е пропаганда на арабеските, което ми показваш. Те рабоотят в Израел и получават добри пари. Естествено терористите и необразованите не работят и нямат доходи.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Никаква пропаганда Мастъре човека е арабин- палестинец завършил в БГ и се връща няколко пъти в годината и се виждаме в компания с други приятели. Кажи ми в коя от твоите предпочитани страни няма бедни. Това си е пропаганда на арабеските, което ми показваш. Те рабоотят в Израел и получават добри пари. Естествено терористите и необразованите не работят и нямат доходи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеУверявам те че живеят много по добре от нас. Заплатите са в пъти по високи- получава 1400евро , а жена му 1000. Пропагандата е хубаво нещо, но наистина трябва и информация.
Живеят с по половин долар на ден. Най-скъпоплатените миньори са по 10 долара на ден, като всеки ден за тях може да е последният в живота им... Входовете на тунелите постоянно се бомбардират от Израел. Ако не успеят да пренесат храна по прокопаните тунели до Египет умират от глад. Евреите постоянно бомбардират за да разрушават тунелите. Миналата година така се издъниха че бомбардираха египетски граничен пост и убиха египетски военнослужещи... Посолството на Израел в Кайро бе атакувано и подпалено от разаряена тълпа... Но както казах, ето ти малко инфо:
Half a dollar a day: The life of a Gaza tunnel-digger
Did you know Gaza Strip has a Ministry of Tunnels? It’s an important ministry too, as tunnels are a lifeline bringing food and consumer goods to Palestinians. Without them, it’s doubtful that people here would survive the Israeli blockade.
Кире, съжалявам но са те взели за канарче...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСпрете се малко- това да не вие форум на Фатах или Хизбула
Last edited by Jay Gould; 20.01.2012, 23:27.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЛипсата на трезва оценка те прави безобиденСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеМаниак.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНали това гледам. Най-голямото им постижение е Ивицата Газа - най-големият концетрационен лагер създаван някога в историята на човечеството! каква ирония? Да създадеш музей на холокоста и след това да направиш действащ концлагер по-голям от всичко правено дотогава... След такова постижение всички други шумове отпадат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеВсъщност, гледай постиженията й в 20-до 50 годишен мащаб, и ще ти светне, шумовете ще отпаднат.Last edited by Forex Master; 19.01.2012, 01:15.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНа интелекта, организираността и последователността им се възхищавам, Петре или Мастер, както предпочиташ. ТОВА се казва Държава и неслучайно, тази дума влиза в нейното название: "Държавата Израел". В това отношение, те ни превъзхождат с пъти. И това не кореспондира пряко с насилието, доколкото, за такова са нужни поне двама. А вторият също си го бива, не може да отречеш.
Не споря, убийствата са грозна работа. Говоря за определени качества. Виж, изповядващите исляма изостават също в пъти по тези параметри. Отричай, колкото искаш. А това да бъдеш обективен не означава, че си ...как го каза? - "безочлив". Безочието предполага да не виждаш простички неща, които са явни: Превъзхождат ни като цяло. Не е важно, че, някои българи може да са по-добри от всеки отделен израелец /което мога да допусна/. Гледай средностатистически, да видиш нацията на какво е способна. Всъщност, гледай постиженията й в 20-до 50 годишен мащаб, и ще ти светне, шумовете ще отпаднат.
/за последното благодаря на ливанеца Насим Талеб, един изключително мъдър човек /From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе зная колко безочлив трябва да си за да се възхищаваш от хора, които прогониха цял един народ от земите му и го затворих в концентрационен лагер? Тъй наречената Ивица Газа е ограден с телени мрежи и бетонни стени така както Варшавското еврейско гето през Втората световна не е било ограждано. Хората там са нагъчкани като сърдели на 360 кв км /40х8км/ живеят 1,6 милиона палестинци в страшна мизерия. За сведения София е разположена на площ от около 500 кв. км
И ти си взел да се възхищава от тази държава?!
Не е имало и един ден в който да съжалявам че съм българин. Нямам никаква причина да се срамявам за това. Напротив!
Не споря, убийствата са грозна работа. Говоря за определени качества. Виж, изповядващите исляма изостават също в пъти по тези параметри. Отричай, колкото искаш. А това да бъдеш обективен не означава, че си ...как го каза? - "безочлив". Безочието предполага да не виждаш простички неща, които са явни: Превъзхождат ни като цяло. Не е важно, че, някои българи може да са по-добри от всеки отделен израелец /което мога да допусна/. Гледай средностатистически, да видиш нацията на какво е способна. Всъщност, гледай постиженията й в 20-до 50 годишен мащаб, и ще ти светне, шумовете ще отпаднат.
/за последното благодаря на ливанеца Насим Талеб, един изключително мъдър човек /
Коментар
Коментар